Luminoil, sau cum poti avea un par de reclama!

Dragutelor, astazi va povestesc cate ceva despre un brand pe care l-am descoperit la inceputul acestei veri,ELGON, brand international haircare, originar din Italia, detine o gama variata de produse, menite sa satisfaca orice dorinta si orice necesitate privind parul oricarei persoane. Pentru ca nu se adreseaza doar femeilor, ci si barbatilor si copiilor.

Astazi va spun cateva cuvinte despre Luminoil, o noua descoperire si la care nu voi renunta usor, asta e clar!




Il folosesc de mai bine de o luna, o luna si jumatate si ma declar incantata!Parul meu pare ca are greutate, dupa ce il folosesc, parca il umple din interior ceva...Stiti imaginile acelea din reclame in care o fata isi vantura parul lung si greu dintr-o parte in alta? Ei bine asa imi vine si mie sa fac dupa ce folosesc Luminoil...

Par degradat, aspru, tratat chimic, varfuri casante, cu aspect de matura? Toate pot fi de domeniul trecutului gratie produsului LUMINOIL. In doar cateva minute, parul redevine stralucitor, matasos, placut la atingere si, foarte important, LUMINOIL nu lasa parul gras.

Este extrem de practic si de simplu de aplicat, avand si avantajul de a face parul extrem de usor de pieptanat. Astfel, dupa ce parul este proaspat spalat si putin uscat cu prosopul, se aplica LUMINOIL, se lasa timp de cateva minute sa actioneze, minimum 5-7, dupa care se limpezeste. Este o etapa de tratament intermediara, practic, intre folosirea samponului si masca. Foarte important: produsul nu se agita, inainte de utilizare, desi toata lumea are tendinta sa faca asta. Rezultatele sunt garantate si se vad de la prima aplicare!

LUMINOIL este un produs unic in lume, premiat in anul 2014 in America de Sud la capitolul inovatie, singurul care are proprietatea de a patrunde si de a repara firul de par din interior spre exterior, procedura inversa fata de toate celelalte produse restructurante.

Pe mine m-a convins ca face ceea ce pretinde, dar sunt curioasa daca l-a mai incercat cineva...Mi-ar placea sa impartasim impresiile aici! Va astept cu drag parerile, poate ati incercat alte produse ale aceluiasi brand!

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii: