NIVEA CELLULAR ANTI-AGE sau tinerete fara batranete!

Noi toate ne dorim sa pastram tineretea si frumusetea cat mai mult timp de partea noastra! Ar fi si nefiresc sa gandim altfel...Asa ca orice ajutor devine un aliat in lupta noastra cu timpul!

Bucură-te de un ten care nu-şi dezvăluie vârsta, cu ajutorul gamei NIVEA CELLULAR ANTI-AGE, cea mai avansată soluţie anti-rid ce reîntinereşte aspectul tenului, determinând celulele să se comporte din nou ca unele tinere.

Gama NIVEA Cellular Anti-Age conţine un cocktail eficient şi inovator de ingrediente, precum acid hialuronic, extract de magnolie şi creatină, o combinaţie perfectă ce luptă activ împotriva semnelor îmbătrânirii tenului. Principalele beneficii? Reduce gradul de apariţie a ridurilor, redă fermitatea şi creşte nivelul de elasticitate al pielii.




Formula unică a noii game NIVEA CELLULAR ANTI-AGE pătrunde în straturile profunde ale epidermei, îmbunătăţind activitea celulară şi oferind tenului un boost de tinereţe.

Ai înceredere în tine şi în frumuseţea ta cu noua gamă NIVEA CELLULAR ANTI-AGE care îţi va ajuta tenul să se comporte şi să arate ca unul tânăr!



Recomandări pentru un ten care nu-şi dezvăluie vârsta:

 - ÃŽngrijeÅŸte-Å£i zilnic tenul cu ajutorul cremei de zi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!
Preţ recomandat: 61.58 Lei

 - Luptă împotriva ridurilor ÅŸi în timpul somnului, cu ajutorul cremei de noapte NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!
Preţ recomandat: 61.58 Lei

- Pentru a te bucura din plin de efectul de întinerire de la NIVEA, completează ritualul de îngrijire anti-rid cu crema pentru ochi NIVEA CELLULAR ANTI-AGE!
Preţ recomandat: 52.39 Lei

Voi ati incercat aceasta gama? Daca da, cum vi s-a parut? Va astept cu drag si interes parerile!

KISSES!

CONVERSATION

5 comentarii: