Noutati de toamna Yves Rocher

Dragile mele, astazi am pentru voi cateva noutati din partea Yves Rocher.

Recunosc ca am fost fascinata in primul rand de cele 15 culori ale noilor creioane pentru ochi, in nuante inspirate din natura.m pentru un machiaj in tendinte si o privire expresiva!

Sunt imbogatite cu ceara de Carnauba de origine 100% vegetala!

Trasam o linie fina la baza genelor si machiajul este gata!




Apoi, eu vreau sa imi mentin tineretea tenului, asa ca o masca de fata antirid, de ultima generatie, nu poate fi decat un prim pas foarte inspirat in aceasta directie.

Are in compozitie 97% ingrediente naturale. Se aplica de 1-2 ori pe saptamana si se lasa sa actioneze timp de 15 minute. Dupa indepartarea mastii, surplusul se maseaza pana la absorbirea completa in piele a produsului. Daca pastram masca in frigider, va fi cu atat mai reconfortanta.

Produsul este destinat tuturor tipurilor de ten.




So Elixir Bois Sensuel - un elixir de seductie, expresia feminitatii absolute! Un parfum senzual, ce creaza dependenta, cu o mireasma de neuitat!

Secretul sau este ascuns in aroma invaluitoare, fascinanta a esentei de Patchouli, ce pune in valoare caracterul parfumului si mireasma sa unica.




Va confruntati cu par cu aspect fragil sau casant? Acest ser protector exceptional, cu dubla actiune protectoare de ingrijire si infrumusetare poate fi alegerea ideala pentru parul vostru...

Serul se aplica pe parul uscat sau umed, se repartizeaza pe toate lungimea firului de par, pana la varfuri! Este potrivit tuturor tipurilor de par!




Recunosc ca sunt tare curioasa sa incerc aceste noutati, mi se par toate indispensabile pentru o persoana pasionata de zona de beauty.

Preferatele voastre care credeti ca ar putea deveni dintre produsele mentionate? Yves Roches ca si brand se regaseste printre brand-urile voastre preferate?

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii: