Particip la Webstock 2015!

Dragii mei, si anul acesta voi participa in calitate de blogger acreditat la Webstock 2015! Am participat si anul trecut si m-am bucurat sa pot fi prezenta la cel mai important eveniment de social media! Asa ca, da, mi-am dorit sa pot participa si anul acesta!

Comunitatea online locala isi da intalnire anul acesta la Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 2 octombrie 2015. Webstock este cea mai buna ocazie de networking si totodata locul in care s-au legat multe prietenii si oamenii din online s-au simtit foarte bine.

Webstock a pornit ca un eveniment pentru bloggeri, in care comunitatea a propus temele si speakerii. Se pastreaza aceeasi idee si sunt asteptate propuneri de subiecte in urmatoarele formulare:

SUBIECTE: http://goo.gl/forms/MP0BUWzB2E

VORBITORI: http://goo.gl/forms/ZFZOVt9hMG

Modalitatile de participare sunt numeroase si anul acesta, iar in plus evenimentul va fi transmis live online.




Webstock va reuni atat bloggeri interesati de social media, cat si bloggeri specializati pe diverse domenii si, in acelasi timp, va oferi posibilitatea de participare creatorilor de aplicatii si proiecte web & mobile.

Mai mult, Webstock rezerva un numar de locuri pentru oamenii din agentii si companii care doresc sa interactioneze cu comunitatea online.

Pentru inscrieri doritorii trebuie sa acceseze linkul acesta: www.2014.webstock.ro/solicita-invitatie

Pentru a fi la curent cu stirile despre Webstock, urmariti atat site-ul www.webstock.ro, cat si contul dedicat de pe Twitter (www.twitter.com/webstockro) sau pe pagina de Facebook (http://www.facebook.com/webstock).

VOTEAZA PERSONALITATEA ONLINE A ANULUI!

Evensys si Intel Romania sustin si anul acesta activitatea si comunitatile create online, oferind un premiu special pentru Personalitatea Online a Anului.

Pentru ca este prima oara cand votul pentru o categorie la Webstock Awards este deschis publicului, mi-ar face placere sa-ti alegi si tu preferatul dintre nominalizati!

Pana pe 27 septembrie, desemneaza-l prin vot nominal pe cel/cea care crezi ca s-a remarcat anul acesta ca cea mai activa prezenta din online-ul romanesc: http://www.2015.webstock.ro/intel-online-personality-of-the-year/

Pe 2 octombrie, la Webstock Awards, va fi anuntat in premiera, castigatorul.

WEBSTOCK AWARDS
Webstock Awards este competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.

Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online, Online Personality of the Year.

Pentru mai multe detalii despre Webstock Awards 2015 acceseaza te rog linkul: http://www.2015.webstock.ro/premii/

Asa ca daca sunteti si voi interesati de eveniment, sper sa ne intalnim acolo!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu