Taramul florilor!

Dragile mele, am revenit din vacanta de cateva zile si sper sa fiu muuuult mai constanta aici pe blog pentru ca am atat de multe sa va arat si sa va povestesc! Am tinute care mie imi plac, pline de flori, asa cum v-am obisnuit! Nici o tinuta fara flori sau culori, asta e clar! Si cum designerii se intrec in a scoate fel de fel de imprimeuri florale, eu ce pot sa fac daca le cad victima?!

Rochia pe care o veti vedea astazi, este comandata de pe Shein...Ati vazut-o in wish list-ul meu de aici!
O aveam salvata in wish-listul de pe Asos unde era 62 euro la reduceri...Faptul ca poza de pe Shein era exact poza de pe Asos nu m-a facut sa am mare incredere in produs, nu era nici o poza a clientelor pusa ( acum este una) asa ca am stat mult in dubiu....In fine, pana la urma am luat decizia sa o comand si am asteptat-o cu sufletul la gura...A ajuns intr-un tarziu, la posta vamala, evident...Urasc posta vamala....E extrem de departe de mine si am stat la cozi interminabile...De data asta se vedea ca este vacanta, nimeni nu era decat eu, asa ca in doua minute eram inauntru cu pachetul in fata. Chestionata despre ce am in pachet, dau sa spun ca sunt blogger-ita si ca am o rochie si sunt intrerupta, spunandu-mi ca eu ca persoana fizica nu am voie sa primesc mostre, numai persoanele juridice...Alta belea...Asa e legea mi se explica...O fi, nu zic nu, nu o cunosc...

Dar totusi mi se inmaneaza pachetul fara sa platesc nici o taxa...Oricum , sincera sa fiu stau in dubiu daca sa mai continui aceasta colaborare sau nu, si o spun foarte deschis ca nu renteaza...Pierd de obicei trei ore ca sa ajung si sa ma intorc de la vama, daca va trebui sa platesc si taxe, plus benzina pana acolo, sincer nu merita pentru o rochie de 20-30 de dolari. Nu pentru mine, evident, or fi si persoane care ajung mai usor la oficiul cu pricina...

Trecand peste moment si revenind la rochie, am fost usor dezamagita cand am deschis pachetul...alta rochie de plastic mi-am spus...Eu urasc materialele sintetice! Imi plac cele de bumbac, in, stofa, etc...Nu cred ca este identica cu cea de pe Asos, pentru ca nu sunt la fel de clare imaginile, iar eu apreciez asta la un material cu imprimeu floral, claritatea detaliilor...

Si totusi am pus-o in bagajul de vacanta si am purtat-o intr-una dintre seri. Mi-am dat seama ca materialul nu este unul grosier, gen scuba, ci finut si placut la atingere, mi-a placut sa o port si nu mi-a creat nici un disconfort! Hei, a inceput sa-mi placa rochia! Si faptul ca de cand m-am intors am mai purtat-o inca o data la serviciu, cu alte sandale, spune multe despre faptul ca imi place, este usoara, lejera si purtabila in diverse situatii!

Daca nu as fi stiut-o de pe Asos, si nu imi imaginam altfel materialul, cred ca mi-ar fi placut din prima...

Si acum, imaginile...


































Am purtat:
-rochie: - AICI
-sandale: - Zara

Eu am comandat marimea L si cred ca mai potrivit ar fi fost un M, pentru ca in zona taliei, pe laterale si in spate nu se aseaza perfect, iar materialul este foarte elastic si se intinde frumos. In modelul original se poarta pe umeri, dar eu nu o pot purta asa, pentru ca este usor mare si mi-ar cadea prea jos...

Cam atat despre rochia mea...Voua cum vi se pare, comandati lucruri care sunt copiate dupa alte modele? Eu marturisesc ca nu am fost fan nici inainte iar acum, cu atat mai putin, ma face sa ma gandesc constant, oare cum ar fi fost totusi produsul original, culori mai vibrante, imprimeu mai clar...bani ceva mai multi, dar daca porti produsul cu drag si nu cu strangere de inima, cred ca merita!

Revin totusi sa intaresc ideea ca rochia de fata imi place, e purtabila, dar din punctul meu de vedere nu e wow, desi este impecabil cusuta, nu are defecte... nu e acea rochie pe care sa o lasi mostenire...glumesc, desigur cu mostenirea!

Va astept cu drag parerile! Intrati si voi pe link si spuneti-mi si parerea voastra! Sunt eu oare prea pretentioasa, vreau luna de pe cer la bani putini? Hmmm...poate ca da...

KISSES!




CONVERSATION

6 comentarii:

  1. Unele rochii de pe site-urile asiatice sunt copii, altele sunt identice cu cele din magazin. Mergi la risc, nu se stie precis ce vei primi. Eu am avut tot felul de experiente, ma gandesc sa renunt la toate colaborarile, in ultima luna am platit mult la vama+banii de taxi pana la oficiul respectiv+discutii cu vamesii. Eu de la shein cumpar si din banii mei, mai rar dar mi se mai pune pata pe cate o rochie si nu rezist. Insa zic ca mai indicat e sa comand de pe asos decat de la ei. Sau din outleturile online de pe la noi.
    Rochia e frumoasa, chiar imi place, ti se potriveste. Sandalele, iarasi, sunt foarte faine, mereu porti incaltaminte deosebita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aurora, stiu ca tu ai rochii foarte dragute de la ei, din dantela majoritatea! Poate ar trebui sa ma orientez si eu catre cele din dantela...Dar sistemul asta cu vama ma termina, sincer cred ca ar trebui cumva sa trimita pachetele prin curier, mi se pare prea dificil tot procedeul pentru un simplu articol vestimentar.

      Asos incomparabil si outlet-urile din Romania, clar, sunt si favoritele mele.

      Multumesc mult de apreciere, tu esti o draguta intotdeauna! Ma bucur ca iti plac sandalele, la incaltaminte nu fac rabat niciodata, sunt destul de pretentioasa...si asa ma aleg de multe ori cu bataturi! Pupicei, draga mea Aurora!

      Ștergere
  2. E foarte frumoasa si iti vine minunat.Se aseaza foarte bine pe tine.Te pup <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumoasa rochita si imi place enorm modelul pantofilor! Esti eleganta si frumoasa!

    RăspundețiȘtergere