Ce tratamente am incercat la Nomasvello




Trebuie sa stabilim din start ca pe mine greu ma determini sa ajung intr-un salon pentru tratamente faciale, corporale sau ce se mai poate face intr-o astfel de locatie! De ce? In primul rand pentru ca nu am timp mai deloc si in al doilea rand pentru ca nu am avut prea multe experiente de genul si cele pe care le-am avut nu au fost stralucite!

Zeci de vouchere primite la diverse evenimente au expirat, dar gata, de anul asta voi incerca sa schimb situatia si sa imi fac mai mult timp.

Astazi va povestesc despre experienta mea la Nomasvello AFI Cotroceni. In primul rand am ales acest salon pentru ca era cel mai aproape de casa si cine locuieste in Bucuresti stie despre ce vorbesc, timpul in trafic este infernal...

Am ales sa incerc Curatarea faciala Pro Skin si un tratament anticelulitic, dar la AFI nu efectuau acel tratament asa ca am ales in schimb Rejuvenarea Faciala cu IPL.

Asadar am plecat cu emotii spre Nomasvello, nu imi place pur si simplu sa imi faca nimeni nimic la fata, am senzatia ca voi contacta cine stie ce boala de la ustensile nesterilizate, etc, fobii de doctor, nu am ce sa fac....

Receptia este micuta, iar fata de acolo mi-a dat un formular cu muuulte intrebari de raspuns/bifat privitor la starea mea, daca iau medicamente/suplimente, daca m-am expus la soare s.a.m.d. si abia ulterior am patruns in spatiul dedicat tratamentului propriu-zis. Spatiul de la AFI este destul de mic si nu se poate efectua decat un tratament pentru un singur client, dar am inteles ca in zona Unirea au un spatiu foarte mare si frumos.

Este oricum suficient pentru ceea ce se face, are un pat si cateva dulapuri pentru depozitarea diverselor capete ale aparatului cu care se lucreaza.

Prima faza a tratamentului meu a fost curatarea faciala. Iata ce spun cei de la Nomasvello despre aceasta procedura!

Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

- Piele hidratată, netedă și moale;
- Porii se închid;
- Punctele negre dispar;
- Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Ce am constatat eu...In primul rand ca am nevoie de o oglinda care mareste, ca acelea din hoteluri daca stiti despre ce vorbesc....Chiar asa, daca aveti idee de unde o pot cumpara, va raman recunoscatoare, haha!

Daaa, aveam multe puncte negre, pentru ca eu fac singura aceasta operatiune nesuferita acasa si nu m-am lasat pe mana nimanui pana acum...S-a aplicat un ser fiziologic pe fata si cu ajutorul unei ustensile metalice prin care trecea un curent galvanic s-a inceput scoaterea punctelor negre...Operatiune care totusi nu este una foarte placuta, va spun din start...Desi si fata care s-a ocupat de mine mi-a confirmat ceea ce stiam si anume ca nu am o piele subtire si sensibila, totusi va asigur ca in anumite zone, gen in jurul buzelor, la comisura nasului, senzatia nu a fost placuta...Si nici in zonele in care se insista pentru ca sa poata scoate cat mai bine aceste minunate puncte negre...La final pielea s-a inrosit, evident, dar mi s-a promis ca gratie urmatoarei proceduri lucrurile se vor mai atenua...


Cea de-a doua procedura a fost Rejuvenarea Faciala cu IPL.

Iata ce spun despre aceasta procedura expertii Nomasvello!

Lumina intens pulsată (IPL) este o tehnologie dedicată tratamentelor faciale, ajutând la împrospătarea aspectului pielii, prin estomparea ridurilor, acneei È™i petelor ( melasme È™i lentigo-uri ). Echipamentul IPL Nomasvello® permite individualizarea tratamentului de terapie facială în funcÈ›ie de caracteristicile fizice ale fiecărei persoane (fototip), astfel încât tratamentul să fie nedureros, eficient, rapid È™i cu efecte de lungă durată.

Tratamentul constă în aplicarea impulsurilor de lumina pe piele, care transmit căldură la nivelul zonei tratate, ceea ce ajută la crearea naturală de noi fibre de colagen și elastină, care reconstruiesc microfibrele din alcătuirea dermului și epidermului.

Indicații

- Lentigo-uri (pete de bătranețe);
- Melasme (pete);
- Riduri de expresie sau profunde;
- Pierderi de tonus;
- Hiperpigmentări;
- Pierderi de elasticitate;
- Acnee.

Rezultatele sunt vizibile după primele È™edinÈ›e, dar tratamentul complet presupune 8 – 12 sesiuni consecutive, repetate la un interval de 21 de zile.

După terminarea tratamentului se pot face ședințe de întreținere.

Contraindicații

- Utilizarea de medicamente fotosensibile;
- Boli de piele;
- Cancer de piele;
- Alergia la soare;
- Tatuaje;
- Sarcină și alăptare.

RECOMANDÄ‚RI PENTRU OBÈšINEREA CELOR MAI BUNE REZULTATE:

Respectarea intervalelor între ședințe;
Utilizarea cremelor recomandate pentru întărirea efectului tratamentului;
Igiena corespunzătoare.
Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință!

Ce spun eu...

Se aplica un gel rece pe fata iar apoi cu ajutorul capatului special se trece succesiv pe toate zonele. Simti o caldura locala care nu deranjeaza, dar trebuie sa recunosc ca in zonele din jurul gurii am simtit ca ma arde si i-am spus fetei care se ocupa de mine si a pus mai mult gel. Recunosc ca m-am speriat, chiar nu imi doream sa am arsuri si pielea distrusa pe fata. Din fericire nici nu a fost cazul, m-am speriat degeaba! Si da, fata avea dreptate, roseata de la procedura anterioara se mai ameliorase! La final gelul a fost indepartat si mi s-a aplicat o crema hidratanta. Va dati seama ca eram stresata sa nu arat ciudat cand plec, pentru ca traversam tot mall-ul in drum spre masina, dar proba oglinzii a fost una incurajatoare, doar cateva urme rosiatice erau pe fata mea!

Cea mai fericita am fost a doua zi, cand tenul meu arata impecabil, curat, moale, fin si foarte luminos. Cu siguranta am vazut rezultate si diferenta, de aceea, va recomand cu drag sa incercati tehnologiile Nomasvello!

Si daca dupa sarbatori cu totii suntem cu partea financiara la un nivel scazut, iata ca avem si oferte de la Nomasvello, asa ca nu mai avem nici o scuza sa nu ne ingrijim mai mult!




A mai incercat cineva aceste tratamente? Mi-ar placea sa impartasiti cu noi impresiile! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu