Lansare City Vision Magazine


Camelia Andrasescu


Intotdeauna am iubit presa scrisa, am avut colectii intregi de reviste de-a lungul timpului asa ca practic nu ma vad in timpul liber sau intr-o vacanta decat rasfoind paginile unei reviste de lifestyle sau moda...Miercuri, 25 ianuarie, a avut loc recepția de lansare oficială a noului proiect românesc, ce poartă numele de City Vision Magazine, o publicație de lifestyle și business cu un capital 100% românesc. Evenimentul s-a desfășurat la Stejarii Country Club, iar printre cei 300 de invitați de marca s-au aflat: Majestățile Sale, Prințesa Lia și Prințul Paul, Cătălin Botezatu, Eduard Irimia, Florentina Opris, Diana Matei, Howard Dell, Lorena Ben, Francisca, Bogdan Stelea, Maria Andrei, oameni de afaceri, ataşaţi diplomatici, consuli și mulți alții.

Prințesa Lia a avut numai cuvinte de laudă la adresa proiectului
Seara a fost presărată cu o multitudine de ingrediente menite să celebreze rafinamentul și eticheta revistei: prezentările de modă marca Viggo by Cătălin Botezatu și L’Atelier Couture by Loredana Ciangău; dansatorii profesioniști de la școala de dans Arthur Murray, care au antrenat invitații și desigur, momentele artistice create de Lorena Ben, Francisca, Bia, Kamara și Ralflo. Deschiderea serii a fost însă, realizată cu sprijinul Majestății Sale, Prințesa Lia, care a felicitat echipa revistei City Vision Magazine, având numai cuvinte de laudă la adresa proiectului.
 „Lansarea oficială a revistei a fost doar prima etapă din seria evenimentelor pe care ni le-am propus pentru acest an. Numărul al doilea al publicației City Vision Magazine a fost  prezentat în fața a peste 300 de invitați, iar în paginile sale veți descoperi cele mai în vogă tendințe impuse de moda internaţională, bijuterii cu iz rusesc, povești de succes pentru a ilustra cât mai bine lumea business-ului românesc, locații exotice și automobile moderne. Mulțumim partenerilor evenimentului, care au dat culoare lansării: Stejarii Country Club, INOVI, Volvo, Cellini, Faberge, Maria Granacci, Luxury Events, Montblanc, Viggo, L’Atelier Couture, Metropolitan Hospital, Denttaglio Clinic, Nanobionic, S. T. Dupont, LPB Shoes, G.H.Mumm, Danube Caviar, Distileriile Bran, Vinarte, El Unico, Beckers Bester, Aqua Carpatica, Bristot, Fresh Corner”, a declarat Alexandru Dorin, managing director City Vision Magazine.

Eu le urez viata lunga si sa ne incante cu muuulte povesti de succes!

KISSES!
CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu