Pampering time by Sephora!





Simtiti si voi ca perioada asta inzapezita este fooooarte potrivita pentru a da startul recuperarii hidratarii si fermitatii pielii?

Ahhh, eu trebuie sa marturisesc ca nu stiu o perioada mai buna pentru asta...Bine, eu ma duc la cabinet chiar si pe vremea asta si recunosc ca am avut mari emotii in dimineata aceasta ca nu voi ajunge...Dar dupa ce sotul meu a deszapezit iesirea din curte vreo ora, am pornit incet-incet, atat de incordata incat am febra musculara la picioare...Totul a decurs foarte bine, am gasit si loc de parcare, culmea, asa ca ajunsa acasa dupa-amiaza mi-am propus sa ma relaxez...

Beatrice este inca in vacanta la mama asa ca am profitat sa zac pe canapea cu laptop-ul in brate, am mancat vreo 3 clatite cu nutella, rasfat pe capul meu ce sa mai...Apoi Adi a venit cu o pizza si cand a intrat in casa si a dat cu ochii de mine a exclamat: " Aaaaa, te-ai mascat? "




Pai da, nu o mai facusem cam de multa vreme asa ca am inceput intai cu masca pentru ochi de la Sephora. Am taiat ambalajul si inauntru am gasit masca imbibata, care era protejata de niste foite ce trebuiesc indepartate. Le-am aplicat foarte usor si le-am lasat sa actioneze mai mult de cele 15 minute recomandate, pentru ca in timpul asta am macat pizza si am inceput sa ne uitam la unul dintre multele noastre seriale inregistrate: NCIS Ancheta Militara.

Mirosul este foarte placut pentru mine, imi aduce aminte de mirosul algelor de la mare...




In fine, dupa ce am terminat pizza, mi-am pus si masca cu avocado pe fata...

Aaaa, si cand a intrat Adi in bucatarie cu pizza, da cu ochii de avocado-ul din poza si ma intreaba: " Iar ai mancat avocado inainte de mancare, vrei sa ti se faca rau?" Pai nu stiu de unde i-a venit ideea ca mi-ar fi rau, dar mie imi place maxim avocado cu multaaaaa zeama de lamaie.

Nu am mai facut poze si cu masca pentru fata, dar va spun ca are si ea un soi de dublura roz pe care trebuie sa o indepartati pentru a putea fi folosita! Miroase placut, fresh!




Cat ne-am uitat la film mi-am pus si masca pentru picioare care consta intr-un fel de ciorapi de plastic cu un material moale impregnat in substante hidratante pe interior. Sunt super ok pentru ca au si niste mici bucatele adezive care te ajuta sa stea bine pe picior si sa poti chiar merge prin casa, asta cu atentie sa nu aluneci, asa cum se specifica si pe ambalaj!




Dupa ce le indepartezi, surplusul de substanta hidratanta care ramane se maseaza pana intra in piele fara a se indeparta sau spala.




Rezultatul?

Imi plac mastile astea tare mult. Cea de ochi mi se pare super eficienta, am senzatia ca ridurile fine din jurul ochilor s-au diminuat considerabil!

Pielea in jurul ochilor dar si de pe restul fetei este mult mai tonica parca mai plina cumva, ca si cand ar fi umpluta din interior! Big like!

Nu mai zic de cea pentru picioare, care mi-a lasat niste talpi suuuuper fine! In plus mirosul de migdale imi place tare mult!

Concluzia mea! O seara extrem de reusita pentru mine: pizza, film si pampering time in timp ce afara e friiiig si zapada multa, multa, iar in casa e cald si bineeeee...

Va recomand cu mare drag sa le incercati, le gasiti pe toate, la Sephora!

Daca le-ati incercat deja, mi-ar placea sa aflu si parerea voastra! Va astept cu drag opiniile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu