NIVEA Soft Mix me


Nivea soft


NIVEA ne-a pregatit in aceasta vara o colectie de trei creme NIVEA Soft cu arome delicioase care sa se asorteze cu starea noastra de spirit in fiecare moment. Cele trei arome au fost dezvoltate de maeștri parfumieri parizieni special pentru a fi folosite individual sau combinate.




 NIVEA Soft Mix me Happy Exotic hidratează pielea delicat È™i lasă un parfum energizant de fructe exotice: ananas, citrice È™i cocos. FoloseÈ™te-o singură sau combin-o cu celelalte creme din gamă È™i creează-È›i un parfum unic, cu arome fructate.

NIVEA Soft Mix me Chilled Oasis catifelează pielea È™i o îngrijeÈ™te delicat.  Aceasta are un miros de frunze verzi proaspete È™i mentă care te revigorează È™i îți oferă o stare de bine. FoloseÈ™te-o în sezonul estival È™i răcoreÈ™te-È›i pielea cu un cocktail relaxant.

NIVEA Soft Mix me Berry Charming are un parfum intens și delicios, ideal pentru ieșirile romantice. Aromele de căpșuni, zmeură și mere se combină armonios pentru alintul simțurilor. Poartă-l ca atare sau combină-l cu celelalte creme din gamă pentru a-ți crea propriul parfum seducător.

La baza celor trei produse noi se află formula clasică a cremei NIVEA Soft, al cărei efect hidratant este ne-egalat de creme de 10 ori mai scumpe, conform unui studiu realizat de BBC*.

Formula îmbogățită cu ulei de jojoba și vitamina E se absoarbe ușor în piele, oferind hidratare eficientă, de durată. NIVEA Soft poate fi folosită atât pentru îngrijirea zilnică, cât și în mixuri cu celelalte creme din gama NIVEA Soft Mix me.

Amestecă cele 4 arome și creează-ți propriul parfum vara aceasta!
#MixeazaAromele #Mixme

Eu nu le-am incercat dar daca vreuna dintre voi le-a incercat, va invit sa imi spuneti parerea voastra.

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu