Top trei creme care nu trebuie sa iti lipseasca vara aceasta!



bottega verde


Toata lumea proclama hidratarea in anotimpul calduros, minim doi litri de apa, asta e regula principala, nu? Insa pe langa hidratarea din interior, trebuie sa ne ajutam corpul si din exterior, mai ales pe timp de vara, cand soarele parjoleste tot!



Astfel, Bottega Verde, ti-a pregatit o lista cu 3 creme care nu trebuie sa iti lipseasca vara aceasta:

1. Crema de maini

Crema de maini este binevenita tot timpul! Mainile noastre au nevoie de o ingrijire aparte daca ne dorim sa ramana zvelte și frumoase cat mai mult timp. Așa ca, trebuie neaparat sa le hidratezi cu o crema special conceputa pentru ele. Alege Crema de Maini cu Lapte de Iris si Ulei de Argan de la Bottega Verde. Aceasta crema le ofera mainilor tale o eliberare imediata, indiferent de cat de uscate sunt, pastrandu-le frumoase, protejandu-le si hidratandu-le. Contine ulei si unt de argan, care ofera proprietati nutritive. Fiecare aplicare lasa mainile simtindu-se extrem de moi si minunat parfumate, cu aroma proaspata, briza si chintesenta italiana de iris florentin.

Imi place tare mult crema aceasta de maini, o tin pe noptiera si parca seara mea nu se incheie cum trebuie daca nu intind mana dupa ea! Este fina si patrunde foarte repede in piele dar in acelasi timp hranitoare si vad asta in felul in carea arata pielea mainilor dimineata.Uneori apelez la ea si in timpul zilei pentru ca da, ca noi toate, fac multe chestii prin casa si am nevoie de confort si hidratare pentru maini. Nu mai spun de cate ori ma spal la cabinet pe maini! Asadar intelegeti ca sunt dependenta de crema de maini.

2. Crema anticelulitica

Crema anticelulitica este indispensabila, mai ales vara, pentru a combate È™i a preveni aspectul inestetic de „coaja de portocala”. Bottega Verde iti propune Crio Gel Anticelulitic cu Extract de Cafea Verde si Mix de Uleiuri Esentiale, un gel racoritor, cu absorbtie usoara, creat special pentru femeile care iubesc antrenamentele fizice. Proprietatile racoritoare si revigorante ale mentolului si camforului sunt combinate cu proprietatile anticelulitice ale cafeinei. Cu fiecare aplicare, se elibereaza aroma revigoranta a amestecului de uleiuri esentiale: lavanda, citrice, pin si ylang ylang. Este ideal pentru a spori efectul exercitiilor, contribuind astfel la tonifierea si fermitatea pielii.


bottega verde



O folosesc de catva timp si pot spune ca imi place mult. Nu sunt eu prea constanta in ceea ce priveste aplicarea ei pentru ca, trebuie sa recunosc ca seara de prea multe ori pic franta de oboseala. Dar chiar si asa, vad ca pielea este mai tonifiata si parca mai intinsa. Se aplica usor si se preteaza si pentru masaj, in cazul fericit in care are cine sa vi-l faca, haha!


3. Crema de fata

Atunci cand spunem ten luminos, de cele mai multe ori ne gandim la un ten bine hidratat, stralucitor, care arata extrem de sanatos. Pentru a obtine aceste efecte este necesar sa bem cat mai multa apa si sa folosim creme potrivite, iar pentru ca nimeni nu isi doreste o piele inflamata, este recomandat ca produsele de hidratare sa contina ingrediente emoliente si calmante. Astfel, alege o crema hidratanta potrivita tipului tau de ten si pielea ta va straluci.

Este important ca produsele folosite pentru ten si corp sa contina ingrediente naturale, care sa nu dauneze pielii, iar filosofia adoptata de Bottega Verde este de a fi in armonie cu mediul si de a folosi decent ingrediente active din natura. De asemenea, toate produsele cosmetice ale companiei, cu exceptia lacurilor de unghii si a parfumurilor, au fost testate dermatologic, iar cele care se aplica in jurul ochilor au fost testate oftalmologic sub control medical.

Mi-ar placea sa aflu daca si voi aveti produse preferate de la Bottega Verde! Si bineinteles care sunt acestea!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu