Surprize de Valentine's Day!


parfumuri-notino.ro


In fiecare an va povestesc despre ce as cumpara sau ce mi-ar placea sa primesc de Valentine's Day! Pentru ca daaaaaa, eu sarbatoresc aceasta zi si mi se pare atat de dragut!!!!! Zilele astea sunt speciale doar daca le dam noi aerul acela festiv si sunt de acord ca ar trebui sa incercam sa facem din fiecare zi una deosebita!

Desi se spune ca este bine sa celebram dragostea in fiecare zi, este insa utopic sa crezi ca poti face sau poti primi zilnic un cadou, asa ca eu zic sa profitam de aceste zile un pic mai altfel si sa-l bucuram pe cel drag!

Va spun foarte sincer ca pe mine Notino ma scoate intotdeauna din impas. Am o lista de dorinte luuuunga cat o zi de post si mereu sunt tentata de toate ofertele si noutatile pe care le au!

Nu trebuie sa uiti de faptul ca de pe Notino poti cumpara un cadou personalizat astfel incat poti sa transmiti mesajul tau de iubire printr-o gravura direct pe sticluta cu parfum!

Daca esti in cautare de idei cadouri valentine's day pentru el atunci ai ajuns in locul unde trebuie!

Mie imi place tare mult Kenzo ca si brand si cred ca ai putea incerca si tu o astfel de varianta! Are un pret super, super bun, doar 167 Ron pentru 100 ml si chiar mi se pare o super afacere, fiind redus cu 57%.

Se deschide cu note marine dar tot in deschidere se impletesc armonios note lemnoase, de mahon cu salvia, bergamota si lamaia, o combinatie atipica poate dar cu siguranta impresionanta de la prima adiere...parfumata.

Este clar un parfum cu note picante pentru ca inima lui pulseaza in acorduri de boabe de ienupar, nucsoara, pin si chimion dar si note florale de lacramioara, trandafir, garoafa, iasomie, radacina de iris si note fructate de piersica!

Notele de final dezvalui acorduri puternice de chihlimbar, cedru, mosc, muschi de stejar, vetiver, lemn de santal si brad.


Kenzo-Homme-Notino.ro


Daca vrei un cadou de valentine day pentru ea am pentru tine multe, multe variante!

Flowerbomb de la Viktor&Rolf este, asa cum o sugereaza si numele, o adevarata bomba olfactiva!

Are ca note de varf bergamota si ceai care sunt completate de notele ce formeaza inima atat de speciala a acestui parfum formate din orhidee, trandafir, iasomie si frezie.

Este un minunat parfum floral-oriental in care notele de baza de patchouli par sa se contopeasca pe vecie cu pielea ta.


Viktor-Rolf-Notino.ro


Libre de la YSL este o alta capodopera olfactiva si ultima landsare a celebrei case!

Daca inca nu l-ai incercat trebuie musai sa o faci! Este un parfum care te va acapara instantaneu si te vei gandi la el pana ce va ajunge acolo, pe masuta ta de toaleta!

Minunatia asta de parfum se deschide cu acorduri de petitgrain, coacaze negre, ulei de lavanda frantuzeasca si ulei de mandarina pentru ca adevarata explozie sa se produca in note de floare de portocal, iasomie de India, iasomie de sambac si lavanda!

Finalul este dulce si vanilat, cald si patrunzator si inglobeaza note de vanilie de Madagascar, mosc, ambra si lemn de cedru.


libre-YSL-Norino.ro


Un serum de la Lancôme si anume minunatul Genifique Advanced face evident toti banii! L-am folosit de multe ori pentru ca tot primeam diferite mini-uri la cumparaturi, dar trebuie sa recunosc ca in format full-size nu l-am avut nicioadata. Vine intr-o combinatie perfecta cu serum pentru ochi, demachiant si crema de zi, numai bune de luat in escapade de weekend!

Se foloseste atat dimineata cat si seara si are efecte de iluminare, hidratare, anti-agening si densificare a pielii. Un boost de energie pentru tenul tau!


Lancome-genifique-Notino.ro


Rose&Rose de la Issey Miyake este un parfum bogat, de flori si fructe!

Notele de inceput de zmeura, para si piper roz se combina armonios cu notele de mijloc de trandafir de Damasc, trandafir bulgaresc si osmanthus.

Finalul grandios apartine aromelor de patcouli, ambra si lemn de cashmir.

Un  parfum pe care iubiroarele de trandafir nu pot sa nu il aiba in colectia lor!



Issey-Miyake-Notino.ro


Astea sunt propunerile mele, dar tu vei gasi cu siguranta tot ceea ce visezi pe Notino! Pe stories va arat mereu ce minunatii descopar de fiecare data!

Voi ce propuneri aveti pentru Valentine's Day? Va astept cu drag propunerile!

KISSES!

#notinoromania





CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu