De Valentine’s Day, la Sabon se poartă alb


Sabon


Sunt absout indragostita de Sabon, iar colectiile astea editie limitata imi fac inima sa tresalte! Ahhhh, ce bine ca exista Valentine's Day si ce bine ca Sabon are minunatiile astea de produse!


În fiecare lună, Sabon sărbătorește dragostea. Dragostea față de gingășia ingredientelor naturale și față de rafinamentul aromelor care sunt menite să îți desfete simțurile și să îți ofere o experiență fastuoasă de fiecare dată.

În luna în care Cupidon își adună toate săgețile în tolbă, Sabon îți propune să îți explorezi strălucirea interioară și să iubești în stilul tău inconfundabil, accesorizând fiecare gest de tandrețe cu produsele tale preferate din gama Sabon White Tea!


Sabon


Go white, go wild!

Produsele din colecția Sabon White Tea îți complimentează pielea printr-un mix fascinant de uleiuri naturale – avocado, jojoba, acai, migdale și fructul pasiunii  – contribuind la obținerea unui maximum de răsfăț zilnic. Surprinde-ți partenerul cu un tonus radios și lasă-te dezmierdată!
 
Indiferent de locul în care alegeți să vă sărbătoriți iubirea, transformă Valentine’s Day într-o experiență multisenzorială pentru amândoi. Mireasma ceaiului alb care întregește voluptatea gamei White Tea vă va purta într-o poveste magică, semnată de Cupidon.


Sabon


Virtuozitatea Sabon se regăsește în fiecare produs al colecției White Tea – ulei de duș, exfoliant, lapte și loțiune de corp, body gelée, unt și cremă de mâini, săpun lichid, aromă de cameră și EAU de SABON White Tea – intensificând beneficiile extraordinare ale ingredientelor naturale specifice acestei game – lapte ecologic de ovăz, vitamina E, germeni de grâu, săruri din Marea Moartă – cu un singur rezultat: o stare sublimă trupească și spirituală.

Produse în ediție limitată from Sabon

În luna februarie, Sabon a pregătit îndrăgostiților seturi-cadou White Tea în ediție limitată care includ o selecție din produsele tale preferate.

Ca să fii sigură că vei primi cadoul pe care ți-l dorești, îndeamnă-ți partenerul spre  www.sabon.ro și aflați împreună povestea tuturor produselor din gama Sabon White Tea.

Love is all around!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu