Cum combatem caderea parului!


fiole-Kerastase-notino.ro


Caderea parului este un subiect care pe mine cel putin ma doare foarte tare! Este ceva care vreau sa combat, sa evit si totusi, periodic ma lovesc de acest aspect! Cel putin la mine cel mai mult se manifesta toamna si nu as sti sa va spun de ce, pentru ca teoretic toamna inca avem belsug de fructe si legume proaspete!
Asadar nu ar fi cazul sa ma plang! Si totusi am constatat in ani de zile, statistic vorbind, ca la mine caderea parului se inrautateste toamna! As putea spune ca parul meu urmeaza ritmul frunzelor ce parasesc copacii, haha!

In fine, nu este de ras, pentru ca vad si in cazul unor pacienti ca este foarte deranjant si nimeni nu isi doreste asta!

Sa vedem ce putem face in acest caz! Ce fac si eu de altfel! Evident ca orice medic dermatolog iti va spune ca trebuie sa ai grija la alimentatie, ca vitaminele si mineralele sunt esentiale si ca sanatatea vine din interior! Asa este, sunt si eu de acord ca orice dezechilibru trebuie corectat si da, exista formule care sunt destinate caderii parului.

Dar astazi nu vreau sa va povestesc despre ele, ci despre cum putem ajuta parul si radacina acestuia si din exterior!

Am descoperit pe Notino, Tot cautand remedii pentru mine cateva produse interesante si m-am gandit ca sigur mai sunt si printre voi persoane in cautare de astfel de solutii ! Si pentru ca tot am facut eu cercetarea, impartasesc cu voi rezultatele!

Solutii sunt de diverse tipuri, fie ca vorbim de sampoane impotriva caderii parului , masti, uleiuri, serumuri sau alte tipuri de lotiuni! Important este ca ele sa aiba eficacitatea pe care o asteptam!

Si sa stiti ca si barbatii sufera de aceasta problema si stiu ca este important si pentru ei sa gaseasca un tratament impotriva caderii parului!


Asadar, intotdeauna am avut rezultate foastre bune cu produsele Kérastase si ma tenteaza foarte tare sa incerc si acest sampon destinat caderii parului. Se adreseaza parului fin, subtiat. Actioneaza prin stimularea concentratiei sanguine si a cresterii firelor noi de par. Intareste cuticula si fortifica firul de par din interior. Pare o solutie minunata pentru mine in aceasta perioada.


sampon-Kerastase-Notino.ro



Masca Kérastase mi se pare un produs foarte util pentru ca ajuta parul sa devina mai dens si mai rezistent la degradare, hranind intens cuticulele de la radacina pana la varf. Netezeste si uniformizeaza suprafata cuticulelor si confera parului volum si stralucire! Numai buna de avut in casa.


masca-Kerastase-Notino.ro


Serul revitalizant impotriva caderii parului Phytocyane este de fapt un tratament fara clatire. Dinamizeaza activitatea radacinilor parului, mareste densitatea si rezistenta acestuia, imbunatateste calitatea si structura parului si ofera stralucire.

Se aplica pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul si nu se clateste. Stimuleaza cresterea parului si se aplica pe toate tipurile de scalp.


fiole-phytocyane-notino.ro




Pentru ca si barbatii se confrunta cu caderea parului, trebuie sa nu ii uitam nici la acest capitol. Sunt multe variante si pentru ei iar eu m-am oprit la doua dintre ele care mi s-au parut cele mai interesante!

Vichy Dercos Aminexil Clinical - se aplica pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul si nu se clateste. Stimuleaza cresterea, calmarea, regenerarea si nutritia firului de par si este de un real ajutor in rezolvarea caderii parului.

Poate fi folosit pe toate tipurile de scalp, inclusiv pe cel pruriginos. Formula este constant imbunatatita pentru ca Vichy investeste foarte mult in cercetarea si dezoltarea de noi produse, cat mai eficiente si adaptate nevoilor reale ale consumatorilor!


fiole-vichy-notino.ro
L’Oréal Pofessionnel Serioxyl Denser Hair este tot un tratament fara clatire. Imbunatateste calitatea si structura firului de par si mareste densitatea si rezistenta parului. Are ca si actiune dinamizarea radacinilor firului de par, stopand caderea excesiva!


fiole-loreal-notino.ro




Sunt produse minunate si ma bucur atunci cand constat ca avem de unde alege si sa folosim exact acel tip de produs care ne este necesar!

Sunt curioasa daca cineva a mai incercat vreunul dintre aceste produse si daca da, care a fost experienta personala. Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu