Valentine's Day in ritmul Sense!




Gata, a venit Valentine's Day! Il astept intotdeauna cu nerabdare pentru ca daaaa, noi sarbatorim! Si apoi mi se pare ca primavara, anotimpul asta pe care il iubesc la nebunie este deja dupa colt! Si nu doar mi se pare, chiar este!

Nu va lasati inselati de peticele astea de zapada care apar in pozele mele, nu, nu, acestea sunt din zilele trecute, cand am facut fotografiile! Acum in Bucuresti este soare si bine, o vreme superba pentru o plimbare in doi! Si pentru un outfit colorat!

Stiti deja cat de mult iubesc eu culoarea si nici nu vreau sa imi imaginez ca intr-o zi atat de draguta ca Valentine's Day as putea sa port ceva tern si lipsit de personalitate!


sense


Si unde puteam gasi eu un outfit mai potrivit decat la Sense ? V-am aratat de multe ori ce tinute absolut minunate am descoperit la ei si cea de acum nu face exceptie!




De data aceasta am ales o bluza si o pereche de pantaloni! Sunt indragostita de verde, dar daca o vei intreba pe fetita mea ce culoare imi place iti va raspunde fara sa clipeasca - mov! Daaaaa, mov-ul este una dintre preferintele mele de prima linie, iar combinatia dintre verde si mov mi-a placut intotdeauna!


sense


Asa ca, pasind in magazinul Sense, mi-au cazut ochii din prima pe bluza aceasta finuta din matase cu o aplicatie plisata la maneci. Iar printul ei este absolut minunat! Pantalonii au si ei un volan mic si cochet la buzunare si trebuie sa va spun ca au un croi impecabil! Arata fabulos si materialul are o tinuta foarte buna! Sunt extrem de confortabili si pot fi purtati intr-un milion de combinatii in primavara asta care deja isi face simtita prezenta!


sense


Pentru ca atunci cand investim intr-o haina, trebuie sa ne gandim daca merita si daca va fi acea piesa care desavarseste garderoba noastra. Pantalonul acesta il gasiti in diferite nuante, la fel si bluza iar eu le vad ca pe un must in aceasta primavara!


sense


Trebuie neaparat sa le treceti pragul celor de la Sense, pentru ca Andreea Tincu a gandit cele mai versatile piese vestimentare pentru cea mai frumoasa perioada din an! Ahhhh, si daca va plac bulinele va spun ca gasiti o rochie delicioasa numai buna pentru ziua indragostitilor, intr-o nuanta superba de rosu corai!


sense


Eu am vrut sa sparg tiparele de Valentine's Day si am ales sa fiu foarte colorata dar nu am mai mizat pe rosu de aceasta data! Inspiratie de moment as putea spune, sau coupe de foudre!

Voi pe ce culoare mizati in Ziua Iubirii ? Astept sa impartasiti cu mine parerile vostre!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu