A trip to Szeged

Weekend-ul trecut am reusit sa mergem la Szeged, in Ungaria. Cei care locuiesc in vestul tarii cred ca sunt familiarizati cu astfel de iesiri. Noi mergem mai rar in ultimii ani, pentru ca este dificil sa cari un copil dupa tine prin magazine...Dar pentru ca se apropie sarbatorile si aveam mai multe lucruri de cumparat ne-am aventurat.
Am ajuns intr-un mall mai nou, Arkad, unde nu mai fusesem si unde vizam un singur magazin : Intimissimi.
Acesta este brand-ul meu preferat de lenjerie, are modele extrem de frumoase si feminine, iar atunci cand ajung in Ungaria este primul magazin pe care il bifez. As fi foarte fericita daca ar ajunge si in Romania.
Am optat pentru acest model :




si pentru acesta :





bineinteles alaturi de bikini asortati. Pozele le-am luat de pe site-ul lor, dar nu sunt extrem de clare din pacate.
Decorul a fost foarte dragut, ei deja intrasera in atmosfera de sarbatori si impodobisera mall-ul.







Pozele sunt impreuna cu fetita mea.
In traseul nostru a urmat TESCO, un Hipermarket care mie imi place pentru ca are haine pentru copii foarte frumoase. Am cumparat multe pentru fetita mea, dar si pentru viitorul nostru nepotel, care urmeaza sa se nasca saptamana viitoare.
De la raionul de cosmetice am fost curioasa sa incerc cateva produse de care nu am auzit :




Tetesept : sare de baie cu diverse intrebuinatari . Eu am ales una pentru muschi si articulatii , un plic pentru raceala si unul pentru copii , care este mult mai fina si sub forma de granule.Totusi cred ca o voi folosi tot eu, mi-e teama sa o incerc pe copil ! Mirosul este foarte patrunzator , dar inca nu le-am folosit.



Intifemin este o spuma pentru igiena intima,are Aloe Vera in compozitie si este cea mai fina spuma pe care am incercat-o, costa cam 14 Ron  . Imi place foarte mult, sunt la al treilea tub deja.
Am ales si o sare de baie cu miros de lavanda, eu iubesc lavanda !




Am mai luat un ulei de baie, o lotiune de corp si un gel de dus, deasemenea cu miros de lavanda. Mi-au placut pentru ca mirosul este fidel si nu este doar numele de lavanda. Gelul de dus nu apare aici, l-am uitat in portbagajul masinii. Am folosit doar uleiul de dus si ma declar multumita, mirosul este extrem de relaxant iar pielea ramane fina si hidratata, dar fara urme de ulei.
Urmeaza sa le folosesc si sa-mi fac o parere despre toate acestea.
In pozele anterioare am purtat : 
pulover - Orsay
jeans - Bershka
cizme - UGG
geanta - Musette
Nu-mi ramane decat sa astept primavara... sa mai facem o astfel de escapada !





CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Multumesc frumos !Acum ti-am descoperit blogul si esti foarte inspirata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu sunt clienta Intimissimmi. Sutienele lor push-up sunt grozave. Cel mai mult imi plac piesele din colectiile pentru mirese, sunt mai elegante si au acelasi pret ca cele normale.
    Si eu mi-as dori mult sa vad Intimissimmi si in Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Data viitoare trebuie sa cer sa vad si eu colectia pentru mirese, insa intotdeauna imi fura privirea piesele colorate. Poate apare si in Romania dat fiind faptul ca la Baneasa am vazut ca este Calzedonia (ei fiind in acelasi trust).

      Ștergere