Accessorize my life!

Cred ca toata lumea iubeste accesoriile, iar eu nu fac exceptie desigur!
Una dintre marile mele iubiri sunt ... gentile!
In urma cu doua saptamani a fost la Iulius Mall Timisoara noaptea cumparaturilor sau ChocoLate Night cum au numit-o ei poetic. Reducerile in schimb nu au fost foarte atractive. Totusi, pentru ca imi placuse foarte mult o geanta plic de la Accesssorize, am profitat de reducerea de 30% si mi-am cumparat-o. O vedeti mai jos :




Imbina modelul rustic cu pretiozitatea data de faptul ca este toata lucrata din margele.
Am regretat graba pentru ca, la cateva zile de la aceasta achizitie, o prietena a profitat de o oferta de pe Groupon ( 9 Ron pentru o reducere de 50 % la Accessorize ), deci puteam sa o iau la un pret mai bun. Pentru ca tentatiile sunt foarte mari, m-am hotarat sa-mi mai achizitionez cate ceva impreuna cu ea si o alta prietena.
Deci, mi-a placut foarte mult urmatorul model si nu am mai putut sa renunt la el:




Ultima dintre achizitii a fost un colier foarte dragut ( din punctul meu de vedere ), pe care il vedeti in imaginea urmatoare:




Pana acum n-am mai profitat de o oferta de genul acesta, dar de acum inainte voi urmari ofertele de pe Groupon pentru ca mi se par foarte interesante.Voi de ce oferte ati profitat in ultimul timp?

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. superbe toate! imi place multtttttttt prima gentuta-plic! pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc frumos!Am vazut acum ca au si un cluth superb,pe aceeasi idee,pe care nu-l aveau cand l-am cumparat eu. Acela mi se pare si mai frumos! Te pup si eu!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa le folosesti cu placere, foarte frumoase, a doua geanta o ador!

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa le porti cu placere! Imi plac foarte mult gentile pe care le-ai ales.
    Si eu am profitat de oferta de pe Grupon si mi-am cumparat doua gentute de la Accessorize:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc. Adevarul este ca nu stiam ce sa aleg, mi-as mai fi luat dar uneori e bine sa te mai si opresti. Mi-ar placea sa vad alegerile tale!

      Ștergere