Cumparaturi StrawberryNet

Pentru ca am povestit ieri despre experienta mai putin placuta pe care am avut-o cu Lulubox ( 59 Ron ) astazi vreau sa va arat ultima mea achizitie pe site-ul StrawberryNet.com
Recunosc ca acest site l-am descoperit intr-o postare a Cameliei si de atunci am devenit dependenta de el. In aproape 2 ani am avut 32 de comenzi, pe care insa nu le regret nici un moment, consider ca am economisit foarte mult fata de magazinele din Romania.In plus, aproape tot timpul ofera si cadouri la cumparaturi : rujuri, gloss-uri, farduri, pudre etc. Daca esti client nou primesti un cadou de bun venit si reduceri la fiecare comanda in functie de numarul de produse cumparat si de cel de comenzi plasate anterior.
Intamplator am vazut pe FB ca puteai sa soliciti o oferta de ruj gratuit Calvin Klein, am solicitat-o si am primit un cod promotional pe email.Am pus deci o noua comanda in care mi-am ales un set cu 7 produse Clinique la pretul de 93 Ron (avea o reducere de 60%), plus rujul CK gratuit.
Acesta este setul si rujul :







 Setul este compus din :
-Masca pentru conturul ochilor (plicul din fata)
-Lash Power Mascara - black
-Spuma demachianta - 15 ml
-Wrinkle&photo damage corrector - 7 ml
-Crema de ochi - 7ml
-Crema fata -moisture surge - 15 ml
-Chubby stick - balsam de buze colorat, un roz superb
-portfardul din spatele fotografiei, care arata mai mult ca o posetuta
Rujul este cel din stanga fotografiei. Nuanta nu a fost aleasa de mine dar m-au nimerit.
Trebuie sa va uitati pe site, au in acesta perioada oferte de Craciun la parfumuri. Eu deja am plasat o noua comanda pe care insa nu voi putea sa v-o arat in totalitate pentru ca sunt si cadouri acolo.
Un punct in plus au si pentru faptul ca aceste comenzi ajung in aproximativ o saptamana, dar trebuie avut in vedere ca in perioada de sarbatori sigur sunt mai aglomerati si ar putea intarzia cu livrarile putin.
Va las insa cu trei oferte la parfumuri Guerlain (care este marca mea favorita de parfumuri ):
-http://ro.strawberrynet.com/perfume/guerlain/aqua-allegoria-tiare-mimosa-eau/110026/#DETAIL
_http://ro.strawberrynet.com/perfume/guerlain/idylle-coffret--eau-de-parfum-spray/131145/
-http://ro.strawberrynet.com/perfume/guerlain/my-insolence-eau-de-toilette-spray/82295/
Cu siguranta  fiecare avem preferintele noastre in materie de parfumuri si cosmetice, dar oferta este extrem de generoasa asa ca enjoy!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Buna Camelia,
    ma bucur sa descopar ca si tu scrii!
    Portfardul ala arata superb, lejer poate fi purtat pe afara, are un aer vintage!
    Sa le folosesti cu placere.

    Te voi trece si eu in blogroll ul meu.
    Noapte buna :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos Mihaela . Sunt la inceput abia, dar urmaresc de mult acesta comunitate si m-am simtit aorecum parte integranta,asa ca mi-am facut curaj sa incep sa scriu...

      Ștergere
  2. Buna :) Am comandat si eu o singura data de pe acest site dar nu am fost multmita de un produs de la MAC pe care eu il foloseam de mai mult timp, calitatea acestuia a fost mai slaba decat cea a unui produs cumparat de la reprezentanta... am impresia ca nu toate produsele de la ei sunt tocmai ok!

    daca esti pasionata de fashion photo viziteaza si noul meu blog www.exquisitehunter.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este posibil, asa cum multe persoane se plang de magazine mari de beauty ca nu au parfumuri originale.Eu insami am vazut intr-un astfel de magazin niste parfumuri editie limitata acum cativa ani, aparute in magazin la scurta vreme dupa ce fusesera in oferta pe Strawberry. Am retinut aspectul pentru ca eu tocmai profitasem de una dintre oferte.
      Imi place blogul tau,esti foarte talentata!

      Ștergere