Ce am primit/castigat in ultima perioada...

Trebuie sa recunosc ca am fost norocoasa in ultima luna!
Aici am avut bucuria de a castiga cateva produse care vin din zona asiatica. Sunt curioasa sa le incerc, este primul meu contact cu astfel de marci.




M-am inscris acum vreo trei luni pe pagina de FB La Roche-Posay pentru a testa programul Effaclar. Am primit acum cateva zile acest mini kit:




Pe pagina de FB Nivea am castigat MyHidrabox (cu siguranta ati vazut cutiuta si pe alte bloguri). Contine un set de sapte mostre de crema de zi, crema de noapte si lapte demachiant plus un pachet de servetele demachiante. Sunt perfecte pentru calatorie.




Pe blogul lui Ale am castigat un sapun lucrat manual si o brosa superba realizate de foarte talentata Silvia, pe care am avut placerea sa o cunosc personal pentru ca locuim amandoua in Timisoara. Vi le prezint mai jos:




Ultimul cadou dar nu cel din urma, vine de la Andreea, pe al carei blog am avut sansa de a castiga un  set de cinci produse Nivea!




Le multumesc tuturor pentru minunata ocazie de a incerca  produse pe care poate altfel nu le-as fi testat prea curand.

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

4 comentarii:

  1. Sa le folosesti iubita si sper sa-ti placa :)
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le voi testa incepand de saptamana urmatoare cand plec in vacanta trei saptamani la mama! Le-am pus deja in bagaj si sunt sigura ca imi voi reaminti cu drag de produsele Nivea!

      Ștergere
  2. Sa te bucuri de toate produsele. Sunt curioasa cum este BB Cream-ul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Am testat BB si initial mi s-a parut ca imi da o tenta prea alba tenului meu. Cel putin in casa, la lumina artificiala asa parea. Dar pe parcursul zilei, imi tot verificam starea tenului in oglinda de la masina si nu parea nimic artificial, din contra, pielea parea supla, diafana, uniforma. Spre finalul zilei am detectat si o tenta usor uleioasa. A fost insa doar prima incercare, va fi in teste pentru o perioada.

      Ștergere