November Empties

Cred ca unul dintre cele mai benefice lucruri pe care l-am "invatat" urmarind blogurile de beauty, a fost sa ma concentrez pe folosirea produselor pe care deja le am, incercand sa limitez noile achizitii.
Va prezint mai jos produsele pe care am reusit sa le termin in luna noiembrie.




-Spuma de baie Avon - a inceput sezonul rece, deci si sezonul bailor cu spuma.Voi pastra ambalajul pentru a pune alta spuma de baie in el!
-ROC - Retinol Etra - Firming - un ser pentru fermitate, de fapt se prezinta ca un gel - crema roz pe care l-am folosit pentru partea superioara a bratelor (in locul sportului!). Intra foarte bine in piele, tonifica destul de bine.
-L'Occitane - lapte demachiant bio cu extract de maslin, mi-a placut mult si mirosul si cum curata.
-Melvita - gel pentru igiena intima, nu pot sa spun despre el decat ca are un pret destul de mare ( 65 Ron ) si in afara de faptul ca e bio nu am vazut diferente  fata de orice alt gel de acest fel.




-Vichy Normaderm - crema anti-imperfectiuni. Nu m-a impresionat cu nimic acesta crema-gel. Racoroasa, dadea un finish mat, dar am avut impresia ca faceam cosuri de la ea.
-Crema de maini Avon, dintr-o editie de Craciun, prea siliconata pentru gustul meu, nu hidrateaza foarte bine, ramaneam cu o senzatie de fainos pe maini.
-Damachiant pentru ochi Yves Rocher - cumparat impreuna cu o revista, mi-a placut, curata bine si nu mi-a iritat ochii deloc. L-as recumpara.
-Guerlain - Super Aqua Day - un gel - crema fondant pentru zi, cred ca avea si factor de protectie 15. Mi-a placut foarte mult. Am platit 20 euro pe ea intr-un magazin din Austria fiind la reducere 50%.As recumpara acest produs la un pret rezonabil.
-Crema Nivea - in cutie de colectie (da, de ani de zile colectionez cutiile Nivea), am folosit-o mai mult pentru talpi dar si pentru maini. Am tot timpul o cutie inceputa pe noptiera si recunosc ca o cumpar mai mult pentru cutii.



-Masca pentru par Yves Rocher - Phytum Actif, cumparata de asemenea impreuna cu o revista, mi-a placut mirosul dar nu am vazut efecte extraordinare in urma aplicarii ei.
-Gerovital plant - tratament pentru regenerarea parului. Sunt doua fiole de dimensiuni diferite al caror continut trebuie amestecat pana se formeaza o pasta galbuie, pe care o tii pe par 10 minute. Efectele mi s-au parut foarte bune si sunt in cautarea unei cutii intregi pentru un tratament complet.
-Mario Badescu - crema de noapte cu caviar. Ma bucur ca am testat aceasta crema pentru ca nu prea mi-a placut iar pretul ei este destul de mare. Desi fata mea este destul de uscata in acest sezon, intra greu in piele si ramane un film uleios. Nu as cumpara-o.
-Mario Badescu - Cellufirm Drops - ser pentru fata, il folosesc si in prezent, zi de zi (mai am vreo 3 astfel de mostre din reviste). Imi place foarte mult cum ramane tenul dupa el.
-Eucerin - crema DermoDensifyer, o crema fara efecte spectaculoase.




 Atunci cand plec de acasa iau cu mine mostre. Am folosit:
-Crema Nivea maini Q10 - mi-a placut dar am muuuulte creme pentru maini, asa ca nu o voi cumpara prea curand.
-Lapte de corp Elmiplant cu extract de Bumbac si proteine de orez, nu m-a impresionat, nu l-as cumpara.
-Masca fata D'oliva - masca hidratanta pentru pielea uscata si sensibila, cumparata impreuna cu o revista acum ceva timp. Mi-a placut, lasa pielea supla si foarte fina. As recumpara-o.
-Gel contur ochi Melvita. Acest plic de 2 ml mi-a ajuns 2 saptamani in conditiile in care l-am folosit de doua ori pe zi. Hidrateaza bine si nu lasa o pelicula la suprafata pielii dar nu l-as recumpara, nu mi se pare spectaculos. Probabil are si un pret destul de mare.
-Vichy Idealia - am folosit-o prea putin pentru o parere pertinenta. Mai am mai multe astfel de mostre din reviste, o voi mai testa.
-Barefoot botanicals - un demachiant cu extract de trandafir 100% natural si terapeutic cum spune producatorul. L-am castigat la un giveaway si se gaseste cred in SUA. Nu mi-a placut mirosul de medicament dar demachiaza foarte bine.Totusi ar trebui incercat mai mult pentru o parere mai clara.
Cam acestea au fost produsele de care ma despart in aceasta luna.
Daca le-ati incercat si voi puteti sa-mi impartasiti si opiniile voastre.

CONVERSATION

2 comentarii:

  1. pt mine normaderm cu albastru a fost ok, eucerin m-a dezamagit la ce pret se vinde mai ales..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nevoile fiecarui ten sunt diferite de aceea mi se pare minunat sa poti incerca un timp o crema inainte sa o cumperi,avand in vedere si pretul unor produse.Din pacate de multe ori cand le soliciti in magazine sau farmacii o mostra ti se raspunde ca nu au. Mostrele folosite de mine sunt din reviste marea majoritate..

      Ștergere