March Empties


In luna martie am reusit sa termin ceea ce vedeti mai jos. Tot timpul este loc de mai bine, dar sunt mandra de mine ca nu mi-am mai cumparat nimic cosmetic (exceptie face o comanda pe Strawberrynet cu doua parfumele si un gloss de buze, dar la niste preturi fantastice - vi le arat cand le primesc).




Cam asa arata impreuna!




-spuma de baie Oriflame - dintr-o editie de sarbatori mai veche - mirosea fantastic a brad.
-sare de baie Tetesept - cumparata din Tesco din Ungaria. Am cumparat-o pentru ceea ce scria pe ea, muschi si articulatii, mirosea destul de patrunzator, dar colora horror apa in rosu. Singura care se distra de culoare era fetita mea!




-sare de baie Salthouse - luata tot din Tesco, de data aceasta sare normala.
-sare de baie DermaSel - in punga mare era sarea de mare absolut normala, iar in punga mica o crema aurie cu partcule de aur, cel putin asa zic ei. Nu m-am descurcat sa pot omogeniza aceasta crema in apa, era un procedeu mai complicat prin care trebuia dizolvata la o anumita temperatura, prin urmare a ramas pe cada, deci nu am beneficiat de acele particule de aur pe pielea mea.




-crema de corp Soft&Silky de la Oriflame - nu este primul tub pe care l-am folosit din aceasta crema, dar il arunc dupa doar o folosire. Am facut o dermatita de contact groaznica de la ea, n-am mai patit asa ceva niciodata. Nici acum dupa o saptamana de la utilizare nu mi-a trecut complet desi am luat Aerius si am aplicat local o crema. In parte este vina mea pentru ca era prea veche probabil, dar cred ca si acest lot a avut o parte de vina.
-lapte de corp Vanderbilt Reverie - superb parfumat, mirosea toata camera de la el. Mi-a placut.




-crema pentru maini Herbosophy - cu unt de shea si aloe vera. Nu m-am omorat dupa acest miros, dar a fost suficient de hidratanta.
-anticelulitic Yves Rocher - folosesc tot timpul diverse, dar pana acum doar niste fiole de la Galenic mi s-au parut realmente eficiente. Eu insa perseverez sa-lgasesc pe cel ideal...
-crema exfolianta petru corp Oriflame cu sare de mare - un produs prea putin exfoliant pentru gusturile mele si cu un puternic miros de cocos, destul de gretos, deci nu...




-masca Biomain pentru puncte negre chinezeasca - castigata pe un blog din afara. Era atat de neagra incat murdaream totul in jur incercand sa-mi spal degetele de ea. Nu i-am vazut eficienta sincer.
-masca Skinlite - cu colagen, anti-age, a fost relaxanta, as mai cumpara-o.
-masca Neutrogena purificatoare. Nu mai stiu daca am cumparat-o sau a fost intr-o revista, dar mi-a placut senzatia de piele intinsa si foarte fina.In plus miroasea demential!




-scrub Mario Badescu pentru fata non abraziv Almond&Honey - nu am inteles care e treaba cu un scrub neabraziv si nu pot spune ca sunt innebunita dupa el. S-a uscat destul de repede in cutie, avea cateva particule grunjoase de nu stiu ce, dar foarte dure, carora nu le-am mai vazut rostul, pentru ca realmente erau cateva, le puteai numara pe degete. Nu as cumpara asa ceva, avand in vedere si pretul foarte mare al acestor produse.
-crema Apidermin, am castigat-o la un concurs, dar fiind foarte grasa am folosit-o pe gat.
-cellulifirm Drops Mario Badescu - primit intr-o revista, un ser foarte bun.
-gel pentru ochi cu ceramide Mario Badescu - tine o mostra din aceasta cam o luna. Cred ca merita , dar in prezent am altele prin sertare care isi asteapta randul.

Voi ce ati mai folosit in ultima perioada? Va stept cu drag parerile, impresiile!

KISSES!



CONVERSATION

7 comentarii:

  1. multe produse :) vad ca ne-a apucat pe multe dintre noi , bloggeritele , febra "necumparaturilor" :)) eu consider ca e bine . nu am folosit chiar nimic din produsele folosite de tine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pentru mine a fost un exemplu foarte bun ceea ce am vazut la fetele cu mai multa experienta in blogging. Adevarul este ca am investit pana acum mult prea mult in cosmetice,iar tentatiile sunt tot timpul foarte mari. Am realizat ca oferte vor fi tot timpul si pot sa mai astepte...

      Ștergere
  2. O sa ma uit dupa fiolele Galenic, m-ai facut curioasa. Momentan inca mai am Supliform doua tuburi pline.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum e Supliform? Vad ca ai stoc, inseamna ca e bun.Fiolele acestea le-am folosit acum cativa ani,se aplicau una dimineata si una seara. Nu m-am mai uitat sa vad daca mai exista, in prezent am 9 tuburi diferite de anticelulitic, deci ma feresc sa mai vad ceva nou...

      Ștergere
  3. N-am folosit niciunul din produsele pe care le ai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu constat de multe ori citind astfel de postari pe alte bloguri ca nu am folosit nici unul dintre produsele prezentate.

      Ștergere
  4. 24 Ryan Mathews Jersey -Welcome to buy cheap nhl jerseys from China with free shipping and best service in our jerseys online shop.

    RăspundețiȘtergere