Review - Dior Rose Collection Healthy Glow Harmony


Nu am o mare experienta in realizarea review-urilor, dar uitandu-ma zilele trecute pe StrawberryNet am vazut o paleta Dior care nu avea poza, am cautat-o pe internet si evident am gasit-o pe cateva bloguri cu pozele de rigoare si m-am edificat. Asa mi-am dat seama ca as putea sa pun si eu din cand in cand cateva poze cu diversele farduri sau palete care le am.
M-am oprit la o paleta Dior pentru ca se asemana foarte mult cu cea pe care am vazut-o pe Strawberry.
Este o paleta de calatorie care se numeste Healthy Glow Harmony Eyes&Lips Palette.
Asa arata ambalajul si paleta pe exterior:




Interiorul este prevazut cu oglinda:




Are patru farduri si patru gloss-uri de buze, precum si o pensula cu doua capete pentru gloss si un aplicator pentru farduri. Eu le-am folosit cand am fost plecata de acasa si nu mi-am mai luat si pensulele cu mine.




Paleta a mai fost folosita de cateva ori in privinta fardurilor, iar gloss-ul doar unul fusese utilizat pana in prezent.




Culorile sunt foarte usor de purtat intr-o tinuta de zi cu zi, probabil pe acest considerent au fost alese pentru aceasta paleta destinata persoanelor care calatoresc, pentru a avea la dispozitie un minim necesar.







Asa arata gloss-urile.
Fardurile nu mi se par extrem de rezistente, se duc in 7-8 ore. Adevarul este ca eu le-am purtat cu un primer de la Guerlain, care nu are cele mai bune review-uri. Din pacate nu am nici o alta experienta cu un alt primer ca sa vad daca ar rezista mai bine in alte conditii. Nu se strang inestetic in pliul pleoapei, dar dispar incet-incet. Sunt satinate si se intind foarte usor.
Gloss-urile nici ele nu au o rezistenta foarte mare, sunt lejere, de vara. Au un usor sclipici care da volum  buzelor.
Pentru mine este o paleta buna, care are culori foarte placute.
Daca aveti intrebari sau curiozitati pe care poate nu le-am atins puteti sa ma intrebati.



CONVERSATION

6 comentarii: