OOTD - Black Leather - Red Shirt


Fotografiile de astazi sunt facute la Sinaia, o parte dintre ele la Taverna Sarbului, la inceputul lui februarie. V-am mai spus ca m-am indragostit de fustele de piele, iar astazi va prezint o combinatie clasica de rosu si negru.Un rosu corai, dar pana la urma tot rosu.
Uneori ma plictisesc combinatiile clasice, alteori le vad ca pe o solutie foarte buna, depinde de moment, de stare...Sunt constanta totusi in privinta negrului, nu-l pot purta din cap pana in picioare, trebuie sa am si ceva mai colorat pe mine.










Ce buna a fost painea asta, si acum ma gandesc la ea! De fapt pentru mine, un restaurant care se respecta trebuie sa inceapa cu painea!




De pe acest platou am ciugulit cate ceva, eu nu mananc decat carne de pui, porc, peste. Vanatul sau vita, etc nu intra in preferintele mele.




Muschiuletul impletit a fost foarte bun, carnati nu mananc decat facuti de mama si atat....




 Mancarea e foarte buna la Taverna, asa cum probabil stiti multe dintre voi. Eu care sunt o super gurmanda nu am putut totusi manca prea mult, portiile sunt destul de mari.












Aparatul meu din pacate nu face poze prea bune, un altul e pe lista de dorinte, dar nu si pe cea de prioritati momentan. Numai prietenele mele stiu cat s-au chinuit sa faca aceste poze.

Am purtat:
-fusta: - Zara
-camasa: - Mango
-cizme: - Il Passo
-colier : - Zara
-geanta: - Musette

Atunci cand merg undeva, intotdeauna impresia generala este compusa si din experienta culinara pe care mi-o ofera. Sinaia are, cu siguranta, puncte la acest capitol, pe langa atmosfera foarte frumoasa a locului.

Care au fost destinatiile care v-au impresionat in ultima perioada? Mi-ar placea sa pot adauga la lista mea locuri recomandate de voi...




CONVERSATION

19 comentarii:

  1. nicee postt... u looking pretty <3
    Checkout my new post
    http://arbbeautyblog.blogspot.com/2014/03/sally-hansen-complete-salon-manicure.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you Aruba for your lovely comment. I'll check your post , thank;s for your invitation! Kisses!

      Ștergere
  2. Intr-adevar fac o mancare de nota 10 acolo. Trebuia sa incerci clatite umplute cu nuca. Sunt dementiale. Mi-ai facut pofta. Si eu sunt gurmanda :D.
    Draguta tinuta, tu arati foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am fost cu serviciul si meniul a fost comandat la fel pentru toata lumea! Am mai mancat in lata parte clatite cu nuca, excelente. Multumesc Fede pentru apreciere! Pupici!

      Ștergere
  3. Sunt o mare gurmanda si subscriu ideii enuntate la final... :)
    M-au ucis fotografiile in care apare mancare, nu mai stiu ce sa mai fac, sunt tot intr-o agitatie! :)))

    Clasicul nu are moarte, fara dubiu!
    Cu niste pantofi stiletto, ai fi fost dressed to kill; oricum tinuta ta are o doza semnificativa de sexy! :) Mi-au ramas ochii la colier...

    Arati tare bine, Camelia! In mod sigur ai fost admirata!

    Pupicei, cu mult drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult Ilda pentru toate complimentele frumoase, daca am fost admirata a ramas la stadiul in care nu am aflat acest lucru. Cat despre sexy, mi-au atras atentia prietenele ca e in zona asta tinuta mea, dar asta e, uneori ma imbrac mai rigid, in timpul liber ma imbrac cum imi place.
      Colierul l-am castigat la un giveaway si a venit tocmai din Miami, si mie imi place tare mult.
      Te pup si eu cu drag!

      Ștergere
  4. Esti o pustoaica! Pe cuvant! Eu cred ca ne pacalesti in privinta varstei (si eu, in tinerete zceam ca am 18 ani ca sa ma bage lumea in seama :)))).
    Pupici
    P.S.: Mai are rost sa spun ca mi-e foame? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. si eu ma gandeam ca ne pacaleste in ceea ce priveste varsta :).

      Ștergere
    2. Fetelor, sunteti mult prea dragute cu mine, ma faceti sa rosesc! As vrea sincer sa am cu cativa ani mai putin macar, ma inspaimanta realmente cat de repede trece timpul. Din pacate nu, in vara fac 38 de ani, pe care e drept ca nu ii simt, dar sunt trecuti in buletin. Nu imi e frica sa recunosc, asta e, fiecare varsta are beneficiile ei, dar tineretea e evident cea mai frumoasa, ca o primavara cu copaci infloriti. Dar va multumesc din suflet pentru complimente, spe sa nu ajung o baba ridicola si senila care nu isi cunoaste limitele...
      Pupici dragele mele!

      Ștergere
    3. Tot 38, tot in vara!!! :D Hihiii! Ne luam de mana...:))

      Ștergere
    4. Da stiu, am retinut ca tu esti pe 10 iulie, sper sa nu ma insel Eu sunt cu o saptamana mai batrana decat tine! Pupicei!

      Ștergere
    5. eu zic ca e mai bine sa ai o varsta in buletin si sa n-o arati, decat sa ai 20 de ani si sa arati ca o stafida coapta :)))).

      eu nu prea sunt cu complimentele, dar clar nu-ti arati varsta. as fi zis ca esti colega de an cu mine (1985).

      Ștergere
    6. Draga mea, iti multumesc tare mult inca o data. Ma flatati fetelor. Sigur ca incerc sa ma mentin, am o fetita de cinci ani si nu vreau sa-i fie rusine cu mine, sa zica alti copii ca e venita cu bunica la scoala. Wow, ce bine ar suna 1985. Pupici.

      Ștergere
  5. Ai o prospetime care ne face sa gandim ca ai fi o adolescenta, indiferent ce porti. Imi place colierul si tinuta rock chic pe intregime. pupici!

    De mancare nu mai spun nimic, doar ca la fel ca tine nu ma incred in carnatii altora, prefer carne decat preparate din carne, e mai vizibil.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc tare mult Miha, esti o super draguta! Ma bucur ca iti place tinuta mea!
      La ora asta si mie mi-e foame, dar ma abtin, vreau sa mai slabesc vreo doua kilograme pe care le-am pus de la Craciun si pentru ca mananc cate o cutie de praline pe zi, nici o sansa!
      Kisses!

      Ștergere
  6. NuanÅ£a acestei cămăşuÅ£e e deosebită! ♥

    RăspundețiȘtergere
  7. Mancarea arata de 10, despre tinuta nu mai spun, dar cel mai important lucru ramane felul in care se aseaza haina pe om. Pe dvs. totul se aseaza minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer, ma simt rasfatata de atat de multe complimente frumoase, esti o draguta si it multumesc, tare, tare mult!
      Te pup!

      Ștergere