Review Sweet Dress by Tmart


Nu stiu daca ati auzit de Tmart, eu nu auzisem de ei pana cand m-au contactat. Am intrat pe site si am facut un tur virtual: au de toate, de la electronice, computere, telefoane, tablete, camere foto, produse pentru casa sau gradina, jucarii si pana la haine, genti, ochelari de soare. Tot ce vrei gasesti intr-un singur loc, si evident la preturi foarte, foarte bune. Am putut sa aleg ce rochita am dorit si iata si obiectul postarii de astazi.






















Spuneti si voi daca nu e dragut acest imprimeu!

Asa arata modelul pe site:








O gasiti sub denumirea de Summer-Beautiful-Printed-Flowers-Pieces-Pleated-Dress la pretul de numai 14.86$.
Summer Beautiful Printed Flowers Pieces Pleated Dress - See more at: http://www.tmart.co.uk/Summer-Beautiful-Printed-Flowers-Pieces-Pleated-Dress-L_p190777.html#sthash.y41eLRrA.dpuf

Cum o vad eu?

Este o rochie feminina, romantica, pe care daca as fi avut-o mai repede as fi purtat-o de Valentine's Day sau 8 Martie. Materialul este usor, un gen de chiffon, care se calca foarte bine, nu este exagerat de tranparent, poate fi purtata fara probleme. Este un model clasic, dar foarte bine realizat, fara cusaturi care sa se destrame, cu atentie la detalii pentru un produs atat de putin costisitor. Din punctul meu de vedere are un plus la lungime, care este absolut decenta, urasc rochiile atat de scurte incat nu te poti apleca. Ei bine, aceasta rochita imi ofera si acest gen ce confort.


Am avut la dispozitie un site intreg pentru a alege ce-mi place, iar eu am ales aceasta rochita simpatica, cu imprimeu vesel: trandafiri, cutii de bomboane, rujuri, buze, pahare cu sampanie, toate se regasesc in imprimeu, dar mie imi place, ii da acel aer diferit fata de rochiile pe care le vezi zi de zi pe strada. Chiar daca modelul este clasic, nu are nimic plicticos din punctul meu de vedere.


Am ales marimea L, si bine am facut, imi vine foarte bine, chiar daca la alte branduri port XS sau S.
O vad ideala pentru zilele calduroase care vor veni, pentru concedii, iesiri in parc, sau la malul marii, pe o terasa unde adie briza, sau de ce nu la o intalnire romantica? Eu am ales sa o accesorizez putin mai elegant, dar merge la fel de bine si cu o pereche de sandale cu platforma pentru o iesire cu prietenele, sau cu o pereche de sandale plate sau flip-flops pentru o plimbare lejera la malul marii savurand o inghetata pe o terasa. Cu siguranta va fi o rochita tare purtata in acest an! Le multumesc celor de la Tmart pentru ca s-au gandit la mine.


Am purtat:
-rochie: - Tmart
-sandale: - Il Passo
-curea: - Mango
-colier: - Zara

Ati auzit pana acum de Tmart? Ce anume v-ar determina sa alegeti un site nou: produse diferite de ale altor site-uri, pretul acestora, calitatea produselor? Cate putin din fiecare sau toate la un loc?

 Eu va recomand sa-i dati o sansa!





CONVERSATION

16 comentarii:

  1. Nu am auzit de ei, ia sa fac un tur. E chiar superba rochia, imi place tare mult imprimeul. Trebuia scoasa afara :p.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va fi scoasa afara cu siguranta, dar cu vremea asta capricioasa nu am apucat. Te pup draga mea! Pupici!

      Ștergere
  2. Minunata rochita, m-am indragostit de ea!

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte frumoasa rochia, imi place mult! <3
    Si sandalele sunt tare drragute!

    RăspundețiȘtergere
  4. E simatica -foc rochita ta! Acum trebuie doar sa vin vara! :)
    Nu am auzit de aceasta firma dar, chiar acum voi lua site-ul la "scarmanat". ;))
    Sa o porti cu placere.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. E foarte frumoasa! Pare pe site mai bogata din talie in jos, dar imi place oricum.
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa e, si eu am crezut ca e mai bogata, dar probabil pe site are niste jupoane pe dedesubt. Arata totusi foarte bine. Te pup, drga mea!

      Ștergere
  6. Foaaartee frumoasa rochita! La nebunie imi place...Poate ca ma influenteaza si faptul ca iti vine atat de bine! Imi plac rochitele ce au o nota copilaroasa. Ai desavarsit look-ul purtand acele sandale rosii! Wow! :)

    Multi pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stii deja ca si eu iubesc aerul copilaros al unei rochite, asa ca...ce sa mai zic, alegerea imi apartine! Ma bucur ca iti plac si sandalele si eu le iubesc. Pupicei draga mea Ilda!

      Ștergere
  7. Imi place cum ai accentuat rochita cu acea curea...ii ofera tinutei o nota sexi-eleganta; in plus, sandalele sunt nebunie!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Georgia, ma bucur daca iti place. Trebuia sa pun cureaua, sandalele erau oarecum prea elegante fata de rochie, asa ca am contrabalansat cumva. Ma bucur ca iti plac sandalele, si mie imi plac. Te pup.

      Ștergere