Golden Shock by Dior - Christmas 2014


Astazi am vesti bune, colorate, surprinzatoare...am imagini cu noua colectie pentru Craciun de la Dior!

Stiti ca iubesc produsele cosmetice, evident si cele de make-up si imi plac in mod deosebit editiile limitate ale brand-urilor, pentru ca se intrec pe ele in a aduce in fata noastra inovatii de stil si culoare!

Asadar, sunteti pregatite pentru o colectie glamour, stralucitoare, plina de culoare si pasiune?




THE  COUTURE VIBRATO FOR LIPS


In inima colectiei de Craciun 2014, Dior releva un ruj in doua nuante -punand priceperea tehnica in serviciul semnaturii couture.

Exprimat sub forma Diorific Golden Shock, rujul are doua efecte: o culoare mata si holograma sa, care pare infuzata cu aur! Rosu carmin, candy pink, coral si burgundy stralucitor, impletite cu auriu. Zambetul se lumineaza la intensitate maxima!!!

Sase perechi de nuante, pentru trei rezultate de machiaj:
-Couture: suprapunerea celor doua nuante ( culoarea mata prima, urmata de cea perlata )
-Plump: partea iridescenta a rujului creaza un efect optic de volum
-Vibrato: aplicati culoarea mata pe o buza si cea perlata pe alta buza










Doua nuante editie limitata a Dior Addict Gloss, mineral gold si rosy gold, completeaza look-ul Golden Shock.




THE COUTURE VIBRATO FOR NAILS


Mai mult o vraja magica decat un top-coat, Diorific Golden Shock, electrizeaza unghiile cu o singura aplicare.

Efectul sau delicat de foita de aur, subliniaza eleganta rosului, a violetului intens sau a delicatului argintiu - noile nuante Diorific Vernis. Adauga o explozie de stralucire unghiilor ori de cate ori doriti, peste un lac de unghii sau pe unghiile nude.






GOLD  INFUSION  THE  COMPLEXION


Noua, incredibil de fina  pudra compacta Diorific Golden Shock, evoca o roza a vanturilor, amintind de Castelul Colle Noire, casa de vacanta a designerului. Sub mangaierea pensulei, conturul fetei - tamplele, nasul, pometii - stralucesc. Lumina se impleteste cu umbrele intr-o tensiune rafinata.


 


 A  MULTI-FACETED  EYE-LOOK


Pe pleoape, culorile intalnesc refectiile lor aurii. Ca un  look semnatura, efectul de auriu saturat se uneste cu caleidoscopul de nuante cu finish mat, satinat, perlat. Doua noi palete cu cinci culori releva aceeasi dualitate! Suprapunerile intriga si fascineaza!

Gri de otel, argintiu de gheata si bronzul se impletesc cu efectele de aur alb si platina. Posibilitatile sunt infinite! Look-ul este atat intunecat cat si stralucitor. 




Nuantele de puna intensa si tafta roz tes un voal de culoare pe piele, luminat cu paiete si stralucire aurie. Texturile si efectele fac nuantele sa straluceasca.




 Impactul stralucirii pe piele este observat cu Diorshow Fusion  Mono, care cu o singura aplicare creaza un joc de contraste demn de backstage-ul make-up artistilor.

Indiferent daca machiajul e smocky sau diafan, ochii joaca cartea misterului inflacarat in noaptea instelata.





Culori rafinate, bogate care cred ca s-ar potrivi fiecareia dintre noi, pentru o seara de Craciun magica, dar nu numai! Va spun sincer ca eu am fost fascinata. Si culmea am nimerit in magazin chiar in ziua in care erau puse pe stand toate aceste minunatii! Soarta, fatalitate, spuneti-i cum vreti...Si evident ca nu am rezistat si cat de curand va voi arata si alegerile mele.

Voua cum vi se pare aceasta colectie Dior pentru Craciun? Care dintre piesele prezentate v-au suscitat interesul? Care credeti ca s-ar integra cel mai bine in colectia voastra de make-up? Si daca vreti puteti incerca sa ghiciti ce mi-am cumparat eu, sunt chiar curioasa de raspunsurile voastre!


KISSES!




CONVERSATION

9 comentarii: