Lansarea colectiei de primavara-vara la C&A

In urma cu doua saptamani am avut bucuria sa particip la lansarea colectiei de primavara-vara a C&A. Nu m-am bucurat singura ci impreuna cu Beatrice care a fost extrem de incantata sa vina cu mine!




Apartamentul RUrban (by Poem Boem) s-a transformat preÈ› de câteva ore într-o veritabilă casă C&A. Amenajată precum un spaÈ›iu plin de viață, locuit de către o clientă C&A, stiliÈ™ti , blogeri È™i specialiÈ™ti din industrie au putut descoperi direct din È™ifonierele ei, pe acorduri de pian, propunerile brandului pentru noul sezon. Acest setup a avut menirea de a sublinia încă o dată crezul C&A – acela că trebuie sărbătorit obiÈ™nuitul cotidian pentru a putea fi transformat în extraordinar.











ColecÈ›ia C&A Primăvară 2015 oferă o gamă foarte variată de È›inute înfloritoare inspirate de natură, îndemnând astfel femeia să strălucească din interior spre exterior. Èšinutele propuse de C&A au un puternic touch de streetstyle – elementul relevant în peisajul contemporan al trendurilor, pentru femeia modernă.

Fie că vorbim despre o iubitoare a mării și a plajei, sau despre o fană a festivalurilor și escapadelor de weekend, femeia își va găsi în noua colecție C&A Primăvară 2015 ținute potrivite pentru orice ocazie. Inspirate de trendurile noului sezon, temele cheie în viziunea C&A sunt:
All aboard inspirată de albastrul cerului de vară, dar și de bleumarinul mării, această temă stilistică surpinde denimul - cel mai bun prieten al femeii - combinat cu tricouri imprimate și jachete de culoare roșu aprins, în ținute relaxate care pot evidenția și cea mai mică urmă de bronz. Este unul dintre cele mai în vogă trenduri ale sezonului.



 Blossoming – colecÈ›ia C&A Primăvară 2015 aduce o sumedenie de imprimeuri florale cu care femeia se poate asorta peisajului colorat al verii. Èšinutele feminine create de o rochie maxi È™i sandale cu aplicaÈ›ii,sau cele dintr-o rochie scurtă din dantelă spartă sunt perfecte pentru a scoate în evidență primele tonuri de bronz. O jachetă în nuanÈ›e pastel È™i o pereche de slip on, creează un look jucăuÈ™ È™i foarte comod.




The Getaway – este tema care te va ajuta să-È›i pregăteÈ™ti bagajele pentru o escapadă de weekend sau pentru o vacanță la plajă. Piesele văratice pot fi combinate între ele, pentru a crea È›inute potrivite atât unei plimbări pe faleză cât È™i unei petreceri.
New Cool – această propunere stilistică are tot ce ai nevoie pentru a evindenÈ›ia latura rebelă a personalității unei femei: jachete biker, topuri statement, jeans skinny cu aspect decolorat È™i accesorii precum rucsacii din piele ecologică, pantofii slip on È™i bijuteriile bold.


 
Geek farmer – inspirată de viaÈ›a la È›ară, acest trend evidenÈ›iază piesele brodate, detaliile preÈ›ioase È™i denimul prespălat. Elementele cheie pentru acest stil sunt salopetele din jeans, bluzele vaporoase È™i feminine, dar È™i imprimeul floral.




Spring Break -  Propunerile din aceasta temă au puternice valenÈ›e din moda anilor 50 È™i 80: blugi cu talie înaltă, cămăși în carouri, combinaÈ›ii de alb cu negru È™i diverse modele de pantofi slip-on, tricouri scurte, bretelele È™i bentiÈ›ele sunt cele mai reuÈ™ite alegeri pentru un look tineresc È™i fresh.


 
Recunosc ca m-am regasit in multe din propunerile C&A din acest sezon si chiar am pus ochii pe cateva piese, pe care vi le si prezint! 














Acestea sunt alegerile mele minime din aceasta colectie, dar imi doresc foarte mult sa reusesc sa le adaug garderobei mele...Oare cum am supravietuit pana acum fara ele?! Mi se par basic...Si superbeeeee!!!!

Pe langa rasfatul vizual, evenimentul a fost unul extrem de reusit, pe tot parcursul lui acordurile de pian ne-au delectat auzul...




Iar papilele gustative au fost stimulate cu gustari rafinate...






Aranjamentele florale superbe au completat minunat decorul!












A fost cu siguranta unul dintre cele mai reusite evenimente la care am partcipat asa ca nu-mi ramane decat sa astept lansarea colectiei de toamna-iarna la C&A! 

Eu am purtat:
-fusta: - Zara
-pulover: - Orsay
-colier: - Zara via Kurtmann
-ciorapi: - Calzedonia

KISSES!


CONVERSATION

2 comentarii:

  1. Vazand tinuta ta, am exclamat in gand: Iuuhuuu, cat de sexy!!! :)
    Imi plac propunerile acestei colectii, chiar sunt pe gustul meu...
    Am zambit la poza in care tu si Beatrice sunteti impreuna cu Stella - frumoase foc!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos apartamentul foarte sexy tinuta, foarte scumpa fetita!

    RăspundețiȘtergere