Beauty Tunnel la Plaza Romania

Fetelor, sunt tare bucuroasa sa va comunic despre un eveniment care ne va anima zilele de sambata si duminica. Coafuri, machiaje, sfaturi de nutritie de la celebra Cori Gramescu, ne asteapta in weekend la Plaza Romania!




  ÃŽn luna femeii, Plaza România îți dedică două zile de răsfăț complet - pe 28 È™i 29 martie 2015 (sâmbătă È™i duminică), între 15:00 È™i 18:00 poÈ›i afla cele mai noi secrete ale frumuseÈ›ii, în timp ce te bucuri de un tratament special din partea celor mai renumiÈ›i stiliÈ™ti din România!
 

"Pentru a fi de neînlocuit, trebuie să fii întotdeauna diferită", Coco Chanel

Atunci când vine vorba de frumusețe și stil, Plaza România a oferit întotdeauna cele mai bune opțiuni, de la cele mai inspirate colecții de haine la cele mai eficiente produse de beauty.
Tocmai de aceea, primăvara 2015 începe într-o notă dinamică, special pentru tine, printr-un eveniment inedit "Beauty Tunnel – Reinventează-È›i stilul la Plaza România!", cu numeroase cadouri È™i surprize.

Cei mai cunoscuți profesioniști în arta frumuseții te vor ajuta să-ți reinventezi stilul, să-ți evidențiezi atuurile și să fii în ton cu cele mai noi tendințe ale anului 2015.
ÃŽn cele două zile de sărbătoare, între orele 15:00 – 19:00, hair stylistul Sorin Papacioc È™i make-up artist-ul Corina Brăilescu îți vor oferi sfaturi de look, îți vor spune care sunt tendinÈ›ele în hair È™i make-up din noul sezon, iar pentru ca răsfățul să fie complet iti vor asigura un coafat si un machiaj profesionist.

Pentru tips and tricks despre cum să fii frumoasă în orice situație (la birou, la întâlnirea cu iubitul sau pur și simplu când ieși la o plimbare în parc cu prietenele), Denisa Luntraru fashion blogger și beauty editor-ul Alina Gavrila de la Ele.ro vin să se întâlnească cu tine.
Însă, a fi mereu frumoasă înseamnă, în primul rând, să ai un corp sănătos și un tonus bun. De aceea Plaza România are un invitat special - Cori Grămescu, reputat antrenor de pilates, creator de programe de Group fitness şi nutriţionist îți dezvăluie cele mai rapide tehnici pentru un corp de invidiat. Cori Gramescu ti-a rezevat un loc în public, sâmbătă și duminică de la ora 18:00.

Plaza România ți-a mai pregătit o surpriză: între orele 15:00 și 18:00, lectorii Fundatiei Calea Victoriei vor susține 4 conferințe în jurul unor teme fundamentale din viața unei femei.

Pe 28 martie vei afla cum îți alegi parfumul È™i È›inuta perfectă – "ABC vestimentar feminin", iar pe 29 martie lectorii FundaÈ›iei Calea Victoriei te vor îndruma, cu demonstraÈ›ii practice, în lumea tendinÈ›elor - fashion Primavară / Vară 2015 È™i a trucurilor pentru un machiaj impecabil, atât de zi cât È™i de seară.
Bucură-te alături de Plaza România că eÈ™ti femeie. Reinventează-È›i stilul! 
https://www.facebook.com/events/806867459350563/
Parteneri: Fundația Calea Victoriei; Yves Rocher; Accessorize, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Timeout. Parteneri media: www.eva.ro si www.ele.ro

Ce spuneti, ne vedem la Plaza? 

KISSES!

CONVERSATION

2 comentarii: