STR8 - RED CODE

Exista oare cineva care sa nu fi venit vreodata in contact cu STR8? Eu recunosc ca fac parte din categoria care cunoaste acest brand, doar sotul meu a beneficiat de una dintre variante, imi amintesc ca era intr-o cutie verde, metalica!

Primavara aceasta vine cu noutati pentru barbatii din viata noastra, de data aceasta intr-o culoare pasionala...








RoÅŸu – o culoare cu poveÅŸti intense, care nu trec neobservate. STR8 lansează RED CODE. Un nou parfum inspirat din semnificaÅ£iile culorii vibrante roÅŸu ÅŸi din implicaÅ£iile codului cifrat. Mesajul pentru noul parfum este „Crack the Code” ÅŸi este adresat celor cărora le place aventura unui mister ÅŸi adrenalina ce se naÅŸte din rezolvarea unui cod cu miză.




RED CODE este parfumul celui care îşi ghidează viaÅ£a învăluit în pasiune, căruia îi place să se afle în situaÅ£ii limită ÅŸi în faÅ£a cărora abordează o atitudine nonÅŸalantă ÅŸi un zâmbet de învingător. „Crack the code” este o provocare pentru cei puternici care cuceresc prin atitudine ÅŸi prin lejeritatea cu care răspund în faÅ£a oricărei provocări. Bărbatul RED CODE este plin de energie ÅŸi resurse ÅŸi obÅ£ine de fiecare dată ce îşi doreÅŸte. Acesta se ghidează în viaţă după pasiune, iar tot ce poartă eticheta „interzis” îl intrigă ÅŸi îi captează atenÅ£ia.

Notele ce sparg codul unui parfum




 
Pentru a descoperi viaţa la cote maxime, este necesară descifrarea codului. Alcătuit din note de vârf de ananas, grapefruit, note marine şi condimentat cu cardamom, bărbatul RED CODE debordează de sex-appeal. Inima de lavandă, cimbru şi o atingere de iasomie întruchipează un spirit seducător, ascuns sub o identitate masculină evidentă. Pasiunea pentru aventură, libertate şi atitudinea şarmantă sunt descrise în notele de bază de ambră, brad şi seminţe vanilate tonka.




STR8 Red Code este disponibil în următoarele variante:

Eau de Toilette – 50ml – 33 lei

Eau de Toilette – 100ml – 45 lei

After Shave Lotion – 50ml – 16 lei

After Shave Lotion – 100ml – 23lei

Deodorant Body Spray – 150ml – 14lei

Natual Spray – 85ml – 22lei

Shower Gel – 250ml – 9lei

Si pentru ca vine Iepurasul in curand, putem sa ne gandim de pe acum ce cadou putem alege pentru barbatii din viata noastra!

Voi aveti experiente alaturi de STR8? Mi-ar placea sa aflu si povestile voastre!

KISSES!


CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Mie imi place la nebunie cum miroase STR8-ul negru pe pielea sotului meu! Dar... nu m-as da in laturi de la "a incerca" si aceasta noua varianta! :D

    Pupicei si imbratisare, draga mea Camelia!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Am primit spray-ul la Spring Beauty Bloggers Meeting, miroase foarte placut, ii place si sotului, chiar s-a bucurat ca a primit si el ceva:) In general foloseste STR8. Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi place brandul si este o ideie bine venita de Iepuras

    RăspundețiȘtergere