Emulsia hidratanta versus Uleiul de trandafir negru by Sisley



Primavara…Oare mai vine, cine stie …Azi e bine, frumos, iar maine ninge, cam asa am simtit eu inceputul acesta de primavara! Cu toate acestea eu nu abdic de la ingrijire, vreau ca soarele sa ma prinda in cea mai buna forma, asa ca imi iau cei mai buni aliati in lupta cu timpul, pe care il vreau de partea mea, evident! Nu vreau sa cred ca exista, nu cunosc vreo femeie care sa nu aiba minime preocupari privind ingrijirea, iar pentru cele care au trecut de o anumita varsta, asa, ca mine, ritualul de ingrijire devine sfant …

Astazi vreau sa va vorbesc despre un brand despre care nu am mai vorbit, aici pe blog, desi il cunosc de cativa ani buni. Este vorba despre Sisley , un brand lansat in 1976 ( are deci varsta mea), de catre Hubert si Isabelle d’Ornano. Sisley este o companie de familie, activand in zona produselor high-end. Folosesc in produsele lor extracte din plante, in functie de problema careia i se adreseaza. Uleiurile esentiale folosite sunt cele care dau mirosul produselor cosmetice. Au dezoltat astfel conceptul de phyto-cosmetologie.

Asadar,  va povestesc despre doua produse minunate, care au intrat in ultima perioada in rutina mea de ingrijire!

O sa va povestesc in primul rand despre Sisley – Emulsion Ecologique! 


Eu o am in varianta de 50 ml, dar exista si in varianta de 125 ml, cu pompita. Ambalajul la cea pe care o am eu este din plastic, simplu, cu un dop care se infileteaza si un orificiu prin care se scurge produsul.
Denumirea de emulsie i se potriveste foarte bine, pentru ca intr-adevar asta si este, fluida, se scurge extrem de usor.

Ce spune producatorul:

Este un tratament revitalizant, hidratant, echilibrant pentru toate tipurile de ten, care poate fi utilizat atat ziua cat si seara.

Compozitia sa unica ajuta la:

-hidrateaza pielea, restabilindu-i comfortul si stralucirea
-ajuta pielea sa lupte cu factorii din mediul inconjurator: poluare, fum de tigara…
-reda tonusul si supletea pielii
-pregateste pielea pentru a putea primi beneficiile altor produse de ingrijire!




Instructiuni de folosire: 

Se aplica dimineata si seara pe pielea perfect curata.

Ingrediente active:

-centella asiatica – cu rol in regenerare
-ginseng: - regenereaza si revitalizeaza
-coada calului: - restabileste echilibrul mineral, imbunatateste tonusul pielii
-rozmarin: - tonifica si stimuleaza

Ce spun eu:

Asa cum spuneam si mai sus este un produs extrem de fluid, a carui folosire este foarte usoara si economica. Se intinde minunat, dintr-o picatura acoperi intreaga fata.




Mirosul nu este foarte pregnant, dar miroase cumva a plante, a farmacie, nu este unul artificial, ceea ce imi intareste convingerea ca extractele sunt naturale, asa cum sustine compania.

Senzatia care ramane in urma aplicarii produsului este una de piele moale, catifelata, hidratata si se mentine asa pe parcursul intregii zile. Eu o folosesc cu precadere dimineata, seara am o alta rutina. Poate fi folosita in locul unui serum pentru ca din punctul meu de vedere il poate inlocui, dupa care aplicam crema cu factor de protectie.

Eu am aplicat-o si dupa serum si finish-ul pielii este minunat, nu incarca absolut deloc tenul.

Cel de-al doilea produs despre care vreau sa va vorbesc este Huile Precieuse a la Rose Noire!


Ce spune producatorul:

Laboratoarele Sisley au dezvoltat acest ulei-uscat cu finish satinat pentru a hrani si a preveni imbatranirea pielii. Este esential pentru ingrijirea tenului uscat sau matur si contine legendarul ulei de trandafir negru. Acesta este bogat in acizi grasi omega 3 si 6, care imbunatatesc circulatia sanguine in celulele membranare.
Amestecul de plante cu ingrediente active foarte eficiente, furnizeaza elementele esentiale pentru vitalitatea si tineretea pielii. Uleiul din seminte de pruna si uleiul de Camelina ( un membru al familiei mustarului) mentine echilibrul lipidic al pielii.

Extractul de Padina Pavonica, o alga bruna, intaresreste bariera hidrica a dermului, iar tocoferolii naturali imbunatatesc sistemul de aparare al pielii si combat stresul oxidativ.

In compozitie regasim si extractul de magnolie care tonifica tenul, dar si ulei esential de trandafiri bulgaresti.

Rezultatele sunt vizibile imediat in aspectul tenului, care se mentine hidratat pana la 8 ore, iar dupa 4 saptamani de folosire, liniile  fine si ridurile sunt vizibil diminuate, pielea regasindu-si vitalitatea si stralucirea!




Ce spun eu:

Ambalajul este de sticla, iar sistemul de dozare contine o pompita care te ajuta sa folosesti cantitatea dorita de produs. Sticluta are 25 ml si contine un ulei foarte, foarte fin si delicat, transparent si cu un miros care iti rasfata simturile.

Este cu adevarat un rasfat sa-l folosesc. Eu il folosesc seara, si in serile in care il folosesc nu mai folosesc si crema dupa, pentru ca am fost curioasa sa ii vad efectul de unul singur. Initial ramane o usoara pelicula la suprafata pielii, eu aplic cam trei picaturi de ulei pe toata fata, dar se resoarbe foarte repede, asa ca as putea aplica si o crema peste. Senzatia la aplicare e divina, iar dimineata tenul are o luminozitate si un aspect minunat.

Asa cum spuneam si cu alte ocazii, nu am multe riduri, dar poate si pentru ca de la 19 ani folosesc constiincioasa crème care sa ma ajute in lupta cu timpul. Eu vreau doar sa ma mentin asa cat se poate si sa previn aparitia unor riduri, sa mentin tonusul si sanatatea pielii de aceea accentul la mine cade pe ingrijire. Il folosesc de doar doua saptamani, dar va asigur ca e minunat.

Produsul este testat dermatologic si este necomedogenic. Si confirm acest fapt, nu incarca porii si nu mi-a iesit nici cel mai mic cos in ultima perioada.



Am vrut sa vedeti cum arata, dar nu este foarte vizibil fiind transparent.

Eu una sunt extrem de incantata de achizitiile mele, militez in continuare pentru ingrijire si sunt sigura ca pentru orice femeie e importanta in limita posibilitatilor. 

As fi curioasa sa aflu daca a mai folosit cineva vreun produs Sisley sau poate chiar unul dintre acestea, as vrea sa aud si parerea voastra, sa facem schimb de experienta. Va astept opiniile cu drag si interes, ca intotdeauna!

KISSES!
 





CONVERSATION

10 comentarii:

  1. Pare promitator si imi plac recipientele care au pompita aceea de dozare . Faptul ca intra usor in piele si o hidrateaza are un atu in plus . Sa ti fie de folos . Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu am doar travel size-uri din aceste doua produse minunate, emulsion ecologique mi se pare cel mai bun hidratant pe care eu l-am folosit pe tenul meu, este in acord perfect cu textura pielii mele, se absoarbe instant si imi da senzatia aia de confort care o simt dupa destul de putine creme aplicate asa singure fara ser prealabil. Draga mea, sa le folosesti cu spor, sunt produse de vis!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot! Asa cum spui si tu chiar sunt produse de vis! Te pup!

      Ștergere
  3. Multumim de review! Interesante produsele,nici n-am auzit de ele :D

    RăspundețiȘtergere
  4. m-a tenta uleiul de fata! pana acum n-am mai incercat sa aplic ulei pe toata fata, dar cu acesta as incerca!

    RăspundețiȘtergere
  5. mersi pentru review. am folosit si eu ceva mai demult.pupp

    RăspundețiȘtergere