Demachierea, misiune imposibila?

Ohhh, dragile mele, astazi vorbim despre demachiere!!! Un subiect mereu discutat, mereu de actualitate si totusi...uneori un obicei evitat in practica de zi cu zi!




Daca din cand in cand vi se intampla sa aveti o zi grea, o noapte plina de distractie in oras, un eveniment care va epuizeaza si ajungeti acasa somnoroase si fara chef de a va mai demachia, ei bine, atunci trebuie sa va inrolati in misiunea....DEMACHIEREA!!!!!




Stiti bine, ca sunt medic si pentru mine sanatatea, ingrijirea tenului, vin inainte de orice act de machiaj! Fara o piele perfect curatata nu putem avea pretentia sa avem parte de un ten fara acnee, fara afectiuni oculare, in concluzie trebuie, dar trebuie sa ne inarmam cu 5 minute de rabdare care ne sunt necesare sa ne demachiem!

Asa ca putem alege demachierea simpla si delicata de la Nivea!

Fie ca preferi un look natural sau a heavy make-up, la finalul zilei demachierea nu este negociabila. Dar dupa o zi agitata sau o noapte de distractie cine mai are chef pentru demachiere? NIVEA te ajuta sa-ti pregatesti tenul pentru somn, rapid si usor. ÃŽncepe OPERATIUNEA DEMACHIEREA!

Nivea ne vine in ajutor cu niste trucuri, pe care eu deja le-am pus in practica! Vi le prezint si voua mai jos:

Pastreaza întotdeauna demachiantul s i dischetele demachiante în fa ta oglinzii din baie! Astfel ît i vei aminti mereu ca machiajul dureaza doar o zi şi ca demachierea este esent iala pentru frumuset ea tenului tau.




Pastreaza produsele de demachiere în frigider! Pe lânga faptul ca tenul va fi mai împrospatat, ît i va fi mai us or sa î ti reaminte sti de ritualul de demachiere noaptea când ajungi acasa si deschizi frigiderul pentru o bautura rece sau un snack rapid.




Pastreaza întotdeauna un pachet de şerve tele demachiante pe noptiera! Astfel ît i va fi mult mai simplu sa ai grija de tenul tau, chiar dintr-o pozi tie confortabila, înainte sa adormi.




Dragutelor, ce spuneti va inrolati alaturi de mine in #operatiuneademachierea? Va astept pe pagina de FB sa ne spuneti tuturor daca voi va demachiati in fiecare seara si dimineata!

La fiecare 10 likes+comments a postarii de pe FB, un produs Nivea va ajunge la una dintre voi, cele care comentati sau dati like! Cu cat mai multe like-uri si comment-uri, cu atat mai multe produse!

Va astept pe FB!

Kisses!


CONVERSATION

27 comentarii:

  1. mi-au placut tips-urile, in frigider am pus si eu. incepem!

    RăspundețiȘtergere
  2. Inrolare!!! :) Sa militam pentru demachiere!
    Bafta, Camelia! Pupiiici!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai dat o idee foarte buna. De acum incolo o sa-mi pun demachaintul in frigider, sper sa nu se confunde cu un iaurt :)) Te pup.

    RăspundețiȘtergere
  4. Avem atatea produse la indemana incat nu avem motive sa ne neglijam.
    La o adica daca vin obosita de la petrecere, iau servetelele demachiante cu mine si incep din masina. Cum nu pot dormi cu mirosul de tigara in par nici cu machiajul pe fata nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce idee buna Miha cu servetelele demachiante in masina! Uite de asta sunt bune discutiile, gasim solutii mereu! Te pup si te imbratisez draga mea!

      Ștergere
  5. FB: Stephanie Stef
    O idee foarte buna. Am sa-mi pun si eu demachiantul in frigider!

    RăspundețiȘtergere
  6. Uuuu da! Sunt alaturi de tine!!! Demachierea este extrem de importanta, iar acum, datorita micelarelor, este si mai usoara si placuta! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt o fire tare comoda... din pacate. Dar operatiunea demachierea cu produsele Nivea nu e de ratat :D. Intreg procesul de demachiere e mai simplu folosind produsele lor <3

    RăspundețiȘtergere
  8. Cele mai bune produse de la Nivea,eu le ador din copilarie ...multumim pentru sfaturi :*

    RăspundețiȘtergere
  9. de cand am citit articolul si eu mi-am pus demachiantul in frigider si-mi simt tenul revigorat dupa folosire

    RăspundețiȘtergere
  10. Fb :enescu cristina
    O idee foarte buna. Am sa-mi pun si eu demachiantul in frigider!

    RăspundețiȘtergere