...In lanul de...grau!

Este sezonul lanurilor...de grau, de floarea soarelui si asa cum ati vazut in postarea precedenta, am profitat din plin. Astazi am o tinuta fotografiata in apropierea unui lan de grau...

Nu a fost greu de gasit, chiar foarte usor, pentru ca mai nou toate weekend-urile mi le petrec la tara, acolo unde este fetita mea, in vacanta....Asa ca intr-o duminica dupa-amiaza, m-am imbracat frumusel si am plecat sa facem poze...Bunica mea, care era in curte ma intreaba mirata: "Dar unde plecati?""Sa facem niste poze!"

Se uita mirata la mine, dar nu a mai zis nimic, nu a inteles cu siguranta de ce imi trebuiesc mie poze, dar m-a lasat in pace...Bine, nici mama nu prea intelegea la inceput care e treaba cu pozele si imi zicea, ca sunt maritata de ce mai pun poze pe internet? Asa ca ce sa-i mai explic eu bunicii, am lasat-o asa...

Fotografiile de astazi se invart in jurul unei minunate camasi achizitionate de pe Kurtmann evident! Marca Zara, dar din pacate nu se mai afla pe stoc. E o camasa fix pe gustul meu, cu flori, pasari, colorata, dintr-un material fluid si foarte, foarte finut! O iubesc maxim si stiu ca am facut o super afacere cu ea!

Va sfatuiesc daca gasiti ceva care va place si aveti fondurile necesare sa nu stati pe ganduri, merita sa cumparati de pe Kurtmann, raportul calitate-pret este imbatabil! Iar in perioada aceasta au fost si reduceri, deci cu atat mai mult era de profitat!









































Am purtat:
-camasa: - Zara via Kurtmann
-fusta: - Zara
-sandale: - Aldo via Asos
-bratara: - Soufeel

Ca si accesorii, am purtat cu drag bratara mea Soufeel, pe care ati vazut-o aici! Daca intrati pe site-ul lor gasiti o multime de modele minunate de charm-uri si unele noi atat de frumoase! Tare ma tenteaza sa mai adaug cateva colectiei! Si va spun un secret, charm-urile Soufeel sunt mult mai finute si mai bine lucrate decat cele Pandora. Si cine nu ma crede sa verifice. Eu am ambele categorii si va spun ca asa este!

Revenind la camasa, nu o mai gasiti pe stoc, dar am gasit una atat de draguta de la Zara, model care imita cumva bluza de pijama si se porta foarte tare acum. In plus are un imprimeu atat de dragut! Va las link aici! Pentru acelea dintre voi care preferati stilul office va las link catre o camasa Massimo Dutti! Ambele au preturi imbatabile, merita sa aruncati o privire!

Trebuie sa recunosc ca eu nu am multe camasi in garderoba, nu am fost fan-ul lor pana acum, dar se pare ca imi mai schimb obiceiurile! Voi iubiti camasile? Si daca da, care este tipul care va atrage cel mai tare?

Va astept cu mare drag comentariile, ca intotdeauna!

KISSES!



CONVERSATION

14 comentarii:

  1. de ce Doamne iarta-ma trebuie sa fii atat de frumoasa? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. este superba camasa!
    si pozele facute!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte mult imi place camasa! Draguta tinuta, te prinde foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  4. Frumoasa si vesela, precum o adolescenta!
    O tinuta de nota 10! Mi-a placut foarte mult povestea cu mama si bunica, chiar m-a inveselit si m-a facut sa zambesc.
    Cu ceva timp in urma, o fosta colega a vazut-o pe domnisoara Beatrice, era cu bunica. Mi-a zis ca s-a facut mare si e foarte frumoasa!
    Va doresc o vara incantatoare!
    Weekend plăcut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, multumesc, esti tare draguta cu mine!
      Beatrice a crescut intr-adevar si in vacanta sta la mama asa ca e posibil sa o mai vedeti!
      O vara minunata si tie iti doresc!

      Ștergere
  5. Penultima poza merita inramata, rezonez cu aprecierea Aureliei, esti energica precum o adolescenta. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miha, iti multumesc tare mult! Esti atat de draguta cu mine! Ma bucur daca iti plac pozele! Te pup, cu drag!

      Ștergere
  6. In acord total e tinuta ta cu cadrul natural ales pentru shooting! Stiu bine cum e cu alegerea unor astfel de locatii, dau o energie aparte si pe chipul tau se reflecta asta!
    Imi place look-ul! Comfy and chic!

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere