Optimashop - paradisul cosmeticelor plus un rewiew!

Dragii mei, am mai scris in trecut despre Optimashop.ro, gasiti articole aici si aici! dar de data aceasta vreau sa va prezint mai in detaliu ceea ce puteti gasi pe acest site fenomenal!






Trebuie sa stiti din start ca la o comanda de minim 50 Ron aveti transport gratuit! Mi se pare un punct foarte important!

Apoi, gamele pe care le gasiti pe aceest site sunt extrem de variate, de la dermato-cosmetice, ingrijire de care avem nevoie in fiecare zi, pana la game pentru copii, barbati, igiena dentara, produse Bio, produse destinate sanatatii, make-up si cate si mai cate!




Evenimentul in care ne-au fost prezentate gamele existente mi-a placut foarte mult pentru ca am avut ocazia sa vad, sa ating toate produsele, dar evident m-a facut sa imi doresc sa incerc mai multe decat am incercat deja!





Si da, trebuie sa va spun ca am incercat Blanx, celebra pasta de dinti, despre care doar auzisem, sincera sa fiu nici nu stiam ca o pot gasi si in Romania si m-am bucurat sa constat ca exista si la noi!

In plus trebuie sa va spun ca este o pasta de dinti foarte buna, care curata extrem de eficient si dupa aproape o luna de cand o folosesc, pot constata o imbunatatire in coloratia danturii mele. Nu va spun ce fresh si cat de curati imi simt dintii dupa ce o folosesc!

Are 75 ml si se gaseste intr-un tub cu pompita care ajuta la o dozare foarte precisa! Imi place maxim acest gen de ambalaj!

Iar acum gasiti produsul cu 31% reducere la doar 20 Ron.

Va recomand cu toata increderea acest produs.

Pe site veti mai gasi si Biorepair, o alta pasta de dinti celebra, pe care o vedem in mai multe variante si pe care chiar mi-as dori sa o pot incerca!



Ecrinal, este gama in care gasiti si oje, lacuri tratamment, mascara, crema fortifianta pentru unghii, dizolvant, gel pentru cuticule!




Sincer va spun ca habar nu aveam ca Isomar, apa de mare sterila ambalata este si ea in portofoliul Optimashop. Este o apa de mare pe care o prefer si o recomand si pacientilor mei, pentru ca am testat-o pe fetita mea si nu ne lipseste din casa. Noi folosim muuuulte fiole pentru ca raceste frecvent si este cea mai eficienta metoda de a pastra nasul curat si de a nu face otita!Iar eu care m-am lovit cu ea de otite repetate, stiu cat de importanta este pastrarea nasului curat si liber. Apa aceasta de mare este aliatul nostru. O recomand tuturor, v-o recomand si voua!





Si pentru ca vorbim de copii, trebuie sa stiti ca Optimashop ofera si produse pentru ingrijirea micutilor din viata noastra, a caror piele este extrem de sensibila si necesita o ingrijire speciala. In aceste sens putem apela cu incredere la:
-Rivadouce, o gama in care gasim de la geluri de dus, sampoane, ape de curatare, sapunuri lichide
-SVR, apa micelara, crema pentru cruste, gel pentru spalare, creme, uleiuri, fluid pentru corp pentru pielea cu tendinta atopica!
-Uriage, lapte de corp pentru copii, sampon, crema hidratanta, servetele umede, apa termala sau cremele solare pentru copii!




Rivadis Saint-Gervais Mont Blanc - o apa termala pe catre am folosit-o si eu, foarte concentrata in minerale si oligo-elemente, calmanta, cicatrizanta, decongestionanta, cu o mare puritate, un adevarat "ser de frumusete", asa cum spun si producatorii.

Eu o folosesc cu succes pentru pielea iritata, dupa epilat, dupa arsuri solare, sau asa, fara motiv, in fiecare dimineata si seara pe post de tonic. O putem pulveriza in strat fin ori de cate ori simtim nevoia pe parcursul unei zile.

In gama Rivadis mai gasim si lotinue micelara, creme anti-rid, pentru fata sau pentru ochi si buze, sapun, sau crema cu protectie solara.




Gama destinata sanatatii, contine suplimente alimentare diverse: Aerobiane, Azeol, Biane, Calcibiane, Coracol, D3 Biane, Dynabiane, Formag, Hepatobiane, Lactibiane.




Sampoanel din gama Hegor, promit sa va scriu mai in detaliu despre ele foarte curand!






SVR, asa cum stiti cred deja, contine, creme de fata, BB cream, deodorant, fond de ten, crema de maini, crema de ochi, gama este extrem de variata!


Dragile mele, cu siguranta aici gasiti tot ceea ce va doriti, este site-ul ideal!

Va astept cu drag parerile, vreau sa stiu daca ati incercat ceva de la brandurile prezentate! Daca aveti vreun produs favorit mi-ar placea sa impartasiti cu noi, poate ne gasim si noi un alt produs preferat!

KISSES!



CONVERSATION

4 comentarii: