Produse consumate pana in Decembrie 2015!





Ei bine DA, urmeaza o postare absolut kilometrica, la care daca nu aveti rabdare, mai bine nu va "inhamati" sa o cititi deloc! S-au adunat incredibil de multe produse pentru ca nu am mai facut de muuuulte luni o astfel de postare...








-gel de dus Bourjois - cu ulei esential de portocala. L-as recumpara cu mare drag daca l-as mai gasi. Miroase demential a floare de portocal!
-gel de dus Nivea cu casmir - nu se mai gaseste in varianta aceasta de multa vreme dar am tras de el pentru ca si el mi-a placut la nebunie!
-gel de dus Abellie cu miere si ulei esential de lamaie bio - provine dintr-o cutie Pick N Dazzle dar nu a fost la fel de placut dupa gustul meu ca primele doua.




-gel de dus Pur Desir de Lilas de la YR este iarasi unul dintre preferatele mele, miroase absolut minunat a liliac, una dintre florile mele preferate. Aici il vedeti intr-un ambalaj vechi, dar am altul nou-nout care ma asteapta!
-gel de dus Dove - mirosea aproape la fel ca Nivea de mai sus, pacat ca nu se mai gaseste nici el....




-sapun lichid Sephora cu extract de floare de Tiare,a fost favoritul fetitei mele, asa ca i l-am cedat. Miroase minunat!
-sapun lichid L'Occitane cu lavanda, ma asteptam sa miroasa a lavanda si nu prea era de acolo mirosul asa ca nu il voi recumpara!
-sapun lichid YR cu lavanda- acesta da, chiar miroase  aceea ce spune asa ca daca il mai gasesc il voi recumpara.




-geluri de dus, sampoane, spuma de baie, lotiune de corp de la hotel din vacanta...ok, mai am inca o gramada de consumat, dar nu ma las, haha!




-L'Occitane lotiune dupa plaja, absolut minunata, desi cred ca a fost o editie limitata. Oricum super-super!
-Lotiune pentru plaja Avene, favorita, in fiecare vara cumpar cel putin una pentru Beatrice.
-Nivea - spray cu SPF20, este grozav de aplicat, la anul il voi cauta din nou datorita faptului ca se aplica atata de usor!!!! Pulverizezi si gata. In plus este si rezistent la apa!
-Biotherm - lotiune pentru plaja care remodeleaza silueta. Nu mi-a placut. Are niste particule stralucitoare in compozitie care reflecta lumina probabil in acest fel remodeleaza silueta, dar se intindea cam greu si de aceea nu a devenit preferata mea!




-sampon ACM - cel mai bun sampon antimatreata pe care l-am incercat in ultimii ani. E singurul care m-a scapat de matreata si am altul in baie acum.
-sampon Kerastase Cristalliste - minunat, am scris despre el aici. Il voi recumpara cu siguranta.
-Sampon H&S - nu nemaipomenit...
-sampon Alpecin Medicinal antimatreata - nu m-a scapat de matreata, deci nu...
-sampon Dan Free, cu aceeasi substanta activa ca si Nizoral care nu se mai gaseste. Nici el nu m-a scapat de matreata...deci NUUU!




-spuma de par Nivea - isi face bine treaba, as cumpara-o din nou.
-masca par Kerastase - minunata, mai am inca doua acelasi tip deci deocamdata nu mai cumpar. Am scris despre ea aici!




-spuma de baie L'Occitane cu miros de lavanda e grozava! O voi recumpara! Are mirosul care imi place atat de mult si face muuuuulta spuma.
-sare de baie Bomb Cosmetics - foarte draguta ca si prezentare si lasa o piele foarte-foarte fina. Am fost placut surprinsa si am cumparat-o din Marionnaud.




-spuma pentru igiena intima Intifemin plus cu aloe vera, o cumparam, din Ungaria si acestea au fost ultimele. O folosesc de muuulti ani si desi nu era foarte scumpa, ceva gen Nivea, mi-a placut cel mai mult din ce am incercat si am ramas la ea. Nu vad sa ma mai impresioneze un produs similar, din pacate in Ungaria nu voi mai ajunge prea curand asa ca deja am inlocuit-o cu Nivea.




-gel pentru vergeturi Clinique CX - mi-a placut tare mult, deja l-am inlocuit cu altul identic. Nu am vergeturi dar nici nu imi doresc, asa ca preventiv il folosesc pe coapse. Il gasiti in Sephora.
-gel pentru bust Elancyl. Folosesc in mod constant acest gen de produse pentru ca imi doresc o piele ferma si eu cred ca un produs destinat zonei respective este cel mai potrivit. Il gasiti in farmacii.




-balsam pentru par de la hotel din vacanta. Nu pot, pur si simplu nu pot sa las acolo nici o miniatura asa ca le folosesc cu constinciozitate pe toate, dar fara sa fie ceva wow!




-deodorant YR Tendre Jasmin -mi-a placut mult mirosul.
-antiperspirant Nivea - foarte bun pentru mine care nu transpir insa excesiv (nici macar la sauna).




-creama de maini YR Arnica - nu imi lispseste din casa, este foarte hidratanta si imi place si mirosul.
-crema de maini Sephora Blueberry - mi-a placut tare mult. Era foarte fina si o purtam mereu in geanta. Nu stiu daca se mai gaseste dar as recumpara-o.
-crema Nivea - sta si ea mereu pe noptiera mea. E mai grasa, intra mai greu in piele dar o folosesc constant pentru maini catifelate!




-demachiantul bifazic Douglas - este unul dintre preferatele mele. Am folosit asa cum se observa unul XL dar si unul de calatorie XS si le gasesc ideale pentru ochii mei. Le recomand cu drag. Acum am observat ca au schimbat formula, nu stiu daca este la fel sau difera doar culoarea. Voi testa si va spun.
-demachiantul bifazic Nivea - si-a facut treaba cu brio si in prezent folosesc o noua sticluta care este si ea pe terminate, ceea ce spune multe nu?




-lapte demachiant Ivatherm - mi-a placut, am scris despre el aici!
-lapte demachiant So Bio - am scris despre el aici!




-Mayam Rose Water - mi-a placut mirosul, am folosit-o ca si tonic.
-Mayam Apa de Melisa - nu mi-a placut mirosul prea dulceag, dar am apreciat modul in care se simtea pielea dupa aplicare!
-tonic Pellamar - am scris despre el aici!
-apa termala Vichy - eu nu pot fara apa termala, imi este vitala si aceasta si-a facut treaba excelent.




-crema de zi si de noapte Pellamar - am scris despre ele aici!
-crema pentru buze cu ceramide Elizabeth Arden - folosesc constant produse destinate zonei delicate a buzelor, iar aceasta mi-a placut!
-crema pentru buze Oriflame - bunicica dar nu extraordinara.




-Serum-ul Genifique de la Lancome - e un produs care nu imi lipseste din casa, imi place foarte mult si il gasiti constant la produse consumate!
-Serum Plush Bio Cosmetics - cel mai bun si mai frumos mirositor pe care l-am folosit. Am scris despre el aici! Il recomand cu tot sufletul.
-Serum Clinique Smart - un produs tare bun, care il poti folosi si fara crema daca e sezonul cald. Imi place, place, place! Il gasiti la Sephora!




-Concentrat cu retinol Vichy - unul dintre produsele foarte bune Vichy. Mi-a placut!
-Serum 10 Liftactiv Vichy - un serum foarte fin, care lasa totusi un usor efect lipicios, deci nu prea mi-a placut!
-Sensai Kanebo - un serum minunat, pe care l-am folosit seara si care mi-a lasat un ten minunat dimineata. Pacat ca a fost ataaaat de mic!!!!
-Serum Vax'in Givenchy - mi-ar fi placut sa-l pot folosi mai mult timp. Dar parerea generala a fost foarte buna. Il gasiti in Sephora.
-Crema ochi Clarins - buna, hidratanta, nu lasa urme grase si te poti machia aproape instant. Lasa pielea din jurul ochilor foarte catifelata si destinsa.
-Hydra Pluse Active Fluid Babor - unele dintre cele mai bune fiole destinate hidratarii pielii. Se simte in textura pielii, care pare mai bogata, mai plina. Imi place foarte mult. Le gasiti la Top Line.
-Coup D'Eclat Collagene Marin - fiole care previn imbatranirea tenului. Se recomanda sa fie folosite seara, eu am folosit-o ziua si nu mi-a lasat tenul lipicios ci doar foarte moale. Le gasiti la Optima Shop.




-apa de parfum Eclat Oriflame, un parfum vechi pe masuta mea de toaleta dar care mi-a placut atunci cand l-am cumparat si mi-a placut si acum, cand m-am hotarat sa-l termin.
-EDT Pur Blanca Avon - fresh, usor, potrivit de vara dupa capul meu...desi aici era intr-o editie limitata de Craciun! Si el un veteran pe masuta mea de toaleta.




Multe mostre parfumate...
-Miss Dior - un pic prea dur pentru gustul meu
-J'Ador Dior - asta da, e pe gustul meu
-Bucheron si el cam prea dur...
-Cartier Baiser Vole - interesant, desi imi pare un pic lemnos, totusi cred ca ne-am intelege din timp in timp.
-Aqua Divina Bvlgari - hmm, un parfum cu o nota aparte, un pic fersh, un pic lemnos, nu cred ca l-as purta pe termen lung...
-Beautiful Estee Lauder - un parfum minunat, floral, pentru ziua nuntii...sau pentru orice zi in care sa te simti frumoasa!
-Les Delices de Nina - Nina Ricci - dulce, ademenitor, clar un parfum pentru mine!
-Versace Versense - mie mi s-a parut usor acvatic si nu foarte pe gustul meu...
-JPG Madame - nici el nu a fost pe gustul meu, mi s-a parut de asemenea prea dur.




-Masca de fata Aldo Vandini Vino Spa - cu extract din vin, anti-age, o masca placuta, bogata in vitamina E. Cumparata din Ungaria.Cremoasa, mi-a ajuns pentru trei utilizari, pastrata la rece in frigider.
-masca Sephora - hidratanta, energizanta, sub forma de gel, foarte placuta si usor de aplicat. Lasa o piele fina, o recomand!




-dizolvant lac Cien - nimic fantastic, doar modul de dozare foarte ingenios.
-dizolvant lac Farmec - ei bine da, poate nu e fancy dar indeparteaza cu succes si lacurile cu sclipici!




-Top Coat OPI - din pacate l-am gasit uscat asa ca am renuntat la el. De fapt era un fel de gel foarte gros si neaplicabil.
-lac de unghii Avon - vechi, antic si de demult vorba proverbului...La gunoi deci...




-creion dermatograf L'Oreal - foarte bun, fin , precis, culoare intensa si care nu se intindea inestetic. Big like.
-creion de buze Oriflame - culoarea mea preferata, moale si foarte, foarte bun. Pacat ca s-a terminat!
-mascara Givenchy - cu siguranta in top 3 mascara pentru mine. Imi place foarte mult. Are o perie in valuri care face toti banii. O gasiti in Sephora.
- ruj Oriflame - in sfarsit mai termin si eu un ruj, dar perseverez sa stiti. Nimic spectaculos totusi la acest ruj.
-CC Glow Dr. Brand - uniformizeaza frumos culoarea tenului, are SPF 30, un plus din punctul meu de vedere, iar pentru perioada de vara mi se pare ideal, eu atunci nu pot purta un FDT clasic, prefer doar sa corectez putin. Il gasiti in Sephora!




-Capsule anticelulitice cu cafeina Collistar - foaaaarte bune, lasa pielea intinsa, catifelata si nu am folosit decat trei...Au un singur minus din punctul meu de vedere, miros prea tare  a cafea, iar eu nu beau cafea, altfel s-ar putea ca voua sa va placa. Le gasiti in Douglas.




-Crema Ultralift Pro-X Garnier - o crema usoara, dar in acelasi timp bogata, care nu lasa film gras si am folosit-o pe gat si decolteu. Mi-a placut!
-Regali creama anti-rid Q10+ - nu mai stiu de unde o am dar nu mi-a placut, prea grasa, am folosit-o pe calcaie.




-Liftactiv Retinol HA Vichy - o crema fina, antirid, pe  a carei putere m-am bazat si pot spune ca mi-a placut. Hidrateaza bine si nu lasa pelicula grasa. Ca si eficacitate e greu sa ma pronunt, insa eu stiu ca o piele hidratata nu se rideaza atat de repede! Deci da pentru ea!
-Flexilift Teint Vichy - FDT bun, cu o acoperire medie care se intinde usor, ca o crema. Se pare ca are si actiune antirid ceea ce este un plus evident!
-NormaDerm Promat Vichy - o crema gel pe care am folosit-o in sezonul cald si care isi face bine treaba, matifiaza tenul fara probleme.




-Prestige body Care - un lapte de corp groaznic, care a patruns cu greu in piele si a lasat o senzatie lipicioasa in urma! NUUUU!
-Oxyance - o crema pentru tenul sensibil care a fost o frumoasa descoperire, fina si hidratanta si foarte placut de aplicat. Apreciez mult asta la o crema.
-Aslavital - crema antirid mineralizanta/cu calciu - drept sa spun nu am vazut diferenta intre ele. Le consider bunicele, dar nu ceva wow.
-Pellamar - crema antirid - mi-a placut, as cumpara-o si full size.




-gel pentru curatarea fetei - Nivea - placut, lasa o senzatie foarte fresh.
-crema antirid Q10 Plus - Nivea - o crema foarte hidratanta, care lasa in urma un ten luminos. So, YES!
-EDT Givenchy Ange ou Demon le Secret - dulceag, placut, dar nu l-as cumpara full-size, parca nu se muleaza pe personalitatea mea!




-crema de ochi Clinique Repairwear Laser Focus - o crema bogata, dar care nu lasa senzatia de gras, ci doar confort si hidratare. Nota 10.




-sampon H&S - nimic extraordinar
-sampon Nivea Diamond Gloss - imi place stralucirea pe care o lasa parului si faptul ca acesta e moale si hidratat. In plus nu produce matreata.
-sampon Ziaja cu ulei de masline - hmmm, ok, nu mi-a produs matreata dar e ca apa chioara. Curge printre degete, nu fac spuma suficienta si pentru o spalare am folosit ambele plicuri, deci consumi cam mult si nu vad un efect extraordinar. Parul se ingrasa mai repede decat de obicei.
-masca Ziaja cu ulei de masline - consistenta buna, dar nu am vazut vreun efect major dupa aceste doua plicuri.Pretul mic nu ma face sa cred ca are ceva natural ca ingredient, so...




-Powerful Wrinkle Reducing Cream Kiehl's - mi-a placut tare mult pentru ca desi o crema foarte consistenta, totusi lasa un aspect extrem de catifelat si neincarcat tenului. Ca sa vad efectul antirid ar trebui totusi sa o folosesc mai mult timp.
-Powerfuk Wrinckle Reducing Eye Creme Kiehl's - o crema onctuoasa superba pentru zona ochilor. Va spun cu mana pe inima ca o vreau!!!! Lasa zona ochilor extrem de destinsa si luminoasa.
-Crema pentr corp Kiehl's - bogata, dar placuta ca si textura, intra in piele instant, fara sa trebuiasca sa insisti. Un adevarat balsam pentru corp. O recomand cu drag!
-Tonic cu extract de Calendula Kiehl's - fara alcool, destinat tenului normal sau gras, este minunat, eu sunt dependenta de tonice si pot sa fac diferenta rapid atunci cand gasesc unul de calitate, adica bland cu tenul. Lasa pielea fina, moale, catifelata si perfect curatata! Nota 20, se poate?

Fetelor ati ajuns pana aici? Daca da, sunteti adevarate martire! Mi-a luat cateva ore bune redactarea, asa ca sunt obosita!!!

Dar daca aveti intrebari, pareri, experiente bune sau mai putin bune cu vreunul dintre produse va astept cu mare drag opiniile!

KISSES!



CONVERSATION

8 comentarii:

  1. Wow!It s a big list of products!
    I don t think I ve used even the half this month.
    But the brands are nice.
    Wish you a Happy New Year!

    http://helenamybeauty.over-blog.com/2015/12/viva-l-italia-vive-l-italie-long-live-italy.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you my dear Helena, I'm so glad that you like my empties! Kisses! Happy New Year!

      Ștergere
  2. Ai o lista generoasa! Imi place ca si tu folosesti mostrele, inainte le strangeam intr.un colt si trebuia sa le arunc, pentru ca expirau. Acum, insa, m.am invatat minte si le folosesc pe masura ce le primesc! Foarte faine produsele din Ungaria, tare as vrea sa le incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e o strategie buna de a folosi mostrele. Eu pur si simplu nu pot sa nu le folosesc, ma simt vinovata...Din pacate de cand ne-am mutat din Timisoara, chiar daca am mai ajuns prin zona de cateva ori timpul este prea scurt sa ne permita sa mai mergem si in Ungaria, asa ca...

      Ștergere
  3. am citit in 2 reprize - la birou si acasa. Mi-a placut mult articolul, ai fost mai mult decat harnicuta! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Claudia! Hai ca ai fost tare cu cititul in doua reprize! Te pup, cu drag!

      Ștergere