Kerastase Nutritive





Zilele astea, de inceput de toamna calda si parfumata, imi dau o stare minunata! O stare de relaxare, de aproape acel celebru "dolce far niente" specific zilelor de vara calduroase, tipice Italiei...

Ohhh, dar stati linistite, magia nu tine mult, intr-o saptamana incepe scoala, serviciul deja l-am inceput, cu toate ca trebuie sa recunosc ca nu am uitat inca mirosul vacantei! Sincera sa fiu as vrea sa ii mai simt aroma chiar si de Craciun, ba chiar mi-ar placea sa poata tine vraja pana la vacanta urmatoare!

Greu, dar nu imposibil...sper...

Toamna vine pentru mine intotdeauna cu probleme la nivelul scalpului, in sensul ca imi cade rau parul...Habar nu am daca se regenereaza, poate ca da, sau poate stresul si agitatia la cote alarmante incep sa isi spuna cuvantul...Daaaar, mai presus de toate si in afara unui anotimp anume, m-am confruntat in anumite perioade cu matreata...Am constatat ca se intampla dupa ce folosesc anumite sampoane, de fapt muuulte sampoane, toate cotate foarte bine la nivel de sfera beauty, asa ca cel mai probabil problema este la nivelul scalpului propriu si personal.

Si daaa, am constatat ca desi am parul gras, totusi sampoanele dedicate acestei probleme imi fac mai mult rau pentru ca usuca excesiv scalpul. Si pentru ca eu oricum la 2-3 zile imi spal parul, am decis sa dau o sansa produselor destinate parului uscat!

Si ce sa vezi, chiar au efect!!! In sensul in care scalpul meu este fericit si fara matreata!

Am mai scris despre produsele Kerastase pe care le iubesc AICI, iar acum revin cu alte doua produse minunate. Trebuie sa recunosc ca devin dependenta de acest brand pentru ca da, nu mai am problema matretii. Sigur ca in ultimul an am incercat si alte brand-uri, dar toate acestea nu ma fac decat sa adaug plusuri in review-ul meu mental acestui brand.

Asadar, vedetele de astazi sunt:

Samponul Kerastase Bain Satin

un sampon destinat parului uscat si sensibil, care hraneste firul de par in profunzime pentru un efect matasos de la radacina pana la varfuri!

Cu asta se lauda si exact asta face! In sensul ca parul meu care este moale a ramas moale dar fara aspectul de par pleostit de care ne ferim cu toate. Nu se eclectrizeaza, sta asa cum imi place mie si evident nu mi-a mai aparut matreata ceea ce este colosal pentru mine, credeti-ma! Nu cred ca este ceva mai neplacut la nivelul parului decat o matreata rebela de care sa nu poti scapa!




Parul pare mai suplu, mai sanatos si are o stralucire subtila.

Cu ce ingrediente se lauda producatorul:

-glucide - pentru a asigura energia necesara fibrei capilare de la radacina pana la varf
-lipide - pentru a imbunatati productia naturala de substante uleioase la nivelul scalpului
-proteine - care hranesc fibra capilara si ii dau suplete
-extract din radacina de iris - care asigura un efect antioxidant si prelungeste efectul nutritiv asupra firului de par

Lait Vital Kerastase

un balsam pentru parul normal pana la usor uscat, trateaza fibra capilara in profunzime pentru un efect sanatos si stralucitor!

Cu asta se lauda ei, si trebuie sa recunosc ca nu se lauda in mod gratuit!

Eu stiu ca am nevoie de un balsam pentru par pentru ca altfel nu imi va fi prea comod sa imi descalcesc parul, care desi pare docil, va spun ca poate face si figuri. In plus, pentru ca multa vreme l-am purtat prins in coada, are o portiune in care s-a cam tocit si mi-a fost recomandat sa il hranesc intens pentru a reusi sa nu il tund cam prea de sus...




Asadar, pentru mine acesta a fost balsamul care mi-a oferit greutate parului fara insa sa incarce firul, acea senzatie de par suplu, perfect hidratat care isi mentine aceasta hidratare obtinuta pana la urmatoarea spalare, fara sa dea senzatia de par casant, desi pe alocuri chiar este degradat.

Ca si ingrediente active, regasim aceleasi substante ca si in cazul samponului, deci se completeaza perfect!

Cu siguranta sunt produse care mie imi priesc si data fiind experienta mea anterioara cu alte produse Kerastase, chiar am ajuns la concluzia ca au o formula deosebita de ceea ce am mai incercat cu alte branduri si imi ofera rezultate minunate!


Eu vi le recomand cu drag! Mi-ar placea sa aflu daca le-a mai incercat cineva si ce parere si-a format! Eu va astept, ca intotdeauna cu mare drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

6 comentarii:

  1. e bun si pentru matreata? eu folosit loreal professionel antimatreata, si nu am avut efectele scontate, mi-a revenit matreata!!
    Acum imi e si frica sa mai investesc in produse scumpe...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Irina, nu este un sampon destinat combaterii matretii, dar in cazul meu a fost minunat. Te inteleg perfect, si eu am cumparat zeci de sampoane care mai de care mai scumpe si fara rezultat notabil. In schimb tot ce am incercat de la Kerastase, mi-a priit, in sensul ca nu am mai facut matreata. Te pup!

      Ștergere
  2. Draga Adriana ,nu am folosit aceste produse si iti multumesc pentru articol. Eu am parul uscat si ma confrunt cu aceleasi probleme pe care le-ai enumerat si tu . Si e drept ca si eu am incercat zeci de produse ,fel de fel si clar un rezultat multumitor nu am avut pana acum . Cu siguranta voi achizitiona si eu produsele de la Kerastase si sper sa am si eu un rezultat pe care de mult il astept . O zi buna draga mea !

    RăspundețiȘtergere
  3. da, super bun samponul, am parul uscat si a facut minuni!

    RăspundețiȘtergere