Tonic Body Treatment Oil in lupta cu artrita reumatoida!



clarins


Intotdeauna cand ma gandesc la Clarins am in minte faptul ca pe langa un minunat brand , cu produse de ingrijire si make-up de top, oamenii acestia extraordinari s-au implicat cu toata convingerea si forta intr-o batalie pe care eu, ca medic dar si ca om sper sa o castige!

Lupta si aloca fonduri uriase pentru cercetare pentru artrita reumatoida! Si nu, va rog sa nu va ganditi ca este o boala a maturitatii si a batranetii, nu este asa, pot fi afectati si copiii si in orice caz este o boala care afecteaza viata nu doar a pacientului dar si a familiei intotdeauna!

Progresul, rezolvarea unor astfel de probleme grave de sanatate vine doar din cercetare, iar cercetare fara fonduri nu se poate! Medicina fara sustinere si financiara nu este de conceput! De aceea va povestesc si voua aici si cred ca toti putem sustine intr-o masura mai mica sau mai mare un astfel de efort!

Clarins este implicat de multa vreme ca si brand in aceasta lupta dar ultimul proiect se intinde pe o perioada de 3 ani, in care si-au propus sa doneze 800000 de euro pentru cercetare. De fapt au fost initial 8 proiecte de cercetare dintre care s-a ales unul iar acum am pasit in cea de-a treia faza a cestui proiect.


clarins


Evident ca si noi ajutam si o putem face prin fiecare ulei Tonic Body cumparat, pentru ca se face o donatie pentru fiecare unitate vanduta. Este foarte important sa fim solidari pentru ca doar impreuna putem ajuta pe cei care au cu adevarat nevoie.

Fundatia pentru lupa impotriva artritei a fost creata de Mr. Courtin-Clarins in 1989 si de atunci a fost sustinuta prin efortul constant al Clarins si ma bucur ca aceasta actiune nu s-a stins ci a capatat noi valente.

Va dadeam cifre si detalii intr-un articol de anul trecut AICI si il puteti reciti pentru ca este la fel de actual, lupta continua!!!

Dar pentru ca noi toate ne dorim sa fim frumoase, tinere, ingrijite , putem obtine acest lucru cu un produs minunat, un must have as putea spune, care ajuta la imbunatatirea fermitatii, cresterea tonusului si elasticitatii pielii.

Mi se pare foarte interesant faptul ca s-a ajuns la concluzia ca microbiomul intestinal joaca un rol foarte important in artrita reumatoida , iar cercetarile merg in aceasta directie pentru a gasi legatura dintre acestea. Se stie ca este o boala autoimuna si ca sistemul imunitar se intoarce impotriva propriului organism determinand inflamatia de la nivelul articulatiilor. Primii doi ani de cercetare din acest proiect intitulat MIRIAD, au fost fructuosi si s-a ajuns la concluzia ca microbiomul intestinal in cazul pacientilor cu artrita reumatoida este dezechilibrat. In plus s-a descoperit prezenta unei bacterii care este prezenta doar la acesti pacienti si care se numeste R. gnavus si care este cunoscuta ca fiind o bacterie cu rol pre-inflamator.

Daca este adevarat ceea ce se spune ca suntem ceea ce mancam atunci poate fi o legatura intre dieta, microbiom si sistemul imunitar? Da, ultimele cercetari asta arata si se lucreaza serios in aceasta directie!

Scopul este ameliorarea simptomelor a 100 de milioane de oameni din Europa, asadar cred ca putem ajuta cu totii pentru a duce la bun sfarsit acest proiect grandios!!!


clarins


Tonic Body Treatment Oil a fost printre primele produse vandute de Clarins iar popularitatea lui nu a scazut de loc de atunci. Fiind produs 100% din extracte vegetale, incorporeaza tota expertiza Clarins. Formula contine uleiuri esentiale care ajuta pielea sa fie mai ferma dar ii da si un efect de prospetime imediata. Este un produs must have utilizat de sute de mii de femei in fiecare zi, fiind foarte bine cotat pentru utilizarea in timpul sarcinii sau a programelor de slabit, atunci cand pielea are de suferit.

Vreau sa aflu si de la voi daca stiati despre existenta acestui proiect si bineinteles ce produse Clarins folositi, imi place sa descopar si eu prin intermediul vostru produse noi!

Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu