Cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi, doar la Notino!


notino


Evident, intotdeauna ma gandesc cu drag la perioada asta minunata a anului si ca si voi, imi doresc sa ii fac fericiti pe cei dragi! Sa le placa ceea ce aleg pentru ei si sa se bucure! Asta e cea mai mare bucurie a mea, sa ii vad pe ei fericiti!

Ma pregatesc intotdeauna din timp, dar mai sunt cadouri pe care le iau pe ultima suta de metri dintr-un motiv sau altul, fie ca nu am timp suficient sa caut acel ceva, fie nu gasesc chiar obiectul dorintei! Oricum intotdeauna am mai multe variante pe care le iau in calcul si aproape niciodata nu ma rezum la un singur cadou! Si intotdeauna includ si un produs de ingrijire, de make-up sau un parfum.

Spre exemplu stiu ca intotdeauna sotul meu va aprecia un aftershave, dar trebuie sa fie o aroma care imi place si mie, haha! Iar cu un set cadou de la Guerlain nu pot da gres sub nici o forma.


guerlain



Mama pe de alta parte iubeste parfumurile dar si cremele pentru fata! De unde sa fi mostenit eu pasiunea asta mistuitoare daca nu de la mama???

Iar setul acesta de la Lancome ar face fericita claaaar, orice femeie!




Sau un set cu un parfum, ce ziceti de acesta?


kenzo


Ce sa vedeti, fetita mea a devenit si ea destul de cocheta si are un sertar al ei in care tine parfumuri speciale pentru copii, o galetusa plina ochi cu balsamuri pentru buze, oje dar si cateva creme pentru maini cu design special care ii plac ei tare mult! Minunatia asta o gasiti AICI !


disney


Pentru bunica as alege din segmentul de ingrijire, un set cu o crema, o lotiune de corp, un sampon poate! Un lucru e foarte sigur, cu Notino chiar am de unde alege, atat ca si brand cat si ca varietate a produselor!

Ce ziceti de acest set de creme pentru maine? Este si foarte avantajos ca si preti, doar 53 de lei pentru patru creme!


herbal care



Samponul Klorane este si el o varianta care mi se pare super  misto! Il am si eu!


klorane



Pentru prietena mea cea mai buna intodeauna ma voi gandi la o paleta de farduri sau la un parfum care stiu ca ii place!


montale



guerlain


Pentru tata, nu dau niciodata gres cu un set pentru barbierit de la Gillette!


gillette

Dar un lucru e clar, inca puteti sa beneficiati de numeroasele oferte pe care Notino le are in aceasta perioada si daca nu pentru altii, macar pentru voi, va puteti face acel cadou pe care poate l-ati dorit dar nu s-a intamplat sa vina anul acesta! Si sa stiti, nimeni nu stie mai bine decat voi ceea ce va doriti! Si ma iau pe mine drept exemplu, imi place sa ofer celor din jur si imi place sa-mi satisfac singura toate capriciile, pentru ca da, ele se modifica rapid si doar eu pot simti cand este momentul ca acel ceva pe care am pus ochii sa fie al meu!

Si ca sa revin la subiect va mai spun ca pe Notino gasiti sectiuni dedicate cadourilor, promotiilor iar in Notino Advent calendar cate o promotie pentru ficare zi pana la Craciun!

Vreau sa stiu cum va pregatiti voi pentru Craciun! Ce cumparati, daca Notino se afla pe lista voastra si ce va doriti sub brad! Va astept cu drag parerile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu