HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center



HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Nu stiu cum va organizati voi zilele libere alaturi de cei mici, dar noi, atunci cand vine weekendul si avem mai mult timp liber la dispozitie intotdeauna cautam sa compensam lipsa timpului din cursul saptamanii si efortul depus de Beatrice la scoala!

De aceea, desi imi propun sa fac chestii si pentru mine, parca totusi nu imi vine sa o privez pe ea de bucuria de a face lucruri interesante impreuna.

Si cum 1 iunie a fost cel mai recent moment al nostru, am zis sa impartasesc si cu voi descoperirea pe care am facut-o, pentru ca daaaaa, trebuie sa ii duceti si voi pe copii la ParkLake.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


ÃŽn perioada 1 – 9 iunie, ParkLake Shopping Center aduce, în premieră în România, o experiență amuzantă È™i memorabilă pentru toată familia. ExpoziÈ›ia interactivă È™i educativă HOTEL TRANSYLVANIA urmăreÈ™te să îi bucure atât pe copii, cât È™i pe părinÈ›ii acestora prin jocuri È™i activități tematice, constituind astfel un prilej deosebit pentru aceÈ™tia de a petrece timp de calitate împreună È™i de a construi amintiri alături de personajele preferate.


Luna iunie este luna copiilor, iar la ParkLake Shopping Center, aceasta începe cu distracție, emoție și valori sănătoase despre familie și prietenie. Cei mici sunt așteptați, împreună cu părinții, să se
bucure de nouă zile de aventuri monstruos de amuzante alături de personajele din HOTEL
TRANSYLVANIA. Dracula, fiica sa Mavis È™i cei mai buni prieteni ai acestora – Frank È™i Murray – invită publicul să pătrundă într-un decor pe cât de înfricoșător, pe atât de amuzant.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


ÃŽn perioada 1 – 9 iunie, zilnic între orele 12:00 – 20:00, îndrăgitele personaje își întâmpină oaspeÈ›ii cu un tur de forță chiar în interiorul HOTELULUI TRANSYLVANIA. Cei mici vor putea să își demonstreze curajul în tunelurile pregătite pentru ei, să evadeze din acestea È™i să dovedească faptul că merită să fie acceptaÈ›i ca oaspeÈ›i ai Hotelului.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Ateliere creative și interactive, aventuri, surprize, distracție și un photo corner tematic fac parte din
rețeta de succes pentru ospitalitate ca la carte a lui Dracula. Din experiența unică fac parte decoruri
deosebite, puzzle-uri îndrăznețe, efecte speciale cu lumini și sunete, jocuri cu factor surpriză, coduri
ascunse, chei, obstacole și uși secrete. Toate acestea așteaptă să fie descoperite și experimentate de
către cei mai curajoși copii, iar traseul de forță nu se poate încheia altfel decât cu recunoașterea
meritelor micilor participanți. În plus, binecunoscutele personaje din HOTEL TRANSYLVANIA își vor face apariția și pentru ședințe foto, astfel încât oaspeții lor să aibă dovada că într-adevăr și-au
întâlnit „monÈ™trii” favoriÈ›i.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Anul acesta, copilăria se celebrează la ParkLake cu nouă zile de distracție nemaiîntâlnită și aventuri monstruos de amuzante în HOTEL TRANSYLVANIA. Evenimentul are loc în zona Main Square, la parterul centrului comercial, iar intrarea este liberă.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Noi ne-am bucurat de tot ceea ce ofera HOTEL TRANSYLVANIA si trebuie sa va marturisesc ca Beatrice a fost in al noua-lea cer. Copiilor le place joaca si aventura si acest eveniment este exact pe gustul ei. Descoperire de indicii, escaperoom, este o modalitate perfecta de a petrece timpul fara sa se plictiseasca. Si sunt sigura ca oricarui copil ii place avand in vedere coada maaaare care era la eveniment de 1 iunie. Dar in timpul saptamanii sunt sigura ca veti prinde o perioada mult mai relaxata si va puteri distra impreuna in voie.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Copii se pot masura pentru a sti exact la nivelul carui personaj ajung. In plus exista o incapere foarte mare tapetata cu table de scris, ca la scoala, unde cei mici pot desena si colora. Beatrice si-a dat frau liber imaginatiei dar in acelasi timp a considerat ca trebuie sa adauge o inima monstrului desenat pe tabla.


HOTEL TRANSYLVANIA la ParkLake Shopping Center


Exista si o camera antifonata in care copilul intra si poate tipa in voie pentru a-si masura decibelii. Lor le place, noi nu mai ne ferim urechile, haha!

Intalnirea cu personajele a fost insa cireasa de pe tort. Orice copil va dori sa petreaca timp in compania lor si sa faca poze impreuna. Va spun cu siguranta ca le va placea experienta si va recomand cu mare drag sa incercati, sigur si copiii vostri vor fi la fel de incantati!

Mi-ar placea sa stiu daca ati fost si daca da, cum vi s-a parut! Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu