De 8 Martie, cu dragoste!


YSL-Notino.ro


8 martie a fost intotdeauna sarbatoarea mea preferata din an! Intotdeauna am cautat cadouri frumoase pentru mama si mereu imi doream sa o surprind cu ceva care stiam ca ii place! Ma potrivesc cu mama in multe privinte, iar in materie de pasiune pentru beauty, cu siguranta de la ea am mostenit asta!

In cautare de cadouri de 8 Martie ajung inevitabil pe Notino! Este incredibil ce selectie minunata de produse au si mereu va arat ce am mai descoperit pe site!

Pentru ca in ultima perioada m-am reindragostit de Yves Saint Laurent o sa va arat ce mi-am mai luat eu in ultima perioada si ce poate fi un cadou foarte bun, mai ales ca pana pe 8 martie avem si o reducere suplimentara de 8% cu codul reducere8.

Parisienne de la YSL este un parfum creat in 2009 de catre Sophia Grojman si Sophie Labbe. Este un parfum floral-fructat, gurmand si usor pudrat! pentru mine din start este foarte evidenta aroma de
fructe rosii dar si de violeta! Imi place teribil de tare dar hai sa vedem si ce spune casa producatoare despre notele acestuia!

Note de varf: coacaze rosii, mure si vinyl. Inima parfumului cuprinde trandafir de damasc, bujor si violeta, cu certitudine unele dintre cele mai des utilizate flori in parfumerie, dar evident depinde tare mult de intuitia si stiinta parfumierului de ce si cat pune din pretioasele esente!

Notele de baza se impletesc armonios intr-un finish cremos de lemn de santal, mosc , vetiver si patchouli.


Parisienne-YSL-Notino.ro


Rouge Pur Couture Collector de la YSL este un ruj in editie limitata! Este un ruj crema cu un efect super hidratant, un ruj de care nu vrei sa te mai desparti, claaaaar! Ambalajul super misto si pretios este primul punct de atractie atunci cand il vezi. Daaaaar, rujul in sine are o rezistenta impecabila, fara insa a pierde puncte la capitolul hidratare, astfel incat buzele vor fi si colorate dar si perfect hidratate!


Ruj-YSL-2-Notino.ro


Spuneti voi daca nu arata genial! Si, in plus, il gasiti si cu carcasa rosie si evident in interior nuanta va fi una de rosu.


Ruj-YSL-3-Notino.ro


Un alt ruj pe care il poti face cadou si de care te vei indragosti instant este Rouge Volupte tot de la YSL. Pur si simplu aluneca pe buze si are un efect satinat! Il gasiti in multe variante de culoare pe Notino iar despre ambalaj nu pot sa spun decat ca satisface si cele mai pretentioase persoane!


Ruj-YSL-1-Notino.ro

Pot fi tare multe variantele pe care le poti selecta pentru un cadou perfect pentru femeia din viata ta careia vrei sa ii faci o surpriza! In lumea parfumurilor te pierzi pe Notino, dar si in cea a cremelor sau a produselor de make-up. Eu v-am aratat doar trei produse intrate recent in colectia mea, dar voi puteti sa alegeti in functie de preferinte si buget atat de multe variante!

Mi-ar placea sa stiu voi ce cadouri ati facut de 8 Martie anul acesta! Va astept cu mare drag povestile!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu