YSL- o mare iubire!



YSL-1-Notino.ro


Primavara asta este una atipica, cu siguranta! Dar trebuie sa facem cumva sa ne crestem moralul iar eu nu pot sa nu va arat si voua care sunt bucuriile mele in aceste zile!

Unul dintre brand-urile mele de suflet este cu siguranta Yves Saint Laurent. Am muuuulte produse de la ei si vreau sa va arat si voua cateva pe care le iubesc super tare si pe care le gasiti pe Notino! Au in aceasta perioada reducere de 15% ceea ce mi se pare super important!


Yves Saint Laurent Vernis À Lèvres Pop Water este un ruj-gloss cu efect 2 in 1. Eu am ales o nuanta superba de roz, dar voi va puteti sa va alegeti ce nuanta va place!

Ofera buzelor un efect absolut minunat! Confera volum, hidrateaza si catifeleaza buzele si daaa, are in acelasi timp efect de lunga durata. Culoarea poate fi construita pana la o saturare maxima. Buzele arata pline si sanatoase si nu vei mai putea renunta la el! Textura este lichida, iar pensula are un buretel ca o inimioara care aluneca pur si simplu pe buze!

Si chiar daca nu pare cel mai potrivit moment, sunt sigura ca iti va da un tonus minunat sa aplici putina culoare!

Eu cel putin, merg zilnic la serviciu si ritualul meu nu s-a schimbat . Probabil multe dintre voi sunteti in aceeasi situatie!


YSL-2-Notino.ro


Yves Saint Laurent Black Opium Neon este ultima lansare a casei, chiar in acest an! Eu am miniatura produsului, pe care am primit-o tot de pe Notino la cumpararea unui alt parfum!

Este un parfum seducator, oriental-floral si te va face sa simti ca seductia ajunge la un alt nivel! Cum ar fi viata fara parfum, v-ati gandit vreodata? Sincer, eu nu vreau sa ma gandesc la asta! Mie imi creste brusc moralul cand aplic o picatura de parfum!

Parfumul se deschide cu notele proaspete ale fructului de pitahaya si ale citricelor.

Notele de mijloc pulseaza in ritmul florilor de portocal, hibiscus si iasomie! Un adevarat deliciu, va asigur!

Finalul apartine notelor savuroase de cafea, a celor cremoase de vanilie, combinate cu mireasma puternica de lemn de cedru.

Nu are cum sa nu va placa, este absolut DELICIOS !!!!!!


YSL-3-Notino.ro


Yves Saint Laurent Touche Éclat Radiant Touch este un iluminator destinat tuturor tipurilor de ten. Este un iluminator celebru, cu un rating extrem de bun printre cele care l-au folosit! Pe Notino il gasim in cinci nuante care sa se potriveasca variatelor tipologii de ten.

Are o consistenta fluida si are rolul de a ilumina anumite zone ale fetei! Confera tenului un aer proaspat, odihnit si inviorat. Zonele intunecate sunt camuflate si iluminate!

Poate fi aplicat progresiv si machiajul poate fi construit strat cu strat! Contine in compozitie vitamina E si acid hialuronic.


YSL-4-Notino.ro


Produsul are o perie foarte fina iar la capatul celalalt un buton pe care se apasa pana iese cantitatea necesara de produs. Poate fi aplicat si peste fondul de ten si se intinde cu un buretel sau chiar cu degetele.

Personal imi place sa il aplic cu degetele pentru ca mi se pare ca arata cel mai bine asa! Cred ca in aceste zile in care dorm putin si ma stesez mult, este un produs care face diferenta in look-ul meu!

Sunt muuuuulte, multe produse foarte bune pe care le iubesc la YSL dar mai las si pentru data viitoare, nu vreau sa va plictisesc!

Mi-ar placea sa aflu si de la voi care este produdul vostru preferat zilele acestea! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu