Culoare si parfum pentru primavara mea!




Culoare-Notino.ro


Tot timpul mi-a placut sa fiu inconjurata de lucruri dragute, dar acum parca mai mult ca oricand si asta pentru ca am senzatia ca acest fapt ma ajuta sa trec mai usor peste toata perioada aceasta cu muuuulte probleme. Este important pentru toata lumea sa stam acasa si sa incercam sa limitam cat mai mult contactul cu alte persoane! Dar viata nu se poate opri in loc si un strop de bucurie trebuie sa treaca pragul casei noastre!

Ma simt mult mai bine atunci cand reusesc sa imi fac o bucurie! Iar Notino a ramas una dintre cele mai mari bucurii, mai ales in momentele acestea! Nu stiu daca voi stiti, dar Notino are si o sectiune numita Drogherie, unde veti gasi o multime de produse extrem de utile de la produse pentru igiena personala la detergenti de toate tipurile!

Dar eu vreau sa va arat doua tipuri de produse despre care vorbesc mai rar aici pe blog, pentru ca nu am ocazia si anume pasta de dinti  si periuta de dinti!

M-am bucurat tare mult cand am regasit in oferta Notino pastele de dinti Curaprox. Curaprox este un brand elvetian , aparut in 1974 si care are o gama larga de tipri de paste de dinti! Gama este creata in colaborare cu medici stomatologi cu vasta experienta si raspunde tuturor tipurilor de nevoi pe care le poate avea cineva. Scopul este unul singur, sa ne mentinem dintii sanatosi pentru toata viata, dar evident asta necesita o ingrijire atenta din partea noastra si folosirea unor produse de calitate!

E clar ca o dantura ingrijita te face sa zambesti cu incredere si tonusul va fi altul.

Dar iata ce Proprietăți are pasta de dinti Curaprox:

- protejează împotriva cariilor și a sensibilității dentare;
- sprijină fluxul de salivă;
- previne apariția aftelor;
- reduce placa dentară;
- protejează și îngrijește gingiile;
- albește delicat;
- nu conține SLS sau Triclosan

Pasta mea de dinti este vegana, are gust de pepene rosu combinat cu menta, o nebunieeee! Dar nu doar despre gust este vorba aici! Va spun mai jos si ce contine!

Ingrediente active:

950 ppm fluorura rapidă - pentru a preveni cariile dentare.
Hidroxilapatită - pentru remineralizerea dinților, sigilarea canaliculilor dentinei și reducerea sensibilității la durere în cazul rădăcinilor dentare expuse.
Glucozoxidază - pentru susținerea procesului enzimatic natural care elimină bacteriile, armonizarea florei orale și stimularea secreției salivare.
Xilitol - pentru proprietație antibacteriene și întărirea smalțului dentar.
Extracte de echinacea, gheara diavolului, buricul-apei sau de portocale amare - pentru efectul antiinflamator, bactericid, de calmare și regenerare a mucoasei și a gingiilor după tratamente sau intervenții chirurgicale.
Pantenolul (provitamina B5) - pentru conservarea umidității mucoasei din cavitatea bucală, generarea de noi membrane celulare (vindecarea țesuturilor) și reducerea inflamatiiilor.

Asa cum se observa setul meu contine o pasta si o periuta!


pasta-dinti-curaprox-notino.ro


Trebuie sa va spun insa ca mi-am comandat si inca un set de trei periute si deja culorile s-au impartit la noi in familie! Dar nu mai fac mofturi la culoare, toooooate sunt super dragute iar mie mi-a revenit cea roz deschis, haha! important este sa-si faca treaba bine si in rest...

Si iata cateva motive pentru care eu am ales periutele Curaprox si pentru care vi le recomand si voua!

-elimina cu succes placa dentara;
-curata delicat, fara sa raneasca gingia;
-capatul compact face posibil periajul chiar si in zonele dificile;
-manerul octogonal permite un periaj corect la 45 de grade;
-periutele de dinti sunt prevazute cu un capac de protectie pentru calatorii
-este ultra soft - are 5460 peri - este recomandată celor cu gingii sensibile care necesită un periaj foarte delicat


periuta-curaprox-notino.ro


Si pentru ca nu puteam sa nu va semnalez si noutatile parfumate vreau sa va povestesc cateva cuvinte despre cea mai noua lansare Lancôme La Vie Est Belle Intensément !

Nu il am inca dar sunt tare curioasa de el avand in vedere descrierea de care se bucura! Este un parfum oriental-floral debutand cu note acidulate de piper roz, bergamota si zmeura!

Inima puternica si senzuala vibreaza in acorduri de heliotrop, iasomie de Sambac si floare de portocal!

Finalul se scrie pe acorduri de iris, paciuli, vanilie si lemn de santal!

Sticluta este la fel ca si precedentele din familie, doar lichidul are culoare fucsia care te duce imediat cu gandul la cele mai pasionale acorduri!

Caci daaaa, viata este frumoasa cand o traieste la intensitate maxima!


lancome -2-notino.ro


lancome - notino.ro


lancome -1-notino.ro


Spuneti-mi daca si pe voi va tenteaza sa va colorati viata in aceste momente, asa cum mi se intampla mie, parca mai mult ca oricand!

Va astept cu drag parerile!

KISSES!

#notinoromania




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu