Back to work cu SENSE!


sense


Dragilor, nu mai este mult si multi dintre noi ne vom relua activitatea! Cateva zile ne despart, dar stiu ca fooooarte multa lume este nerabdatoare sa simta iar ca este in mijlocul evenimentelor!

Va spun foarte sincer ca pentru mine perioada asta desi a fost si este in continuare foarte stresanta, m-a tinut cumva conectata si nici nu stiu cum a trecut timpul!

Dar bucuria de a merge la serviciu, merge mana in mana cu bucuria de a purta ceva frumos, ca doar asa suntem noi, femeile. Si cand sunt si reduceeeeeri, va spun cu mana pe inima ca nu rezist! Pur si simplu! Imi mai trebuie ceva nou, o culoare, un model, un print!

Costumul meu de azi este de la SENSE si este la reducere pe site, ca dealtfel toate produsele in aceasta perioada! Il gasiti si pe negru, dar eu mi-am ales acest bleu pentru ca nu aveam nimic asemanator in garderoba!

Calitatea pieselor este una excelenta si va spun ca se comporta  minunat in timp. Chiar vorbeam cu cumnata mea la inceputul lui martie cand a fost pe la noi ultima data despre calitatea hainelor SENSE. Si pentru ca ea tot vazuse la mine tinute iar pe site erau promotii m-a rugat sa i le arat si pe viu sa se convinga ca sunt chiar asa cum le prezentasem. Si daaaa, i-au placut, sunt lucrate foarte bine si in plus materialele sunt de foarte buna calitate! Asa ca nu puteti da gres daca alegeti o piesa SENSE, mai ales ca sunt si super promotii!

Ahhhh, si sunt extrem confortabile hainele lor, cu un croi impecabil si in acelasi timp foarte feminine! Ce sa iti doresti mai mult?

In plus, costumul asta este foarte versatil, eu cred ca il poti purta cu succes la serviciu atat ca un intreg, dar piesele pot fi purtate si separat si le poti combina la nesfarsit cu alte si alte articole! Chiar este o investitie minima cu un impact major in garderoba!


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


sense


Voi ce spuneti? Cum ati purta piesele acestui costum, in tinute diferite sau ca un intreg? Va astept cu drag parerile!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu