Cele mai eficiente ingrediente antirid



eucerin-notino.ro



Problema imbatranirii tenului o are fiecare dintre noi si nu cred ca exista cineva care sa nu vrea sa opreasca timpul in loc!

Acestea fiind spuse, de-a lungul anilor au aparut fel de fel de tehnologii si molecule care promit multdar care nu intotdeauna livreaza si rezultatul promis.

Un lucru este insa clar, faptul ca iei din timp masuri, ca asiguri tenului o buna hidratare si ingredientele cele mai potrivite, poti incetini cu siguranta progresia formarii ridurilor!

Acidul hialuronic este pe buzele tuturor! Si pe buna dreptate! Asigura o hidratare fooooarte buna, o singura picatura de acid hialuronic retinand pana la de 1000 de ori greutatea sa! Si pentru ca este o molecula prezenta in mod natural in piele, poate fi folosita in deplina siguranta!

Vichy Minéral 89 este un produs nou pentru mine despre care am auzit numai de bine, asa ca a fost musai sa il incerc si eu. Pe Notino l-am gasit la un pret foarte buna, doar 85 de lei, asa ca l-am pus in cos si am inceput sa il folosesc!

Minéral 89 folosește puterile acidului hialuronic cu masă moleculară ridicată,si face casa buna impreuna cu apa termală mineralizantă Vichy pentru a împrospăta și hidrata pielea zi de zi.


vichy-notino.ro


In primul rand minunatia aceasta de produs este un gel-booster cu acid hialuronic care poate fi folosit de catre toate tipurile de ten cu un efect puternic de hidratare si o piele mai revigorata si plina de volum! Acest produs este astfel denumit datorita faptului ca are in compozitie un procent de 89% apa termala Vichy, cu un continut de 5,2 g/l minerale ceea ce o face extrem de greu de introdus in formulele dermato-cosmetice.

Textura este una foarte usoara, de gel si mi se pare foarte usor de introdus in orice rutina zilnica. In plus, mi se pare un produs extrem de spornic, in sensul ca o singura pompita este suficienta pentru intreaga fata intrucat se intinde extrem de usor.

Imi place tare mult cum ramane tenul dupa aplicare si desi l-am folosit destul de putin, am mari sperante in ceea ce il priveste!


Crema asta cu acid hialuronic de la Eucerin este cea de-a patra de acelasi fel pe care o folosesc si asta spune multe despre cat de mult imi place! Este super fina si se absoarbe instantaneu in piele si asta imi place foarte tare pentru ca in secunda urmatoare poti aplica machiajul. Este o crema dedicata tuturor tipurilor de ten , dar cu precadere celui matur, fiind o crema impotriva ridurilor! Pentru mine este extrem de potrivita si ma bucur ca am descoperit-o!


eucerin-notino.ro



Daca si voi aveti produse pe care le iubiti, mi-ar placea sa mi le spuneti aici, doar asa invatam unele de la altele!

KISSES!

#notinoromania


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu