Maini curate si igienizate!



Hidratare-1-Notino.ro


Ne-a lovit pe toti in plin aceasta nebunie cu pandemia si sunt convinsa ca si voi ati facut tot posibilul pentru a va sti in siguranta! Una dintre ideile de baza a fost, cum era si normal, igiena!



Igiena mainilor a fost indelung vehiculata iar gestul cel mai simplu si la indemana este sa te speli cu sapun timp de 20 de secunde astfel incat sa fi sigur ca indepartezi tot ceea ce ai putea culege in drumul tau.

Un gest simplu si firesc care cred ca ne va ramane intiparit pentru totdeauna in ADN la cat de des l-am exersat! Eu, cu siguranta mai mult decat majoritatea, dat fiind si meseria mea de medic!


Hidratare-2-Notino.ro


De-a lungul timpului am folosit nenumarate tipuri de sapunuri. Favoritele mele raman clar cele lichide, in ambalaj cu pompita datorita modului foarte practic si igienic in care se prezinta. Dar, pe de alta parte, imi place sa am totusi in baie un ambalaj atragator si vreau sa va arat si voua ce minunatie am gasit eu pe Notino!

Trebuie sa stiti ca il gasiti pe mai multe variante de culori ca si ambalaj, negru, maro, auriu. Al meu este intr-o nuanta de gri asa cum se poate observa si este decorat cu strasuri!

Mi-a placut extrem de mult si de aceea nici nu am stat pe ganduri cand a fost vorba sa il achizitionez! Este un sapun crema, foarte delicat cu mainile si care isi face cu prisosinta treaba dar care aduce in acelasi timp si un plus de farmec baii !


vivian-gray-notino.ro


Si pentru ca igiena mainilor trebuie sa fie una extrem de riguroasa, este foarte important sa avem grija ca filmul hidro-lipidic al tegumentului sa ramana intact. Daca aceasta bariera protectoare este inrerupta prin fisuri, pe acolo pot patrunde in organism germeni si evident nimeni nu isi doreste acest lucru!

Adasar trebuie sa folosim cu religiozitate si creme de maini  dupa ce ne igienizam si vreau sa va arat ce se afla la acest moment in focusul meu!

Am gasit tot pe Notino aceasta dragalasenie maxima care imi aduce un zambet pe buze ori de cate ori imi cade privirea pe ea!

TONYMOLY Magic Food Banana are tot ce ti-ai putea dori de la o crema de maini. Se adreseaza persoanelor cu tegument uscat, intra imediat in piele si nu lasa film gras. Daaaar, lasa cel mai satinat efect posibil si o senzatie superba de confort!


tonymoly-1-notino.ro


Are cel mai dragut ambalaj pe care il poti strecura cu usurinta in orice geanta ca sa o ai mereu la indemana! Si un miros foarte delicat si placut de banana! Si daca mie imi place, care nu mananc banane pentru ca mi se pare ca au un miros greu, cu siguranta va va placea si voua!


tonymoly-2-notino.ro


O suuuuper recomand si credeti-ma nu veti regreta atunci cand cand o veti folosi! Eu o tin in general in living, si o folosesc atunci cand mai stau la televizor!

Am insa si pe noptiera o crema si este cutiuta aceasta magica de la Nivea! Este atat de fina si delicata si sincera sa fiu eu o folosesc nu doar pentru maini, pentru ca ea poate fi aplicata pe tot corpul, inclusiv pe fata.


nivea-care-notino.ro


Este destinata tuturor tipurilor de piele si poate fi folosita atat ziua cat si seara. Hraneste in profunzime si lasa pielea delicata la atingere. Imi place atat de mult incat tot timpul am o astfel de cutiuta in casa si chiar daca uneori mai fac pauze de la ea pentru ca sunt extrem de curioasa sa incerc noi si noi produse, revin iar si iar la ea, pentru ca este absolut MINUNATA! Creaza dependenta iar eu, va spun sincer, am pierdut sirul cutiilor achizitionate!

Asadar, situatia este simpla! Spalat pe maini si apoi hidratare daca vrei sa ramai sanatos dar si cu pielea intacta!

Mi-ar placea sa stiu voi ce produse pentru curatarea si ingrijirea mainilor folositi! Poate ma veti inspira si pe mine cu alegerile voastre! Va astept cu mare drag parerile!

KISSES!

#notinoromania




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu