Haine ingrijite, alaturi de Lenor!



lenor 1

Stiu Lenor de o gramada de ani! Am folosit balsamul lor intotdeauna cu cea mai mare placere si o fac in continuare! Ideea este ca acum avem gama completa pentru ca s-a lansat si detergentul pentru rufe! O pereche perfecta as putea spune!



lenor 2


Curatenie in profunzime si parfum intens este dezideratul pe care toate il avem. Nu stiu voi cum sunteti, dar eu tin foarte mult la hainele mele! Tin minte ca atunci cand eram studenta si locuiam la camin, fiecare pulover sau tricou impachetat il puneam intr-o punga speciala astfel incat sa nu se umple de praf! In continuare tin la hainele mele asa ca aleg sa le spal cu detergenti delicati, care sa pastreze intacte culorile dar care sa ofere si curatare in profunzime. Iar parfumul de durata este cel care da touch-ul final tuturor lucrurilor!


lenor 3


Iata de ce capsulele acestea cu gel intens parfumat sunt perfecte pentru mine. Indeplinesc toate criteriile pe care mi le doresc eu de la un detergent! Sunt capsule pentru rufe colorate sau pentru toate tipurile de haine! Arunci una in cuva masinii de spalat si gataaaaa, parfumul de primavara te invaluie!


lenor 4


Toate balsamurile de rufe Lenor imi plac , dar acesta nou, Gold Orchid este preferatul meu! Are un parfum intens si persista pentru muuuuulta vreme! Pur si simplu il ador, trebuie sa il incercati!


lenor 5


Mi-ar placea sa imi spuneti si voi daca ati incercat vreuna dintre minunatiile astea si daca da care este preferata voastra!

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu