Delicii de vara!



black-friday-notino.ro


Culori, arome, sentimente, toate dau buzna vara peste noi! Caldura mi-a placuty intotdeauna asa ca nu ma plang, dars tiu ca trebuie sa am grija in continuare de pielea si de parul meu, pentru ca se pot deshidrata incredibil de repede!

Uneori pare greu sa ai tot ceea ce ai avea nevoie sau iti doresti cu ardoare, dar tocmai de aceea eu profit de oferte! Si daaaa, pe Notino, pot sa stau si o zi intreaga selectand toate minunatiile pe care mi le-as dori! Si daca e Black Friday de vara e si mai bine! Pentru ca poti sa iti iei la reducere tot ceea ce visezi, iar cu banii economisiti safaci un alt lucru care iti place! Eu recunosc ca sunt mega, dar mega obsedata de parfumri, asa ca am rasfoit si tot rasfoit Si m-am orit la minunatia asta Lancôme Poême, care pur si simplu imi rasfata simturile! Poate imi veti spune ca nu e un parfum pentru vara, dar eu nu ma mai ghidez de multa vreme dupa astfel de reguli!

Imi place aroma profunda, patrunzatoare si desi este un parfum vechi, lansat in 1995, simt ca este unul dintre cele mai misto parfumuri lansate vreodata, de care nu am cum sa ma despart! Am senzatia ca de-a lungul anilor s-a contopit cu ADN-ul meu si ca acolo va ramane, fara posibilitate sa fie inlaturat!

Jacques Cavallier a creat pur si simplu o capodopera! Un parfum floral oriental, cu o compozitie de flori albe si galbene, impletite cu floarea de vanilie! O multitudine de arome se intrepatrund: afine, bergamota, mandarina, pruna, mac de Himalaya, narcisa, mimoza, tonuri de piele, frezie, floare de portocal, iasomie, trandafir, tuberoza, ylang-ylang, heliotrop, ambra, boabe de tonka, mosc, lemn de cedru...Ati ametit? Ei bine, cei care cunosc aroma o stiu, dar cei care nu a-ti incercat-o, ei bine, pregatiti-va, este adictiv! Da, da, dar o adictie buuuuna, de care chiar nu imi pare rau, haha!

Dar si Notino este adictiv, in sensul bun, evident, asa ca go for it!


poeme-notino.ro



Vara, cald, evident, dar tenul nostru nu trebuie sa sufere si sa se usuce ca petalele acestor trandafiri! Hidratarea si prospetimea sunt extreeem de importante iar apa termala Avène este the best! Pur si simplu nu imi lipseste din casa! Cu un sigur gest imi improspatez tenul pe caldurile astea toride!


avene-notino.ro


Fixeaza si machiajul excelent daca il aplici la final! De asemenea poate fi folosit si pentru calmarea tenului sau diminuarea pruritului, asa ca este un produs care nu trebuie sa ne lipseasca din casa!

Si pentru ca vara nu ma ocup doar de ten ci acord o foarte mare importanta si parului, vreau sa va arat produsul care pentru mine face diferenta! Da, uleiul acesta de par de la Moroccanoil este genial! Uleiul de argan este ingredientul minune din acest produs pe care il folosesc cu religiozitate as putea spune! Poate fi folosit atat pe parul umed dar si pe parul uscat! Eu il folosesc pe parul umed, pe varfuri dupa ce imi spal parul pentru a preveni ruperea acestuia. Am si un obicei nesanatos de a ma juca cu varful suvitelor de par si de a le rasuci si de aceea, pentru a preveni despicarea acestora ma ajut de aceasta minunatie de produs! Ahhhh, dar nu v-am spus ca miroase absolut demential, este cu siguranta un produs de care te indragostesti! Foarte, foarte fin si delicat si nu ingrasa parul!


moroccanoil-notino.ro


Sunt doar cateva dintre produsele pe care le ador nu doar in acest sezon dar care stiu ca fac diferenta! daca si tu ai alte poturi epntru mine, nu ezita sa mi le impartasesti!

KISSES!

#notinoromania

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu