Perwoll Blossom

 


Iubim hainele și vrem să le păstrăm frumusețea cât mai mult timp, însă cu fiecare spălare țesăturile tind să se decoloreze să își piardă forma sau să devină mai aspre. Noul detergent Perwoll Renew & Blossom te va ajuta sa te bucuri mai mult timp de hainele tale preferate. Acestea vor arata la fel de frumoase ca în prima zi în care le-ai purtat, iar simțurile tale vor fi răsfățate de un parfum floral, elegant.

Perwoll este un detergent special ce îngrijeÈ™te hainele, este delicat cu È›esăturile È™i redă strălucirea culorilor. ÃŽn plus, noul sortiment Perwoll Renew&Blossom le oferă hainelor un parfum floral elegant È™i sofisticat, fiind recomandat pentru toate tipurile de haine, indiferent de culoarea È™i materialul textil din care sunt realizate. Mai mult, formula inovatoare a detergentului Perwoll este potrivită spălării hainelor la temperaturi scăzute È™i astfel permite reducerea consumului de energie. 

Perwoll a lansat miscarea #RethinkFashion care are la baza conceptul de “slow fashion” axat pe longevitatea articolelor de îmbrăcăminte. Astfel, Perwoll te încurajează să ai grijă corect de hainele tale astfel încât să te bucuri cât mai mult timp de ele È™i să le poÈ›i purta cât mai des. Dacă îți ingrijeÈ™ti hainele È™i realizezi noi È›inute creative din ceea ce deja ai în dulap, vei merge mai rar la cumpărături. Mai puÈ›ine haine cumpărate înseamnă un impact pozitiv asupra planetei. 

Alături de Perwoll Renew&Blossom, gama Perwoll cuprinde încă 5 variante de detergent special: Perwoll Renew&Repair Color pentru îngrijirea hainelor colorate, Perwoll Renew&Repair Black pentru haine negre È™i închise la culoare, Perwoll Renew&Repair White pentru È›esături albe, Perwoll Care&Refresh pentru haine sintetice È™i Perwoll Wool&Delicates pentru materiale delicate È™i lână. Ambalajele produselor din gama Perwoll sunt realizate în proporÈ›ie de 50% din plastic reciclat, Perwoll Renew&Repair Black fiind chiar primul ambalaj negru reciclabil, din portofoliul Henkel.  

Noul Perwoll Renew&Blossom este disponibil în variante de 900ml, 1,8L È™i 2,7L È™i se înscrie perfect în familia produselor Perwoll, care curăță È›esăturile în mod delicat, redă intensitatea culorilor È™i păstrează hainele ca noi pentru mai mult timp. Cu noul Perwoll Renew&Blossom este timpul să îți răsfeÈ›i pasiunea pentru haine frumoase È™i parfumate, având totodată grijă față de mediul înconjurător. 

Noul Perwoll Renew&Blossom este parte a proiectului Ask Team Clean, unde specialiÈ™ti în curățenia casei oferă consumatorilor sfaturi È™i trucuri pentru o igienă mai bună a casei, indiferent că vorbim despre haine, vase sau curățarea unor suprafeÈ›e. 

KISSES!




CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu