Pandora - explozie de culoare!

 

Pandora 1

Am o bratara Pandora de muuulti ani si trebuie sa recunosc faptul ca charm-urile mele nu mai incap pe ea. Am un medalion cu mici piese care se schimba in interior si am si un inel Pandora sub forma de coroana. Intotdeauna m-au atras piesele lor, dar acuuuum, cand am vazut culorile astea fantastice, mi-a cam frematat inima, chiar daca mi-am propus anul acesta sa fiu ceva mai chibzuita!Pandora 2

Anul Nou este ocazia perfectă pentru a întoarce pagina și a ne reinventa. Această energie a începuturilor a inspirat noile modele care se alătură colecției Pandora Colours, mai exact inele statement, cercei, talismane, brățări și pandantive într-un spectru complet de nuanțe vii.


Pandora 3


De la talismane îndrăznețe, prismatice la inele solitaire elegante, cu pietre strălucitoare și radiante, noile piese inspiră nenumărate combinații de stil. Suprapune, joacă-te și creează asocieri unice pentru fiecare dispoziție, zi și ocazie. 


Pandora 4

„Vrem să invităm clientele într-o călătorie a culorilor, permițându-le să exploreze o gamă de nuanțe la fel de frumoase și de speciale precum sunt ele, în diferitele ipostaze în care se regăsesc zi de zi”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, Pandora’s VP Creative Directors.

Ești gata să începi un nou sezon și o nouă poveste? În 2021 alege bijuterii cu modele caleidoscopice care arată cine ești pentru a-ți celebra stilul unic.


Pandora 5

Disponibili cu pietre strălucitoare roz, violet și albastru deschis, Cerceii rotunzi Solitaire adaugă un plus de culoare ținutelor de ianuarie.


Pandora 6

Inelele Solitaire colorate din Pandora Rose prezintă benzi subțiri și moderne, perfecte pentru look-uri suprapuse.

Suportul perfect pentru a-ți complimenta talismanele colorate, brățara Pandora Moments cu lanț clasic și bară în T din Pandora Rose include o închidere elegantă și sigură.

Voi ce veti alege in acest sezon?

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu