Pandora - explozie de culoare!

 

Pandora 1

Am o bratara Pandora de muuulti ani si trebuie sa recunosc faptul ca charm-urile mele nu mai incap pe ea. Am un medalion cu mici piese care se schimba in interior si am si un inel Pandora sub forma de coroana. Intotdeauna m-au atras piesele lor, dar acuuuum, cand am vazut culorile astea fantastice, mi-a cam frematat inima, chiar daca mi-am propus anul acesta sa fiu ceva mai chibzuita!



Pandora 2

Anul Nou este ocazia perfectă pentru a întoarce pagina și a ne reinventa. Această energie a începuturilor a inspirat noile modele care se alătură colecției Pandora Colours, mai exact inele statement, cercei, talismane, brățări și pandantive într-un spectru complet de nuanțe vii.


Pandora 3


De la talismane îndrăzneÈ›e, prismatice la inele solitaire elegante, cu pietre strălucitoare È™i radiante, noile piese inspiră nenumărate combinaÈ›ii de stil. Suprapune, joacă-te È™i creează asocieri unice pentru fiecare dispoziÈ›ie, zi È™i ocazie. 


Pandora 4

„Vrem să invităm clientele într-o călătorie a culorilor, permițându-le să exploreze o gamă de nuanÈ›e la fel de frumoase È™i de speciale precum sunt ele, în diferitele ipostaze în care se regăsesc zi de zi”, spun Francesco Terzo È™i A. Filippo Ficarelli, Pandora’s VP Creative Directors.

Ești gata să începi un nou sezon și o nouă poveste? În 2021 alege bijuterii cu modele caleidoscopice care arată cine ești pentru a-ți celebra stilul unic.


Pandora 5

Disponibili cu pietre strălucitoare roz, violet și albastru deschis, Cerceii rotunzi Solitaire adaugă un plus de culoare ținutelor de ianuarie.


Pandora 6

Inelele Solitaire colorate din Pandora Rose prezintă benzi subțiri și moderne, perfecte pentru look-uri suprapuse.

Suportul perfect pentru a-ți complimenta talismanele colorate, brățara Pandora Moments cu lanț clasic și bară în T din Pandora Rose include o închidere elegantă și sigură.

Voi ce veti alege in acest sezon?

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu