Sempasi, cea mai misto descoperire din ultima perioada!

 

sempasi 1


Stiti ca intotdeauna imi place sa impartasesc cu voi tooooate noutatile pe care le descopar, dar mai mult decat atat imi place sa va spun despre produsele pe care le incerc si imi plac!


Sempasi Virgo este dispozitivul minunat pe care eu l-am inglobat in rutina mea de ingrijire si am vrut sa va povestesc despre el abia dupa ce l-am incercat timp de o luna pentru ca am vrut sa vad si rezultate. L-am luat cu mine in vacanta pentru ca avand mai mult timp la dispozitie am vrut sa fiu sigura ca am timp sa il studiez in voie. Dar, de fapt, este un dispozitiv incredibil de simplu de folosit si care nu iti impacteaza cu nimic timpul. 


sempasi 2


Mi-a placut inca de cand l-am vazut ca si forma, este extrem de ergonomic si se muleaza perfect pe toatte curburile fetei dar il poti tine si foarte usor in mana, este ca o bijuterie. Apoi este extrem de usor ca si greutate in sine, nu te doare mana cand il folosesti, este o adevarata placere. Este foarte fin si lucrat impecabil din materiale de cea mai buna calitate. Atentia la toate detaliile astea ma fac sa imi dau seama ca s-a investit mult in acest produs iar mie imi place sa folosesc doar ceea ce este mai bun pentru tenul meu, pentru mine in general.

Dar, trecand peste partea estetica, Sempasi Virgo este un dispozitiv inteligent care a devenit o arma in lupta mea impotriva imbatranirii cutanate. Oricat de obosita as fi si oricat de tarziu ar fi nu ma culc pana nu imi termin rutina de ingrijire seara si asta include acum si Sempasi Virgo! Ideea este ca am facut aceasta trecere foarte usor si dupa ce aplic serumul si crema intervin cu Sempasi timp de 5 minute. Imi place mult de tot pentru ca are si o functie care ma anunta cand trebuie sa schimb zona de actiune pentru ca aparatul piuie usor dupa un minut. Poti merge pana la 10 minute pentru ca este foooooarte placut de folosit si credeti-ma pe cuvant ca da dependenta!!! In sensul bun, evident!

Este foarte simplu de folosit, dupa aplicarea cremei sau a serumului se poneste aparatul prin apasarea butonului on/off timp de 3 secunde si apoi se selecteaza programul dorit: rece ( lumina albastra) sau cald ( lumina rosie ) prin apasarea scurta a butonului pornit/oprit. Se incepe rutina de ingrijire prin atingerea tenului cu partea metalica ( arcul interior ) si se maseaza din interior spre exteriorul fetei si dinspre barbie inspre frunte pentru a realiza efectul de lifting.


sempasi 3


Sempasi Virgo inglobeaza tehnologie de ultima generatie. Prin forma ergonomica detensioneaza muschii faciali. Vibratia cu frecventa inalta poate atinge pana la 12000 vibratii/minut. Temperatura cu care lucreaza poate atinge 45 de grade si se simte exteeeem de placut pe piele. Va spun sincer ca am fost impresionata de acest aparat , nu este deloc greu sau incomd de folosit.

Are multiple beneficii. Functia de cald accelereaza patrunderea nutrientilor in piele  care are ca efect incetinirea procesului de imbatranire, reducerea ridurilor si un efect de lifting vizibil dupa cateva saptamani de utilizare. Practic reface conturul facial, eliminand depozitele adipoase dar ofera in acelasi timp un binemeritat masaj de relaxare dupa o zi incarcata! Te simti ca la cel mai minunat SPA, doar ca esti acasa, in intimitatea dorita.

Ce imi place teribil este faptul ca pot stimula si zona ochilor sau santurile nazo-geniene pentru ca sunt zone care se rideaza foarte usor si datorita capatului subtire si extrem de fin si comfortabil pot actiona fooooarte usor si placut si in aceasta zona. Personal consider ca zona ochilor s-a imbunatatit foarte mult, cu toate ca am un program de somn destul de scurt iar cearcanele s-au diminunat considerabil. Tenul meu este mai neted, eu asa il simt, mai relaxat, mai luminos.Dispozitivul faciliteaza datorita masajului si drenajul limfatic, un lucru extrem de important pentru ca ajuta si la eliminarea toxinelor de la acest nivel si prin stimularea circulatiei sanguine.

O alta functie care mie imi place foarte mult este cea de terapie cu ioni, care ajuta la curatarea in profunzime si la imbunatatirea absorbtiei nutrientilor in piele. Unele impuritati patrund adanc in piele si este dificil sa le inlaturam. Sempasi Virgo genereaza ioni pozitivi care atrag ionii negativi ai impuritatilor, care sunt astfel adusi catre suprafata unde impuritatile sunt indepartate cu un gel de curatare.

Pentru mine este un dispozitiv fabulos la care nu ma vad renuntand din momentul in care am inceput sa vad beneficiile pe pielea mea. Cinci minute in plus in ritualul meu nici nu se simt. El poate fi folosit si dimineata si seara si eu am profitat de perioada asta de vacanta sa il utilizez la maximum.

Sempasi mai are si alte tipuri de dispozitive minunate, si pe toate le gasiti la ei pe site.


Daca l-ati incercat mi-ar placea sa imi spuneti parerea. Sunt tare curioasa sa aflu si despre alte experiente cu el sau cu alte produse Sempasi.

KISSES!



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu