Metode de epilare, pro si contra!



 

epilator-braun-notino.ro


Mi-am propus de multa vreme sa va povestesc despre metodele de epilare pe care eu le gasesc cele mai utile pentru ca de muuulte ori stam in dubiu si nu stim ce sa alegem.

Despre epilare s-a tot scris dar adevarul este ca in ultimii ani au aparut noi aparate care sa ne faca viata mai usoara. Este un proces pe care l-am inceput cu muuulti ani in urma la salon si pe care astazi il fac linistita acasa. Si chiar daca la inceput am foslosit ceara depilatoare, in ultimii ani nu mai apelez la ea. De ce? Pentru ca mi s-a parut muuuult mai simplu sa folosesc un epilator. Daaaaaa, sunt 22 de ani de cand folosesc un epilator si sincer, pentru mine este cea mai buna investitie. In tot acest timp am avut 3 epilatoare iar de curand l-am cumparat pe al patrulea. Eu mi l-am luat de pe Notino si gasiti pe site o multitudine de variante si brand-uri., inclusiv noile tehnologii cu IPL pe care eu inca nu le-am testat.


epilator-braun-1-notino.ro


Toate au fost de la Braun, asa ca eu ma voi referi la ele, nu stiu alte brand-uri cum sunt ca si fiabilitate. Primul dintre ele a fost unul cu acumulatori ca si cel din prezent, dar acela se putea folosi si conectat la priza, spre deosebire de acesta. Urmatoarele doua au fost din cele care se foloseau conectate la priza dar pentru ca mi se pare mult mai practic unul cu acumulatori , am revenit la acest model.

Bine, modelele din prezent sunt absolut minunate si design-ul mi se pare atat de ergonomic, este o adevarata bujuterie. Sunt multe variante, eu l-am ales pe acesta pentru ca, sincera sa fiu folosesc exclusiv functia de epilare si nu avea sens sa cumpar unul cu mai multe device-uri incluse.

Imi place foarte mult pentru ca are acumulatori si poate fi folosit oriunde, inclusiv la dus, pentru un plus de confort. In plus are un maner ergonomic astfel construit incat se potriveste la fix in palma si nu aluneca. Imi place tare mult design-ul lui, mi se pare extrem de elegant! Are cateva insertii rose-gold care il fac sa arate foarte bine iar materialele sunt de super calitate.

Are incorporata tehnologia Micro-Grip ( 40 de pensete ) care practic asigura o piele foarte neteda si fina pentru saptamani. Adevarul este ca pensetele sunt mai late la ultimele modele ceea ce permite o mai mare precizie de prindere si de smulgere, fara ca nici cel mai mic fir de par sa scape. Mi se pare minunat si eu vad evolutia de la cele mai vechi modele. Dar adevarul este ca intotdeauna mi-a placut sa imi iau varful de gama, chiar daca initial poate parea ceva mai costisitor, mi se pare ca daca faci un calcul simplu cati ani folosesti un epilator, cate luni pe an, cate epilari si imparti suma cheltuita la acest numar, vei constata ca e pur si simplu un chilipir, platesti mai putin decat pentru o cafea pe un epilat.

Nu mai spun ca totul se intampla rapid si la tine acasa, practic cand ai timp si chef si evident nevoie, fara sa mai apelezi la programari si toooot timpul pierdut prin saloane. 

Modelul meu are si capul flexibil astfel incat se muleaza pe toate zonele corpului foarte usor.


epilator-braun-2-notino.ro


Are si o lumina care permite vizualizare si celor mai mici si indaratnice fire de par care ar putea sta in calea fericirii tale, haha!

Are evident si numeroase accesorii, capete de ras si tuns, capete de protectie pentru zonele sensibile , efectiv s-au gandit la cele mai mici detalii pentru ca da, fiind pe piata de atat de multi ani si adunand experienta de-a lungul anilor, tehnologia a evoluat considerabil. Are la capat si niste mici role de masaj care asigura stimularea circulatiei sangvine dar in acelasi timp diminueaza si discomfortul in timpul procesului de epilare.

Nu ma mai vad vreodata renuntand la el pentru ca practic imi asigura tot confortul necesar cu un minimum de efort.

Personal cred ca nu se compara cu metodele clasice gen lama de ras sau crema depilatoare.unde firul de par creste la fel de viguros, de des sau de rapid, dar asta este o alegere foarte personala, in functie de gradul de toleranta la durere al fiecaruia.

Mi se pare mult mai comod si fata de epilarea cu ceara pentru ca il poti folosi si pentru firele foarte scurte si razlete pe care ceara nu le poate prinde si nu trebuie sa stai sa astepti sa creasca parul.

Mi-ar placea tare mult sa imi spuneti si voi care sunt preferintele voastre in materie de epilare si daca gasiti util un epilator sau folositi inca ceara sau lama de ras. V aastept cu interes parerile!


KISSES!


#notinoromania



CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu