Noua colectie CITRUS BLOSSOM pentru o vara eterna!

 

citrus blossom 1


Vara a trecut, dar lumina ei inca mai scalda cu blandete gradinile si livezile.

Iar vara din suflet nu pleaca niciodata, pe campurile vesnic verzi si pline de amintiri ale inimii, soarele rasare in fiecare zi...


Intra in gradina fermecata a imaginatiei tale de copil, intr-un paradis al amintirilor frumoase, unde cerul este intotdeauna albastru, e vesnic vara, iar soarele surade mereu pe cer. Delicatele flori de lamai isi elibereaza cu nonsalanta parfumul in aerul cald al verii, iar tu visezi la ce va sa fie si te legeni usor, intr-un leagan de flori, la umbra unui mandarin.


SABON sarbatoreste bucuria pura a inimii cu CITRUS BLOSSOM, o colectie insorita inspirata de citrice, o sarbatoare a culorilor vii, a parfumurilor luminoase si a verilor de neuitat pe care le-am trait si le vom trai.

In septembrie bucura-te de vara ta indiana, cu produse sarutate de soare, pentru corpul tau si pentru casa ta. Citrus Blossom te imbie sa savurezi momente pretioase de tihna si bunastare, sa te lasi invaluita de nuantele vii si acidulate ale unei vesnice veri SABON...


Citrus Blossom – Povestea parfumului


Evadeaza intr-o livada plina de fructe coapte si lasa-ti spiritul sa infloreasca liber, plin de bucurie!

Proaspat, luminos si plin de emotie, acest parfum dulce, acidulat, cu note citrice, este modalitatea perfecta de a-ti revigora simturile si de a te reconecta cu spiritul ludic al unei veri stralucitoare. E parfumul delicat al celor mai pretioase amintiri de vara.

Notele de varf citrice, de mandarina si bergamota, inveselesc si incanta, iasomia si florile de portocal capteaza cea mai pura esenta a verii, iar caldura reconfortanta a moscului intensifica senzatia de energie buna, de optimism.

Note de varf: bergamota, mandarina | Note de mijloc: flori de portocal, iasomie |  

Note de baza: paciuli, vanilie, mosc 


citrus blossom 2


Colectia


Ulei de dus


citrus blossom 3


Revigoreaza uleiurile naturale ale pielii, pe masura ce o protejezi, o hranesti si o rasfeti cu acest ulei de dus cu parfum imbietor de citrice.

E infuzat cu patru uleiuri botanice; masline, avocado, jojoba si germeni de grau, contine omega 3, 6, 7 si 9 si vitaminele A si D ce regenereaza pielea, lasand-o ultra-moale si matasoasa. 

L- 500ml 

S- 300ml 


Exfoliant de corp

Scrubul nostru legendar e special creat pentru a energiza si hrani pielea uscata. Cu un continut ridicat de sare din Marea Moarta bogata in minerale benefice, patru uleiuri botanice - migdale, jojoba, andiroba si acai, exfoliantul de corp indeparteaza delicat celulele moarte si revitalizeaza pielea, lasand-o matasoasa si neteda.

L- 600g 

S- 320g 


Crema de corp 

Aceasta crema de corp este ingrijirea zilnica perfecta pentru hidratarea imediata si de lunga durata a pielii. Formula delicata este imbogatita cu sapte uleiuri botanice, un cocktail din cele mai nutritive lipide ale naturii: masline, avocado, borage, germeni de grau, jojoba, macadamia, shea. Se absoarbe rapid si este tolerata de pielea normala pana la cea uscata, oferind pe data un aspect neted, uniform, luminos si catifelat.

200ml 


Lapte de corp

O lotiune matasoasa, usoara, ce inmoaie pielea si o penetreaza rapid pentru a o hidrata, hrani, netezi si reconforta. Imbogatita cu ulei de migdale si lapte de ovaz, se absoarbe rapid in piele si-i sporeste supletea. Pielea ta se va simti instantaneu mai catifelata, mai neteda, mai matasoasa.

200ml 


Crema de corp reparatoare

O crema bogata, dar usoara, foarte concentrata in unt de karité ce hraneste intens pielea, o protejeaza si-i „repara“ zonele uscate. Este special conceputa pentru pielea uscata pana la cea foarte uscata, avand o actiune profund regeneranta, pentru a reinnoi tesutul si a-i reda elasticitatea.

Pe langa untul de karité hranitor, contine trandafir de Jericho hidratant si ulei de canola, pentru un plus de hranire a pielii uscate. Textura sa bogata se contopeste cu pielea si o lasa moale, supla si neteda, fara reziduuri grase.

200ml 


Body Gelée

E un gel de corp racoritor, superhidratant, usor si cu uscare rapida, care lasa pielea moale si neteda, fara reziduuri grase. Textura sa fina combina beneficiile unei lotiuni de corp hidratante cu efectul reconfortant al unui gel, pentru calmarea instantanee a pielii uscate.

Formula sa se absoarbe usor in piele si e imbogatita cu ulei de avocado hidratant si extract de Aloe Vera ce ofera o senzatie de prospetime la fiecare aplicare.

200ml 


EAU de SABON

Un parfum unic ce poate fi purtat ca atare sau in combinatie cu alte produse pentru corp sau par cu aceeasi aroma varatica. Contine 69% alcool – e mai concentrat decat o apa de corp, insa mai putin intens decat un parfum traditional, pentru a oferi o prezenta usoara si proaspata, dar de lunga durata. Recipientul elegant, de sticla, e ambalat intr-o punguta sic din bumbac veritabil.

80ml 


citrus blossom 4


Unt de maini

Formula bogata a acestui unt de maini te va cuceri! Este imbogatita cu ulei din fructul pasiunii si vitamina C, pentru a hidrata, proteja si netezi pielea delicata a mainilor.

75ml  


citrus blossom 5

Crema de maini

200ml, sticla 

30ml, tub 


Sapun lichid

Un sapun delicat, imbogatit cu alge marine si extract de salcie, pentru maini curate si suple.

200ml 


citrus blossom 6


Aroma de camera

Pastreaza parfumul verii in casa ta!

Aroma de camera Citrus Blossom va umple de veselie orice spatiu, revigorand atmosfera cu parfumul sau acidulat si fresh, iar difuzorul elegant de eliberare treptata a aromei devine un luxos obiect de decor.

250ml 


Set-cadou „Bright skies“ 

Acest adorabil set-cadou contine cele mai iubite trei produse din gama Citrus Blossom, sub forma de miniaturi – ulei de dus, exfoliant de corp si lapte de corp – tratatia perfecta de rehidratare si rejuvenare a pielii dupa vara.

Contine:

Ulei de dus 100ml 

Exfoliant de corp 60g

Lapte de corp 50ml 


Set-cadou „Citrus Moments“

Daca am putea lua soarele acasa si l-am putea ascunde intr-un saculet de bumbac, sa ne ajunga pana la primavara! De ce nu? Acest splendid set contine tot ce-ti trebuie pentru a pastra caldura si tandretea verii pe pielea ta: un exfoliant de corp pentru rejuvenarea pielii, un Body Gelée usor, hidratant si racoritor, si o crema de maini catifelanta, pentru o experienta completa  de ingrijire si rasfat, toate gazduite de un saculet de bumbac sic si ecologic.

Contine:

Exfoliant de corp 60g

Body Gelée 200ml

Crema de miini 30ml


Set-cadou „Totul e in mainile tale“

Acest duo pentru ingrijirea mainilor e tot ce-ti trebuie pentru a-ti mentine mainile curate, moi si frumoase zi de zi: un sapun lichid delicat si o crema de maini puternic hidratanta.

Contine:

• Crema de maini 200ml

• Sapun lichid 200ml


Care este produsul vostru preferat de la SABON? Dar aroma preferata. Va astept cu drag parerile!

Va astept cu drag parerile!


KISSES!

CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu