Cele mai iubite serumuri cu acid hialuronic!

 

serum-notino.ro


Nu stiu voi cum sunteti, dar eu cand ma gandesc la acid hialuronic imi freamata inima de bucurie, haha! Mie si lui Ion Creanga! Lasand gluma la o parte mi se pare molecula minune, cea care cu o singura picatura, retine de pana la 1000 de ori greutatea sa. 

Este o molecula care se gaseste in mod natural in piele, asadar poate fi folosita in deplina siguranta!

Mereu iau la rasfoit site-ul Notino pentru ca aici gasesc foarte multe oferte mega-tentante iar experienta mea cu ei este una foarte buna. V-am aratat chiar de curand pe stories ce produse minunate mi-am comandat de pe site si ce am primit cadou la comanda! E dependenta curata, va jur, dar dependenta din aia buna, haha!

Dar pentru ca vorbream de serum-urile mele preferate, trebuie sa va spun ca rareori revin la un anumit produs, pentru ca sunt prea multe de incercat in viata asta, dar uite ca cel de la Clarins este unul dintre celemai iubite serum-uri ale mele, la care revin mereu si mereu! Practic am tot timpul unul in casa!

Un ser cu acid hialuronic chiar cred ca nu trebuie sa lipseasca din trusa de ingrijire a nimanui.

Clarins vine cu o expertiza de 30 de ani in domeniu, ceea ce nu este putin, iar acest serum este destinat tuturor varstelor sau tipurilor de ten, chiar si celui sensibil. Nu este comedogenic. Se aplica prin tapotare si cu miscari usore dinspre centrul fetei spre exterior.


clarins-serum-notino.ro


Cele doua faze ale acestui serum sunt doua emulsii, una pe baza de ulei si cealalta pe baza de apa, pentru ca ingredientele diferite sa poata sa fie transportate catre celule! Partea buna este ca poate fi aplicat atat seara cat si dimineata, pentru ca nu ramane efectul acela uleios pe ten, ci se absoarbe imediat!Are un miros subtil si lejer, nimic pregnant sau deranjant, cat sa iti induca o stare de confort si relaxare!


Nu stiu ce sa va spun despre riduri, eu nu am riduri adanci sau marcante, asa ca nu pot masura efectul asupra lor, pot doar spera ca aceasta ingrijire asidua sa dea roade in continuare si ridurile sa se lase asteptate!


Pot insa sa va confirm ca tenul meu arata foarte bine dupa ce il folosesc, iar senzatia de ten radios, proaspat, odihnit si sanatos este ceea ce caut eu atunci cand masor beneficiile unui produs!


Double serum de la Clarins contine:


clarins-notino.ro


-acid hialuronic dublu, rădăcină de brusture și de hibiscus, scoarță de katafray - asigură hidratarea tenului


-extract de kiwi organic, de shiso și de nuci de macadamia - hrănesc pielea, îi conferă energie și strălucire


-extract din scoarță de pin maritim, ulei de măceșe organic și arnică - oxigenează tenul și ameliorează respirația celulară


-extract din frunze de ceai verde și de arbore de fistic - protejează tenul față de influențele negative ale mediului


-extract din banane verzi organice, cimbru citric - regenerează și favorizează producția de colagen


Un cocktail care isi lasa amprenta pe ten in modul cel mai bun cu putinta, vi-l super-recomand!


Un alt produs pe care il iubesc este acest ser vichy mineral 89 !

Vichy Minéral 89 folosește puterile acidului hialuronic cu masă moleculară ridicată,si face casa buna impreuna cu apa termală mineralizantă Vichy pentru a împrospăta și hidrata pielea zi de zi.

In primul rand minunatia aceasta de produs este un gel-booster cu acid hialuronic care poate fi folosit de catre toate tipurile de ten cu un efect puternic de hidratare si o piele mai revigorata si plina de volum! Acest produs este astfel denumit datorita faptului ca are in compozitie un procent de 89% apa termala Vichy, cu un continut de 5,2 g/l minerale ceea ce o face extrem de greu de introdus in formulele dermato-cosmetice.


vichy-mineral-notino.ro


Textura este una foarte usoara, de gel si mi se pare foarte usor de introdus in orice rutina zilnica. In plus, mi se pare un produs extrem de spornic, in sensul ca o singura pompita este suficienta pentru intreaga fata intrucat se intinde extrem de usor.

Imi place tare mult cum ramane tenul dupa aplicare si cu siguranta nu l-as fi recumparat daca nu era unul dintre acele produse care iti ramane in memorie si la care revii mereu si mereu.

Ultimul produs despre care vreau sa va vorbesc, dar nu cel din urma este la roche posay hyalu b5 .


la roche-posay-notino.ro


Un gel super fin si extrem de usor de aplicat, un serum care intra perfect in piele in doar cateva secunde! Cel putin in pielea mea uscata. Mi se pare extre de hranitor si brusc simt ca tegumentul meu parca are mai mult volum. Si asta se intampla cu siguranta gratie celor doua tipuri de acid hialuronic din compozitie.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mare creează o barieră invizibilă pe piele pentru a reține nivelul optim de hidratare al tenului. În același timp, ajută la reumplerea liniilor fine și a ridurilor.

Moleculele de ACID HIALURONIC cu densitate mică pătrund în profunzimea pielii, având un efect de reumplere din interior, stimulând totodată regenerarea celulară. 

Acestea sunt detaliile pe care le ofera producatorul privind compozitia si actiunea acidului hialuronic si da, la mine se simte din plin ca actioneaza. Iubesc serum-urile, iar acesta este cu siguranta ca un balsam pentru tenul meu.

Pe langa acid hialuronic , produsul mai contine si vitamina B5, cea care sustine refacerea barierei cutanate.

MADECASSOSIDE este o molecula patentata care are actiune multipla, fiind recunoscuta pentru efectele sale de calmare si regenerare. Nu degeaba va spuneam mai sus ca il simt ca pe un balsam acest serum.

Imi place mult cum arata tenul meu dupa acest serum, care poate fi folosit atat dimineata cat si seara, nu lasa urme grase sau lipicioase, dar mai presus de toate il simt cum actioneaza la nivelul tenului, acesta aparand mai suplu, mai fin, cumva mai plin.

Mi-ar placea sa imi spuneti daca ati incercat vreunul dintre produse si ce parere aveti despre el. Va astept cu drag parerile! 


#notinoromania

KISSES!


CONVERSATION

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu